IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Да макс от 2120 ще се коригираме до към 2000 и отново нагоре според мен, при кабела ми е малко по-трудно да преценя все още

Коментар

• EUR/USD

dano da sam uzelil momenta za vlizane,4e prodadoh ot 1,2081 i otivam da spia.Uspe6en den na vsi4ki.

Коментар

• EUR/USD

abe kakvo e tova izbuhvane?

Коментар

• usd/chf

Имайте едно наум този сигнал, ако днес решите да играете против долара.

Тази свещ е много дълга и коварна, поради което дори не зареждам лимитиращи поръчки за buy. Просто трябва да отида 100 пипса нагоре, а не ме устройва въобще след това стопа.
          Въпреки това го виждам силен долара днес и желая много късмет на играещите срещу него в близките дни. Фундаментално ситуацията е също в негова полза и при това много сериозно го подпират отвсякъде. Поне аз така ги усещам нещата пък ще видим. Засега съм пас.
          Успех на всички!

Коментар

• ...

С Ганн не съм работил, но и при него, както и при Фибоначи, на очакванията на мнозинството за повторяемост се разчита...

Коментар

• ...

Ясно, мерси много значи можем да имаме дивергенция без ново дъно. Мерси много, успехи. ))))

Коментар

• ...

Зодиакална зона за утре: 1.1900/ 29 – 1.2050/ 83 – 1.2127/ 59 – тя ви дава много здравите нива на подкрепа/ съпротива, за преодоляването на които на пазара ще му бъде нужна голяма енергия, пробив в тези нива ще ви даде сигурен сигнал за посоката на бъдещото движение на пазара.

Очаквам границите на търговия за деня на Европа да са:1.1950/92 – 1.2085/1.2150 като критична зона за деня ще е: 1.2137, като 1.2137 е фиксирана здрава зона от квадрат 4 на Ганн

Критично ниво на Азия ще бъде зоната: 1.1980/36 ,ако еврото на Азия затвори над 1.1980 то еврото ще е в силна позиция за тест на 1.2120, само ако еврото на Азия затвори под 1.1980, то ще е в слаба позиция за тест на зоната

Днес еврото ще е в силна позиция , ако се търгува над – 1.2000/53 ,като таргет ще бъде първо зоната 1.2089– фиксирана зона от квадрат 4 на Ганн и фиксирана от шестограм . Здрава зона на подкрепа за долара се явява: 1.2100/ 25, само пробив над нея ще Ви даде сигурен сигнал за деня за силата на еврото и за продължаване на покачването.

Сигурен сигнал за слабост на еврото , за деня ще имаме , ако еврото се търгува при затваряне на Азия под –1.1980. При търговия под 1.1980, първи таргет ще бъде зоната 1.1850/92, където имаме фиксирана подкрепа от квадрат 4 и шестограм на Ганн .

Само при пробив през деня на 1.1879 ще ви даде сигурен сигнал за сила на долара и продължаване на поскъпването, с таргет здравата зона: 1.1800.

Коментар

• ...

... а бе, човек, пусни си няколко тренд- линии на една графика с цените и ще видиш как те менят посоката си, сравни сега с тренд - линията на някой от моментумите- ето ти я дивергенцията, докато конвергенцията пък е сигнал, който потвърждава силата на тренда...

Дано си разбрал... ;-)

Лека и успех!

Коментар

• ...

безимен- мисълта ми беше, че днес нямаме ново дъно-под 1,7310/доколкото знам/, за да твърдим, че имаме дивергенция. и затова исках да се поуча от опита. Успехи

Коментар

• ...

Този пазар си е за големи акули, по принцип... , но нали хазарта си е водещото начало в живота ни ...

Коментар

• ...

Ние се разхождахме до 1.36

Коментар

• ...

По принцип си прав когато курсът беше 1.29 изнесоха данни че Бъфет е започнал да гради къса от 1.24, ха гони го де

Коментар

• ...

КОКО- то и индекса на паричните потоци- MFI (Money flow Index) също показва на малките графики как започват "да наливат" средства /специално за кабела говоря/, а нали знаем, че цените по принцип го следват. Но трендът е силен все още, а основната маса от "дребни риби", нали казваш ще тръгне доста късно - много след 1,7640 , а дотогава... камилата или камиларя?

SKP- за дивергенцията си строиш трендлиния на граф. на цените и на граф. на моментумните индикатори. Но ако я има диверг., това още не е сигурен сигнал за обръщане, търсиш и други потвърждения... и накрая виждаш , че пазарът пак си е направил майтап с нас...

Успех! ;-)))

Коментар

• дивергенция...

КОКО, мерси това е страшно полезно, аз питах как мога сам да се ориентирам по индикаторите/уча се още/ да разпознавам дивергенциите . А иначе /на базата на малкото знания, които имам/ и аз мисля, че сме за север.

Коментар

• дивергенция...

Вижте как комершълите в синьо или така наречените "умни пари" постепенно освобождават късите и започват да заемат дълги позиции в кабела

Коментар

Working...
                                X