IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• съвет

Omega Research ProSuite + MetaTrader + MetaStock
    drugoto e alternativa
    az prikluchih za dnes leka vecher na ostanalite

Коментар

• съвет

Метатрейдъра е супер платформа. Не съм теглил 4ката. Не знам има ли някакви съществени предимства спрямо 3ката.

За омега трейдстейшън съм чувал също хубави работи, но тя май е платена.

Коментар

• съвет

Най-вероятно вход и стоп.

Коментар

• съвет

ниякой може ли да ми каже какво значат синята и червената линия на бънито.

Коментар

• съвет

Като гледам графиките ,които публикуват участници във форума -повечето са правени на МетаТрейдър.Това значи ли ,че си правят анализите на тази платформа а търгуват на друга?

Коментар

• съвет

bertramm ,знам за какво говорите всички.Този форум го чета от близо 2 години с различна интензивност.Знам усещането при загуба на 50000$. Знам и какво става с някои хора ,като се видят изведнъж с пари.Между другото в USA имат "Sudden wealth institute" за оказване помощ на внезапно забогатели. Мисля ,че мога да преживея и двете положения. Но благодаря за загрижеността.

Коментар

• gbp/aud

Удължих доста стабилно на тая двойка.Чакам я от една седмица да си стигне дъната.Успехи!

Коментар

• съвет

buda la посаветваха те много хора а понеже нямах време и аз да се включа в дискусията сега ще ти разкажа преди време когато почнах беше преди малко по-малко от година по точно реалната я праснах на 11 октомври 2004г. Ако върнеш назад във форума около тази дата ще видиш че и аз като теб бях толкова съмооверен и даже тогава съм си позволявал доста остри забележцици към някои от учасниците за което сега е идеалният момент да им се извиня и да им благодаря за това че ме изтърпяха през тези месеци. Та идеята беше следната тогава ако се върнеш назад ще я огледащ в детаили бутам 2000 и се надявам да искарам много е да и както обикновено става намесва се късметът на начинаещият в края на седмицата касирам печалба от 460$ което за начинаещ съгласисе си е доста профит говорим за близо 2 фигури направени за една минута и полвина. Естествено пазара рядко оставя такива пари в рацете на новаците а и май новаците не обичат да им седят такива пари рацете. Та расплатата не закъсня и в понеделник на другата седмица само за сутринта загубата възлизаше 390$ е вярно пак ми остна малко профит но имаше вторник и сряда и четвъртък и петък. И така акаунта се стопи като на скоро предаде бого дух. Какво научих ли че на този пазар единствените велики играчи са тези които не се мислят за дяволски умни а просто системно си правят пари. Желая ти успех с акаунта и дано като ги издухаш да драсенш едно мейлче да обсъдим грешките мейл-а ми е bnight@bitex.bg понеже знам че няма да се вслушаш в никои от съветите тук защото и аз съм минал по този път успех ако искаш може да ме намериш и онлине в ICQ:179085372. Хайде че този пост стана като лекция затова Успех.
                  http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• съвет

buda

kazi gotov li si s leko surce da zagubish $10K primerno za okolo 1-2-3 meseca... ako si gotov deistvai... ako ne si...pravi si smetkata.
                    ako mese4niq ti dohod e pod $5K tezi 10K za purva smetka sa pulna glupost ...
                    vse edno da si vzel knizka v4era i da podkarash Dodje Ram V8 v centura na Tokio sus 100mph ....

parite sa si tvoi, no da ne pla4esh posle

pozdravi i uspeh na vsi4ki

Коментар

• съвет

Куме ,трениран съм яко на загуби ,страх ме е от печалбите :-)))

Коментар

• съвет

и не забравяй стопове.......... да слагаш
                        ако това ти е първи акаунт много ще те заболи и доста трудно ще повториш
                        това упражнение, ако вече си имал други то надявам се ти е ясно , че човек се учи от
                        грешките си т.е. от някой и друг затрит акаунт - книжките тук не важат....

Коментар

• съвет

Така по дълго ще се сбогувам с паричките :-)))

Коментар

• съвет

по-добре преведи по-малко от 10000$ т.е. да речем 9000 $ на три транша по 3000 $
                            през два-три дни при различни чиновници и мирна глава... :-)))

Коментар

• съвет

за 10000 $ сметка трябва да направиш някъде по сегашния курс на долар лев около 3 превода.
                              Ако надвишаваш банков превод в равностойността над 5000 лева требе да попълваш и още една бланчица и им влизаш в полезрението.

Коментар

• съвет

Just ,пратих ти мейл.

Коментар

Working...
                                X