IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• дивергенция...

Извинявай, че те питам ама и аз не съм много напред , дивергенция нали означава -връх/дъно на цената, а на индикатора няма такъв.

Коментар

• дивергенция...

... то на кой индикатор я няма! На RSI, например... / не ,че аз съм много напред в знанията!/... ;-(

Коментар

• EUR/USD

С което искам да кажа че си прав

Коментар

• кабел

безимен, само питам -като по- нов, на кой индикатор видя дивергенцията.

Коментар

• EUR/USD

Евро Лира, Днес говорихме доста по кюто с ГГГ за тази двойка и двамата сме на мнение че има път надолу

Коментар

• EUR/USD

niakoi sledi li EUR/USD?spored men e s po-golemi 6ansove za nadolu ot GBP-da.takmo EUR/GBP 6te si napravi korekziata za dnes.

Коментар

• кабел

... на 1 ч. девергенция, яка, за нагоре... и т.н.

Коментар

• кабел

под 7421 мечките преобладават, като гледам сота умните пари вече заемат вярната посока но доказателство за много бици ще е пробив на 7640 където ще се включат големите спекуланти които обикновенно следват тренда а така наречените цаци или малки спекуланти като нас както сочи обикновенно сота ще започнат да купуват от върховете

Коментар

• кабел

Кабелът след като премина като влак през две цели обърна платната според мен но в ако сега пробие теорията надолу теорията сочи като цел 100% 7307

Коментар

• кабел

Възможно е да направи ново малко дъно на 7305 ако тръгне надолу това му е целта която не достигна

Коментар

• кабел

КОКО, извинявай, случва се това с различните посоки... :-(

Коментар

• кабел

Колеги, ако кабелът тръгне надолу /много му стана вече.../, виждам мижав H&S с очакван таргет 1,7367 ...

Коментар

• FOREX-FREE...

Добавка в дълъг кабел със 12п стоп на добавката

Коментар

• FOREX-FREE...

Колега GGG, интересува ме преди всичко движението на цените при кабела. Признавам, че нямам подготовка в броенето на вълни и може въпроса ми да не е на място, но ако е така , моля не му отговаряй.
                              Ако има разлики в прогнозите от 80- 100 пипса /те никога не могат да са супер прецизни/, при обръщане на посоката /прогнозно/ могат ли да се очакват /извънредни/ корекции или допълнителни движения.

Значи, онова, което си чертал преди време, сега търпи ли промени, когато имаш нова инфо.

Благодаря, успех!

Коментар

• Triki

GGG вярно че изчезна някаде Triki а наистина беше добър. Трики колега ако си на около пусни някое мнение за пазара.
                                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Working...
                                X