If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
поне ново дънце да видим . не е малко . пак 1000 бройки надолу
може би гапа ще запълнят и ще изтестват бомбата на 1н на 16438 дето я пробиха без грам колебание и пак надолу
определено наско сега ще направи по висок връх . страхотен обем изчистиха на минетка при отварянето на върха
има нещо такова сякаш. дакса трябваше да го отпуснат до сега
много ме кефи като кажат - апетитът за риск се върна , къв апетит къв риск имам апетит само за пържолки
на мене дългите ми стоят, ама съм пуснал отгоре за контри, че нещо вчера всичко се беше насрало от страх, ама тея гадовете чакат са на въдицата само да клъвнат шараните ... "- Нема бе нема страшно, купувайте то нема падне повече .." и после още един прът за проверка ше ги изчеластри по шарейката ...
има нещо такова сякаш. дакса трябваше да го отпуснат до сега
много ме кефи като кажат - апетитът за риск се върна , къв апетит къв риск имам апетит само за пържолки
Колко ли време може да продължава това връщане нагоре, може би и утре. Сега щатите като влезнат с + 400 пункта и дакс-чо и той ще подръбпне още малко и после пак sell
ако можеш да си позволиш после да пуснеш и от 35.8 , пусни и сега една
злото ми се струва едно ново връхче и след това бомбата на 1121. по скоро може да пускаш за 1121
Да те питам за петрола една дълга за 40,28, какво мислиш? И ми е много интересно - беше споменал един голям крос към $36 някъде мисля. Смяташ ли, че ще го стигне и дали ще обърне оттам вече?
Златото го мисля на късо до $1138.50-60 и оттам да изиграя и ребаунда. Какво ще кажеш?
Сега го вдиях, че и друг крос е нарисувал на $1158, така че може би първо ще иде за него
Коментар