IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Спекулациите със злато винаги водят до краен резултат-0.Пазара се манипулира постоянно.Всеки който от години го следи е бил свидете на внезапни изсипвания на 3-4-5-8-10милиарда ей така.От нищото.И ти отиде акаунта.Ако инвестираш във физическо е друга бира.Много хора не могат да разберат основното оръжие на дядо Бъфет -ТЪРПЕНИЕТО.Държи акциите на Кока-Кола още от 80-те.
    Не е само златото а всички инструменти манипулирани
    Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от stefanganchev Разгледай мнение
      Здравейте, пиша във връзка с предишния си пост. Искам да уточня, че става въпрос за спекулация със злато, а не инвестиция. Моля, след като уточних, да ми препоръчате свестен брокер, който да предлага добри условия за търговия със злато. Благодаря още веднъж.
      Спекулациите със злато винаги водят до краен резултат-0.Пазара се манипулира постоянно.Всеки който от години го следи е бил свидете на внезапни изсипвания на 3-4-5-8-10милиарда ей така.От нищото.И ти отиде акаунта.Ако инвестираш във физическо е друга бира.Много хора не могат да разберат основното оръжие на дядо Бъфет -ТЪРПЕНИЕТО.Държи акциите на Кока-Кола още от 80-те.

Коментар

• Здравейте, пиша във връзка с предишния си пост. Искам да уточня, че става въпрос за спекулация със злато, а не инвестиция. Моля, след като уточних, да ми препоръчате свестен брокер, който да предлага добри условия за търговия със злато. Благодаря още веднъж.

Коментар

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение

При борсова цена на златото за унция 1160 ЕUR купуваш унцията 1200 + доставка.
          Има ги навсякъде и в БГ.
          Иначе ще ти я изкупят и в София, и в Виена на една и съща цена - борсовата цена - 10 % при добър златар,
          цената и ще бъда в зависимост от цената на материала, нумизматична стойност няма.

Поздрави !
          Ами зависи от гледната точка В момента Филхармония е 1200 евра(вчера даже беше 1190 евра) което си е 2350 левчета. Тук се продава в момента за 2431. Което са си 81 кинта(3.4 % по-скъпо).За някой нищо, за други половин пенсия Дори с доставката от 40 лева пак е по-евтино с 40 кинта. А ако човек вземе повече доставката направо си излиза без пари. Та така

Коментар

• Първоначално изпратено от grey Разгледай мнение

Имам няколко въпроса свързани с доставката. От коя фирма се извършва.Един ли е доставчика на тяхна и на наша територия? Сигурна ли е доставката,понеже имам кофти спомени от Български пощи,и това ме притеснява. Защото предполагам в товарителницата е написано, че са златни монети. И да не стане 'загубване по пътя' на наша територия. Предполагам, че риска си е за наша сметка ?За колко време пристигат?

Тук има някакви зверски условия за обратно изкупуване.Да не е пипана, отваряна и т.н Там гледам, че продават монети дори без опаковка ?! ? Та в тоя ред на мисли, предполагам, че https://www.muenzeoesterreich.at/eng....9-blisterpack тази е със пластмасова капсула в каквито ги продават тука и е достатъчно защитена от повреди?

Изобщо ще съм Ви благодарен за колкото се може повече инфо свързано със самия процес на доставка.

Благодаря предварително. Упешен ден.
            При борсова цена на златото за унция 1160 ЕUR купуваш унцията 1200 + доставка.
            Има ги навсякъде и в БГ.
            Иначе ще ти я изкупят и в София, и в Виена на една и съща цена - борсовата цена - 10 % при добър златар,
            цената и ще бъда в зависимост от цената на материала, нумизматична стойност няма.

Поздрави !

Коментар

• А защо не се е кандидатирал мароканец или талибанин или негър за президент и да го изберат?
              Вся Власть Советам

Коментар

• Са чета че макарона осиновил съочениците и връсниците си на оная скочубра.....значи ако бях осиновил баща си и да го отгледам с баба си щях да го бия с над 60%още на 1 тур хахахах и такъв кретен ше е президент лелелелелеееее
                Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

и аз му се облизвам, но по-хубаво ще е към 3.90... ама ... не мисля , че ще стигне
                  Почти стигна желаното от теб ниво...........

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

Според най-надежните технически анализи, които някога съм чел 1300 беше за март, а сега май месец ще гъделичкаме 1360.

Според същите надеждни анализи, всеки който казва, че цената на златото зависи до някъде от политическата обстановка и несигурност, говори откровени глупости
                    Нека да се спомине тръмп ненадеино и глеи що ше стане
                    Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение

Га ше иде на 1300 че и отгоре
                      Според най-надежните технически анализи, които някога съм чел 1300 беше за март, а сега май месец ще гъделичкаме 1360.

Според същите надеждни анализи, всеки който казва, че цената на златото зависи до някъде от политическата обстановка и несигурност, говори откровени глупости
                      Last edited by Misho ILIEV; 26.04.2017, 16:26.

Коментар

Без нищо да разбирам от технически анализ мога да кажа, че ако стигне 1258 това е силна индикация, че ще стигне и до 1257.
                        Га ше иде на 1300 че и отгоре
                        Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                          Екс, корекцията е вече факт, да видим 1258 ли и е таргета...
                          Без нищо да разбирам от технически анализ мога да кажа, че ако стигне 1258 това е силна индикация, че ще стигне и до 1257.

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение

Купувал съм, няма ядове.. иначе не бих препоръчал
                            Имам няколко въпроса свързани с доставката. От коя фирма се извършва.Един ли е доставчика на тяхна и на наша територия? Сигурна ли е доставката,понеже имам кофти спомени от Български пощи,и това ме притеснява. Защото предполагам в товарителницата е написано, че са златни монети. И да не стане 'загубване по пътя' на наша територия. Предполагам, че риска си е за наша сметка ?За колко време пристигат?

Тук има някакви зверски условия за обратно изкупуване.Да не е пипана, отваряна и т.н Там гледам, че продават монети дори без опаковка ?! ? Та в тоя ред на мисли, предполагам, че https://www.muenzeoesterreich.at/eng....9-blisterpack тази е със пластмасова капсула в каквито ги продават тука и е достатъчно защитена от повреди?

Изобщо ще съм Ви благодарен за колкото се може повече инфо свързано със самия процес на доставка.

Благодаря предварително. Упешен ден.

Коментар

• Екс, корекцията е вече факт, да видим 1258 ли и е таргета...
                              Last edited by pepe1234; 26.04.2017, 15:06.

Коментар

Обаче, Пип, Голдман имат тримесечен таргет от 1200. Ако следваш принципа си да правиш наобратното на Голдманите трябва да си дълъг злато
                                Eми аз съм си и дълъг злато бондове и акции.
                                Дреме ми какво били казали ГС. Доколкото си спомням те и за спайчо имаха тая година 2200 таргет, ма пак не познават, лъжат. Аз пък напук на тях си имам sso....

Покрай златото имам и 1/5 в gdx, ма падне ли това рейшо до 0.1-0.12 може и наполовина да ги направя.

http://www.macrotrends.net/1440/hui-to-gold-ratio

Коментар

Working...
                                X