има кросове на 1 и 5 мин който увисват . дългосрочно пак се тестват така или иначе и винаги със шип
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениемного често ще видите как дъно или връх се позиционират точно на 261 фибо спрямо атомката . както днес на еврака на минетка . атомка тествана .
тва с нивата на фибо винаги съм отказвал да го повярвам, че работи.
Между другото имаш ли статистика колко коректни спрямо некоректни сигнали тава стратегията?
Коментар
-
мисля че е най добре на този етап да играеш за долни кросове на индексите . балон без никакво покритие само мутри и пеперуди се множат в много
иначе за вход е най добре да се стой пред компа и да се чака за бързо движение към кроса . това движение е заради него .
иначе си прав дакса тръгне ли стабилно надолу софикса започва да катери . затова им викам гниди защото смучкат от нас
Коментар
-
И аз се вкючвам да тествам Golden Cross До тук с променлив успех. До тук пробвам 1 и 5 мин. Малко ми е трудно да уцеля входа. Някакви съвети? Ако правилно съм разбрал след теста на Кроса цената отскача в обратната посока?
ПСЛ. DAXa пада стабилно, очаквам го и утре да пада. Ако наистина работи обратната корелация с нас утре трябва бая да скокнем на Софикса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениемерси майкъле коригирах .
черните нива ги видях дори и на черен екран . нали съм батман . просто курсора като ги чукне и той изчезваше и се усетих че там има някакви линиикиLast edited by michaelis; 02.03.2015, 14:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеето от къде отскочи еврака
тва
atr_l = iATR(Symbol(), PERIOD_M1, 3, 1); //15
open = iOpen(Symbol(), PERIOD_M1, 0);
го сменяш с ей тва, компилираш дан забрайш, че иначе греда
atr_l = iATR(Symbol(), PERIOD_MN1, 3, 1); //15
open = iOpen(Symbol(), PERIOD_MN1, 0);
така са да ти обясним цветовете на дъгата, оная линия зелената е open monthly price двете оранжеви са критични от където излезе следващите две сини са ти таргета за месеца, черните по-на горе са съвсем ovebought или oversold
мале аз са виждам, че ти си на черен backround е черните нема да ги видиш ..... и по принцип като стигне всяко едно от тея нива и там има рикошет в обратната посока за малко ....
Според мойте котировки на OANDA първия таргет на Абдала е на 18344 не знам тея Бенча нещо мамят там виж всеки път си сверявай часовника поне с няколко, че някой път ебават с котировките и да не изядеш някоя тояга със 200 пункта OANDA и Saxo Bank са горе долу близки сравнявай там същоLast edited by michaelis; 27.02.2015, 19:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениезабелязваш ли майкъле мошаците колко са хитри . на 26 жануари оголват едно кросче въртят после цял месец и точно след месец прас кросчето . аз като го имам това кросче и винаги имам едно на ум . две поне
Йо, Йо Швейцарската банка
https://www.youtube.com/watch?v=ckVbpgvutiU
Коментар
Коментар