If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
+1, златото ще пада докато е източник на ликвидност за разни клошари от третия свят, после обратно нагоре или заради успокояването на долара, или заради растящите рискове..
Проблема е че не клошарите са се ушили у дългове на непознати исторически нива.
Голям потенциал за надолу в близките месеци не виждам и аз. Но пък аз не виждам и голям потенциал за нагоре. Затова ако взимаш, колкото по надолу от 1200, толкова по-добре. И после към 1300 -- изход.
+1, златото ще пада докато е източник на ликвидност за разни клошари от третия свят, после обратно нагоре или заради успокояването на долара, или заради растящите рискове..
Голям потенциал за надолу в близките месеци не виждам и аз. Но пък аз не виждам и голям потенциал за нагоре. Затова ако взимаш, колкото по надолу от 1200, толкова по-добре. И после към 1300 -- изход.
Турците традиционно имат доста злато и като резерв и в населението, но вижте как ги заградиха янките и не виждам изгледи да ги оставят на мира. Пастора е само оправдание за пред балъците (от кога е в панделата) всичко е заради сближаването с Путин. Златото не мърда, че и пада...
Противопоставянето запад изток тепърва започва. Запада е финансова схема, а изтока трупа ресурси, но не владее изкуството на финансовия инженериг и валутна война. Китайците се опитват, но имат още какво да учат от янките(евреите всъщност)...
интересни времена предстоят. ( в китайскитят смисъл на израза)
TRY проби 7,10 спрямо долара. План Б и С какви ли ще са на Ердоган? Мaybe B' stands for 'Block' capital outflows and 'C' stands for confiscation of gold and dollars.
Турците традиционно имат доста злато и като резерв и в населението, но вижте как ги заградиха янките и не виждам изгледи да ги оставят на мира. Пастора е само оправдание за пред балъците (от кога е в панделата) всичко е заради сближаването с Путин. Златото не мърда, че и пада...
Противопоставянето запад изток тепърва започва. Запада е финансова схема, а изтока трупа ресурси, но не владее изкуството на финансовия инженериг и валутна война. Китайците се опитват, но имат още какво да учат от янките(евреите всъщност)...
интересни времена предстоят. ( в китайскитят смисъл на израза)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Продължаваме напред - както каза Пулев - падайки ................
Тоест ........ продължаваме да падаме до към 1180 / 1150 - нива описани и защитавани от МЕН от година назад
На мен ми е интересна бъдещата реакция на конгреса в САЩ. Защото в създалата се ситуация , ще възникне сериозно напрежение между Турция и Сащ. А Турция са от десетилетия е съюзник на САЩ с втората армия по големина в НАТО. Освен многомилионната армия Турция, разполага и с резервисти. За сега независимо, че управлението е авторитарно икономиката беше стабилна. При предишните социални вълнения, протестиращите на площад Таксим и неуспешният опит за военен преврат се извършиха при силна икономика . При сриваща се икономика не се знае какви ще ги вършат турците. И нещо на което анализаторите не обръщат внимание в момента. На територията на Турция има три милиона бежанци и имигранти. . Турция беше буфер относно военните конфликти в Сирия и по на изток.. За съжаление нестабилността почва да се измества все по - близо до нас , дано да е нещо временно и не толкава мащабно . Дори и на господаря на куклите от северната Империя. това може да му дойде в повече.
Също така и нестабилна Турция не ни трябва. Не се знае на къде ще избият нещата.
Tака си е, че освен съседи са ни и основен търговски партнъор.
Ма като го слушаш тоя - мале, мале май няма избият на добро.
Istanbul (AFP) – Turkish President Recep Tayyip Erdogan on Saturday branded interest rates a “tool of exploitation” which should be kept as low as possible.
“Interest rates should be kept to a minumum because they are a tool of exploitation that makes the poor poorer and the rich richer,” Erdogan said in a speech in the Black Sea city of Rize.
Коментар