IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

+1, златото ще пада докато е източник на ликвидност за разни клошари от третия свят, после обратно нагоре или заради успокояването на долара, или заради растящите рискове..
    Проблема е че не клошарите са се ушили у дългове на непознати исторически нива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

Голям потенциал за надолу в близките месеци не виждам и аз. Но пък аз не виждам и голям потенциал за нагоре. Затова ако взимаш, колкото по надолу от 1200, толкова по-добре. И после към 1300 -- изход.
      +1, златото ще пада докато е източник на ликвидност за разни клошари от третия свят, после обратно нагоре или заради успокояването на долара, или заради растящите рискове..

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Възможно е, ма като гледам тоя чарт и че нивата са сходни с края на 2015 - май не виждам кой знай какъв потенциал за значителен даунсайд от тия нива.

https://www.investing.com/economic-c...positions-1618
        Голям потенциал за надолу в близките месеци не виждам и аз. Но пък аз не виждам и голям потенциал за нагоре. Затова ако взимаш, колкото по надолу от 1200, толкова по-добре. И после към 1300 -- изход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
          1212.12 за пореден път се доказва като мощна подкрепа. Но мисля, че подкрепата вече е омаломощена и много скоро ще отпусне
          Възможно е, ма като гледам тоя чарт и че нивата са сходни с края на 2015 - май не виждам кой знай какъв потенциал за значителен даунсайд от тия нива.

https://www.investing.com/economic-c...positions-1618

Коментар

• 1212.12 за пореден път се доказва като мощна подкрепа. Но мисля, че подкрепата вече е омаломощена и много скоро ще отпусне

Коментар

• Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнение

То въобще Турция не ни трябва ама ето има я. Та да започва ББ със стената докато е време.
              ​​​​​​
              Ми то и Русия и САЩ и ЕС и НАТО не ни трябват ама ги има

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                Турците традиционно имат доста злато и като резерв и в населението, но вижте как ги заградиха янките и не виждам изгледи да ги оставят на мира. Пастора е само оправдание за пред балъците (от кога е в панделата) всичко е заради сближаването с Путин. Златото не мърда, че и пада...

Противопоставянето запад изток тепърва започва. Запада е финансова схема, а изтока трупа ресурси, но не владее изкуството на финансовия инженериг и валутна война. Китайците се опитват, но имат още какво да учат от янките(евреите всъщност)...

интересни времена предстоят. ( в китайскитят смисъл на израза)
                +1

Коментар

• TRY проби 7,10 спрямо долара. План Б и С какви ли ще са на Ердоган?
                  Мaybe B' stands for 'Block' capital outflows and 'C' stands for confiscation of gold and dollars.

Коментар

• Турците традиционно имат доста злато и като резерв и в населението, но вижте как ги заградиха янките и не виждам изгледи да ги оставят на мира. Пастора е само оправдание за пред балъците (от кога е в панделата) всичко е заради сближаването с Путин. Златото не мърда, че и пада...

Противопоставянето запад изток тепърва започва. Запада е финансова схема, а изтока трупа ресурси, но не владее изкуството на финансовия инженериг и валутна война. Китайците се опитват, но имат още какво да учат от янките(евреите всъщност)...

интересни времена предстоят. ( в китайскитят смисъл на израза)
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Продължаваме напред - както каза Пулев - падайки ................
                      Тоест ........ продължаваме да падаме до към 1180 / 1150 - нива описани и защитавани от МЕН от година назад

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Също така и нестабилна Турция не ни трябва. Не се знае на къде ще избият нещата.

То въобще Турция не ни трябва ама ето има я. Та да започва ББ със стената докато е време.
                        ​​​​​​

Коментар

• Републиканците в сегашният конгрес са послушковци

Не знам как стана тая работа. Таково безгръбначие в Конгреса на САЩ никога не е било. Тази държава върви много на зле

Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
                          На мен ми е интересна бъдещата реакция на конгреса в САЩ.

Коментар

• На мен ми е интересна бъдещата реакция на конгреса в САЩ. Защото в създалата се ситуация , ще възникне сериозно напрежение между Турция и Сащ. А Турция са от десетилетия е съюзник на САЩ с втората армия по големина в НАТО. Освен многомилионната армия Турция, разполага и с резервисти. За сега независимо, че управлението е авторитарно икономиката беше стабилна. При предишните социални вълнения, протестиращите на площад Таксим и неуспешният опит за военен преврат се извършиха при силна икономика . При сриваща се икономика не се знае какви ще ги вършат турците. И нещо на което анализаторите не обръщат внимание в момента. На територията на Турция има три милиона бежанци и имигранти. . Турция беше буфер относно военните конфликти в Сирия и по на изток.. За съжаление нестабилността почва да се измества все по - близо до нас , дано да е нещо временно и не толкава мащабно . Дори и на господаря на куклите от северната Империя. това може да му дойде в повече.

https://www.youtube.com/watch?v=xnKhsTXoKCI

Veins that pump with fear sucking darkest clear.

Master of Puppets I'm pulling your strings
                            Twisting your mind and smashing your dreams
                            Blinded by me, you can't see a thing

Послеслов

Забравих да включа и кюрдите , които са също съставка на коктейла..

Last edited by Todor Sabev; 12.08.2018, 15:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Също така и нестабилна Турция не ни трябва. Не се знае на къде ще избият нещата.
                              Tака си е, че освен съседи са ни и основен търговски партнъор.
                              Ма като го слушаш тоя - мале, мале май няма избият на добро.

Istanbul (AFP) – Turkish President Recep Tayyip Erdogan on Saturday branded interest rates a “tool of exploitation” which should be kept as low as possible.

“Interest rates should be kept to a minumum because they are a tool of exploitation that makes the poor poorer and the rich richer,” Erdogan said in a speech in the Black Sea city of Rize.

Коментар

• Щях да го кажа и аз, ама нали щяха да отвърнат, че съм соросиод, та си замълчах

Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Коментар

Working...
                                X