Първоначално изпратено от Hermes73
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от stefanganchev Разгледай мнениеЗдравейте, пиша във връзка с предишния си пост. Искам да уточня, че става въпрос за спекулация със злато, а не инвестиция. Моля, след като уточних, да ми препоръчате свестен брокер, който да предлага добри условия за търговия със злато. Благодаря още веднъж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
При борсова цена на златото за унция 1160 ЕUR купуваш унцията 1200 + доставка.
Има ги навсякъде и в БГ.
Иначе ще ти я изкупят и в София, и в Виена на една и съща цена - борсовата цена - 10 % при добър златар,
цената и ще бъда в зависимост от цената на материала, нумизматична стойност няма.
Поздрави !В момента Филхармония е 1200 евра(вчера даже беше 1190 евра) което си е 2350 левчета. Тук се продава в момента за 2431. Което са си 81 кинта(3.4 % по-скъпо).За някой нищо, за други половин пенсия
Дори с доставката от 40 лева пак е по-евтино с 40 кинта. А ако човек вземе повече доставката направо си излиза без пари. Та така
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от grey Разгледай мнение
Имам няколко въпроса свързани с доставката. От коя фирма се извършва.Един ли е доставчика на тяхна и на наша територия? Сигурна ли е доставката,понеже имам кофти спомени от Български пощи,и това ме притеснява. Защото предполагам в товарителницата е написано, че са златни монети. И да не стане 'загубване по пътя' на наша територия. Предполагам, че риска си е за наша сметка ?За колко време пристигат?
Тук има някакви зверски условия за обратно изкупуване.Да не е пипана, отваряна и т.н Там гледам, че продават монети дори без опаковка ?! ? Та в тоя ред на мисли, предполагам, че https://www.muenzeoesterreich.at/eng....9-blisterpack тази е със пластмасова капсула в каквито ги продават тука и е достатъчно защитена от повреди?
Изобщо ще съм Ви благодарен за колкото се може повече инфо свързано със самия процес на доставка.
Благодаря предварително. Упешен ден.
Има ги навсякъде и в БГ.
Иначе ще ти я изкупят и в София, и в Виена на една и съща цена - борсовата цена - 10 % при добър златар,
цената и ще бъда в зависимост от цената на материала, нумизматична стойност няма.
Поздрави !
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
и аз му се облизвам, но по-хубаво ще е към 3.90... ама ... не мисля , че ще стигне
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Според най-надежните технически анализи, които някога съм чел 1300 беше за март, а сега май месец ще гъделичкаме 1360.
Според същите надеждни анализи, всеки който казва, че цената на златото зависи до някъде от политическата обстановка и несигурност, говори откровени глупостиВся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
Га ше иде на 1300 че и отгоре
Според същите надеждни анализи, всеки който казва, че цената на златото зависи до някъде от политическата обстановка и несигурност, говори откровени глупостиLast edited by Misho ILIEV; 26.04.2017, 16:26.
Коментар
-
Без нищо да разбирам от технически анализ мога да кажа, че ако стигне 1258 това е силна индикация, че ще стигне и до 1257.Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеЕкс, корекцията е вече факт, да видим 1258 ли и е таргета...
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
Купувал съм, няма ядове.. иначе не бих препоръчал
Тук има някакви зверски условия за обратно изкупуване.Да не е пипана, отваряна и т.н Там гледам, че продават монети дори без опаковка ?! ? Та в тоя ред на мисли, предполагам, че https://www.muenzeoesterreich.at/eng....9-blisterpack тази е със пластмасова капсула в каквито ги продават тука и е достатъчно защитена от повреди?
Изобщо ще съм Ви благодарен за колкото се може повече инфо свързано със самия процес на доставка.
Благодаря предварително. Упешен ден.
Коментар
-
Обаче, Пип, Голдман имат тримесечен таргет от 1200. Ако следваш принципа си да правиш наобратното на Голдманите трябва да си дълъг злато
Дреме ми какво били казали ГС. Доколкото си спомням те и за спайчо имаха тая година 2200 таргет, ма пак не познават, лъжат. Аз пък напук на тях си имам sso....
Покрай златото имам и 1/5 в gdx, ма падне ли това рейшо до 0.1-0.12 може и наполовина да ги направя.
http://www.macrotrends.net/1440/hui-to-gold-ratio
Коментар
Коментар