Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеАз пък смятам че всичко това е добре организиран бичи капан при златото.
Не е препоръка.
Коментар
-
Добре де еххх обясни ми как си обясняваш да има такова пропадане на петрола и да няма падане на акциите.няма такъв филм.петрола пада защото сумати фабрики са изпозатворили или намалили производството. Като затворят фабриките какво става с хакциите.падат.виж какво е просто. и с малко мъни мениджмънт дето му викат и нещата се получават
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеняма начин програмката е настроена през 8 годинки кризичка
Не е препоръка.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Е, все трябва да иде някога. По-нагоре има кросчета заформени пак
А на Eur/usd на 5минута виждам към 1.10470. Мислиш ли, че ще го гони него тази седмица. Викам ако можем да покрием минуса с някой друг еврак
П.С. Ще следим обеми, всичко - ама ако ме питаш не ми се и гледа вече.Last edited by exxs; 24.08.2015, 10:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениестранно дакса къде ще отвори днес майкъле
Коментар
-
много интересно как цяло лято ни загубиха времето с тия тъпи гърци . вдигат маржини това онова искат да чистят късите . то си смърдеше за падане
ето това е момчето
Last edited by the architect; 24.08.2015, 09:04.
Коментар
Коментар