If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ше скачат не от манхатън ами незнам и аз откъде много има да им се връща на тия гадове . 8 години Ръъъст Ръъъъъъст . ша видат сега един ръст тая проста американска пап...........
добро утро никакви бомби не могат да спрат този балоняк , който американците надуха . а бомбата на наско на 4н още не е стигнат . китай вече 3200. няма начин програмката е настроена през 8 годинки кризичка
зехтина и той тръти за 35,8
стана май да си ебе меча, и тая седмица ако продължат на доле и ше почнат да скачат от прозорците май у Манхатанот..... Гледам сутринта 1921 на Сипот, а бях пуснал таргет 1900, че тея ми тропат на вратата ве ....
Днеска треа се вземат крути мерки щото иначе ше обърнем каруцата да го ева
Ако шортите еврака ше ви се види тесен светот, кат го гледам над 1.14 .....
добро утро никакви бомби не могат да спрат този балоняк , който американците надуха . а бомбата на наско на 4н още не е стигнат . китай вече 3200. няма начин програмката е настроена през 8 годинки кризичка
Дано си прав, архитекте. Хубаво съвпада и с 10000-зоната на Дакса. От там два пъти се е връщал с 15 и 8%. Все трябва да даде малко подкрепа поне, не щем много.
Майк, остава да видим носим ли на цигански номера май само Иначе гледам трето затваряне под долния болинджър. По принцип в такива ситауции търсим необичайно висок обем, след който евентуално да следва нещо по-така. Не че е кой знае колко сигурно, ама съчетано с RSI сигнал може да свърши работа.
ПИЧ, имаме доста цифри, но мисля, че основната е 9050 (9144) от архитекта. Аз съм заложил на 9600 понеже има тренд линия и 38.2% също е близо. Ако ще прави 50% фибо на движението от 5000, към 8670 се пада, но това май е вече твърде песиместично.
е така де 10000 си е 10000
а 16358 както и да го гледам си е дъното за един хубав отскок нагоре
За Дакса, Можем ли да заключим че дъното ще е на нива малко над тези които са били дъно на 16-17 Октомври.2014 г. (тогава 8 570), а сега да се спре при около 9000 и да не отиде под дъното от 16.10.2014 г.
да за мене 9000 си е яка съпротива и от там ще има хубав отскок . пак казвам доста неща се насъбират там . а инерцията надолу до 17 септември изглежда силна
Дано си прав, архитекте. Хубаво съвпада и с 10000-зоната на Дакса. От там два пъти се е връщал с 15 и 8%. Все трябва да даде малко подкрепа поне, не щем много.
Майк, остава да видим носим ли на цигански номера май само Иначе гледам трето затваряне под долния болинджър. По принцип в такива ситауции търсим необичайно висок обем, след който евентуално да следва нещо по-така. Не че е кой знае колко сигурно, ама съчетано с RSI сигнал може да свърши работа.
ПИЧ, имаме доста цифри, но мисля, че основната е 9050 (9144) от архитекта. Аз съм заложил на 9600 понеже има тренд линия и 38.2% също е близо. Ако ще прави 50% фибо на движението от 5000, към 8670 се пада, но това май е вече твърде песиместично.
За Дакса, Можем ли да заключим че дъното ще е на нива малко над тези които са били дъно на 16-17 Октомври.2014 г. (тогава 8 570), а сега да се спре при около 9000 и да не отиде под дъното от 16.10.2014 г.
ами какво да ти кажа майкъле . чичака дау жо нагази в 4н бомба без отскок сега е на пип два от тази на 1н. тука би трябвало един хубав отскок . но не гарантирам на 100%
Майк, добре поизчаках малко и пуснах дълго към края вчера. Дано даде малко откат 400-500 пипса сега и да се спасяваме преди да потъне корабът.
Гледам те нещо и твоя оптимизъм поддава. Нали тогава уж края бил близо.
Аз съм все още "спокоен" нали съм му дал граница на SPX на 1900 до Октомври ама не очаквах такива камъни да ми хвърлят в градината мама им гадна ....
ми кат гледам ей тва линията на "страха" VIX волатилния индекс, той отишал в гората за мечки
та тея двете сочат, че каруцата е претоварена в момента, значи ше последва едно олабване и след тва проверка дали всички внимават в картинката и тогава вече на горе ...
Общо взето това са им циганските номера
Коментар