На дневна май свеща се очертава да завърши формация чук
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Като на удължилите среброто в понеделник ли?Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеЗащо някой не удължи златцето здраво да иде за минутки на 1300 и да убере много стопове на скъсилите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеАко златото се движи в диапазона 1200-1235 няколко седмици по ред, това няма ли да предизвика притеснения при ТА феновете за бичия тренд?Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Имах предвид ривърсал на това, което ТА виждате като бичи тренд от началото на годината.Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
Сега може би се чертае дъното
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Чартовете не покзват ли сигнали за reversal?Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеНа дневна сме днес на 23 sar точка понижение което трябва да значи че ще има подскок в близко време обикновенно на 15 точка следва обръщане на движението ...на седмична сме на долния болинжър канала подкрепа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеНяма смисъл да се държат активи в злато, ако няма инфлация или тя е отрицателна. Нормално е като има отрицателна инфлация и стагнация на пазара, цени на петрол, злато, зърно и дори заплати да падат.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Няма смисъл да се държат активи в злато, ако няма инфлация или тя е отрицателна. Нормално е като има отрицателна инфлация и стагнация на пазара, цени на петрол, злато, зърно и дори заплати да падат. Ако има инфлация е нормално да се търсят инструменти за защита от инфлацията и златото е един от най-удобните за целта инструменти, може да бъде закупуван в малки и произволни количества много ликвидно е, няма амортизации, няма разходи, последните 4 са неудобство например за недвижимите имоти. Ето и една интересна графика, която обяснява кога цените на златото ще започнат да се повишават - отговора е когато инфлацията се завърне, в САЩ виждаме вдигане на лихвите, което е признание за започването на този процес, когато лихвите надвърлят 2% годишно златото ще се завърне като инструмент за защита от инфлация. В момента хищническите апетити за спекулация са се пренесли в криптовалутите, затова и има лек спад в спекулациите при традиционните инструменти.
http://www.chartcoaster.com/wp-conte...flation_sm.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение
Интересна теория за падението на $. За съжаление, аз съм на точно противоположното мнение, че точно Тръмп би могъл да бъде човекът, който да задържи зеленото, поради един основен личностен фактор - Тръмп е БИЗНЕСМЕН и знае как се правят пари с пари, което го прави изключителен ЛИДЕР!
Би ли споделил кои са тези 5-6 златодобивни компании (може и на ЛС), че ми стана любопитно.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеИ под 1000 да го закарат златото това ще е до време. Ластика в световната икономика е толкова брутално опънат, че във всеки един момент може да се скъса и да отнесе главата на някой от опъващите го. Понеже сме на територия, където парада се води не от пазарни принципи, а от политиците и централните банкери... техническият анализ, а и фундаменталния бачкат, но на много големи чартове (годишни ++)
Тръмп го избраха, за да пенсионира долара като световна валута за търговия и резерви... ще го видим, но очаквам нещата да станат грозни в даден момент от близкото бъдеще.
и пак казвам на колегите дето 'инвестират' в злато и сребро - > гледайте на това като на застраховка, а не инвестиция.
ако искате да инвестирате в злато и сребро дебнете акциите на залто добивните компании ако цените продължат надолу ще има добри нива за покупка ( и аз имам 5-6) набелязани за покупка и си ги чакам.... но там трябва да се има предвид, че може в един момент да има национализация....затова няколко компании опериращи в няколко държави/континенти
поздрави и успех
Би ли споделил кои са тези 5-6 златодобивни компании (може и на ЛС), че ми стана любопитно.
- 1 like
Коментар
Коментар