IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• do kumcho

1) Куме, вземаш за жена (или мъж, то вече е по избор)) ) една яка пинтия дето да не пуска никакви аванти и по живо, по здраво))
    2) Второ не се сещам сега, по-нататък ще ти кажа)))))))))))

Ти я кажи Куме, как почна да печелиш. Изплюй камъчето)) За форекс ли става дума въобще, хе хе хе

Коментар

• съвет

Не съм писал.Но четях Кукувицата и другите.

Коментар

• gbp/usd

close gbp/usd...всичко е добре когато завършва на плюс... приятна вечер на всички.

Коментар

• съвет

Последно.Това което исках да кажа е ,че имам доста спокойно отношение към парите ,и ни най-малко пък не смятам да ставам велик трейдър.Мотивите ми да опитам форекс не са изцяло материални ,има и малко буда елемент.Освен това не съм на 15 години ( и на 20 не съм ).Имам доста сносна професия.Успех на всички.

Коментар

• до bnight и buda la

bnight, здравей приятелче! Искам да те питам нещо и понеже винаги съм бил директен с теб и този път няма да направя изключение Ако те затруднява, не отговаряй, няма да се разсърдя))
            Всички постове написани с твоя прякор в този форум от теб ли са написани?
            (Абе много зрял ми се струваш, бе рицарче, за годините, на които си. Eваларка, ако е така )

buda la, здравей! След две години четене на един форум надали не си писал и един ред до сега с някой друг никнейм. Ще кажеш ли най-известния си прякор, с който си писал до сега, че да знаем с кого си имаме работа)) Просто, когато познаваш един човек по-отблизо и по-дълго време, по-лесно можеш да му помогнеш и със съвет и с информация, нали
            И към теб - Ако те затруднява, не отговаряй, няма да се разсърдя))

И слушай какво ти казват старите кучета))
            Старото куче много бой е яло и много рани е облизало докато стигне до тези изводи.
            Вервай ми, хе хе хе )))) Ауууууу))

Успех и на двамата!

Коментар

• съвет

това дето не те е страх от загуби бива,
              а страха от печалбата е това наистина e страшно...
              някой би ли споделил как се справяте като потръгне трейдинга
              и какви системи за самоконтрол ползвате да овладеете себе си ???
              и да съхраните правилната нагласа към пазара ???

Коментар

• съвет-budala

Ти ако си загубил само 50 си велик , защото как се губят толкова пари , нормално е със зъби и нокти да се драпа да устоиш на ситуацията.Обикновенно големите печеливши са и големи губещи , правят големи печалби защото се виждат в ситуация която успеят ли да преодолеят се обръща в тяхна полза.И съм забелязал че всички реални печеливши преминават през огъня , затова не им вярвам на книжките , те всички потвръждават неизбежното , а тези великите на пазара все едни големи правила блъскат - например влизай като се успокои пазара .Питал съм се защо го уважават това правило , ама то тогава се влиза само ако си заспал и ти .Стоповете - трудна работа постоянно ги обират - съвсем в нормата е от 10 стопа да ти ударят 9 , другото е ненормално и завишена доза късмет.
                D.Y.F-091066

Коментар

• съвет-budala

50000 са точно 2 не особено дебели пачки.

Коментар

• съвет-budala

Значи парите съм губил не на форекс.Като казвам 50 000 имам предвид петдесет хиляди щатски долара .На демо съм бил 6 месеца .И така нататък .
                    Лека вечер на всички от мен. Имам някои въпроси към един участник във форума ,но по-нататък.

Коментар

• съвет-budala

Не си отваряй сметка ! пусни си едно демо и си представи че това са парите , които си внесъл и виж резултата , а иначе ако можеш 100к си вкарай реални накога , ама не сега те те усещат затова ти дават такива съвети повярвай им те не са лоши хора.Поне един да се намери , дето да не изплющи на старта , бъди първия човече.То никого не можеш да убедиш да внимава , нито пък да не се закрасти.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• съвет

Toi sigurno e zagubil $5000,a kazva $50000.Ne mislia 4e e vijdal na kup $50000

Коментар

• съвет

Ама нали 1 бит е равен на двама небити ...

Коментар

• съвет

Първоначално загубата беше 50000. После върнаха 15000.Остана 35000.Но знам усещането за 50000 :-)))

Коментар

• съвет

buda la сериозно ли говориш че си загубил 50 000$ , не че не съм виждал с очите си хора загубили и повече дори, но в този форум наистина са единици с над 1000$ сметка, а тези с положителен баланс срещу Форекса след 1 год. търгуване... ако изобщо ги има се броят на пръсти.

Коментар

• съвет

По красива е ,с повече индикатори и чертожни инструменти.От това което съм пробвал (около 10 разновидности на платформи ) МТ е най-лека за работа ,най -прегледна и удобна. Не знам дали защото съм мързелив ,но това е платформата.

Коментар

Working...
                                X