IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR

Мисля да играя срещу тренда. Очаквам една корекция поне до 1.23. Знам че може да почне и при по ниски нива но ще почна с малка позиция като ще удвоявам.

Успех
    Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• EUR

Мисля да играя срещу тренда. Очаквам една корекция поне до 1.23. Знам че може да почне и при по ниски нива но ще почна с малка позиция като ще удвоявам.

Успех
      Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• кабелът

безимен при мен на всякаде сочи купуваи долари яко Успех ти желая. Внимаваи с 1.73 ако от него не обърне нещата ще станат страшни направо вече ще кажа че имаме нов тренд.
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• кабелът

Без да отчитам фундаменталните фактори, нито новините, касаещи атентатите /които са вече отразени в цената/, само по показанията на индикаторите, кабелът /при мен!/ е / основно !!! / за скъсяване...

Успех на всички!

Коментар

• help

Дон Хуан, получих го и всичко е ОК. Благодаря!
            Успех!

Коментар

• bnight

NoMercy bnight@bitex.bg
              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• help

Жоро, ако не получиш нищо до десет минути се обади.
                Понякога ми блокира писма с прикачени файлове.
                Ще го пратя от др. място.
                Успех и на теб!

Коментар

• help

Дон Хуан, моля прати го и на мене. Благодаря ти!

Коментар

• bnight

bnight, shte moje li da si kajesh drugiq e-mail che na tozi izglejda nishto ne poluchavash!

Коментар

• help

Varna 2, надявам се да си получил експерта на Бъни. Ако не, ще опитам отново да го изпратя.
                      Успех!

Коментар

• инфо

Колеги мисля че точно този атентат беше ключовият момент в цялата седмица. Според мен тази корекция която наблудавахме по време на атентата беше това от което се нуждаеше долара за да достигне нови върхове. Утре 1.1750 не ни мърда. успех на всички

Коментар

• инфо

някъде да сте прочели днес япония да си е засилила мерките за сигурност

Коментар

• инфо

купих си иени продадох долари - демото расте ли расте

Коментар

• инфо

големите акули се надбегват :

EURUSD получил поддержку в районе $1.1920/30, преодолев ордера на покупку на $1.1950/35. По слухам, несколько центральных банков покупают евро в районе $1.1930 и ниже. Дилеры отмечают, что рынок сейчас затих, лишь несколько крупных игроков борются между собой за дальнейшее направление. «Ликвидность низка, большинство игроков заняли оборону», - говорит один из дилеров. Дальнейшие ордера на покупку находятся на $1.1900 и на подходе к опционному барьеру $1.1850. Ордера на продажу в настояще время отмечены в области $1.2040, и $1.2050.

Коментар

• help

Някой има ли експерт на Бъни за МТ4? Ще съм благодарен ако някой ми изпрати, пък бил и за МТ3. Искам да го тествам.
                                Мейла е yasenp@mbox.contact.bg
                                Работа и заплата?

Коментар

Working...
                                X