IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• наще хитреци майкъле видя ли какви еврейски номерца правят . спаха спаха цяло лято за бендзина и изведнъж спасителят боко вика ще им оправяме пломбите . и сега ще каже -АААААААААЗ ЩОТО ИМ ОПРАВИХ ПЛОМБИТЕ И БЕНДЗИНА ПОЕВТИНЯ а той кърти дъната и 35,8 го привлича като млада фиданка дърт козел
    Last edited by the architect; 20.08.2015, 13:15.

Коментар

• как ми се иска сега фашагата да го избичат на 10358 , но О мечти!!!!!

Коментар

• не не . тия линиики са бужественярски

Коментар

• Архитектоникос, кат гледам на фотото как си го снимал злодея, точно как е заспал на синята летва. А Импето им вика шамански истории на тея раоти, ми май ше ставам жрец ко да прайш

Коментар

• ай наздравичка с една биричка
            Last edited by the architect; 20.08.2015, 13:08.

Коментар

• да и аз съм ги нашортил

Коментар

• незнам да ти кажа . много ми е скрито сега . виж хиндексите ме радват

Коментар

• 15 min eur/usd май се запътило към 1.10600, или още е рано да се каже? Как точно определяш кога е назряла бомбата? Т.е. трябва ли да има втори крос за вход?
                  Last edited by pepe1234; 20.08.2015, 12:28.

Коментар

• много скучен този август никакви движения . ората почиват . скука скука

Коментар

• 1135,8 ще си каже думата

Коментар

• злото е до тука

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                          ае нищо не си изтървал то тва има да мърда та свет да ти се извие, казах ви с жоресте да не затваряте еврака, глей го кви пируети прай ......
                          ааа аз еврака не съм го затворил, чакам да стигне 1,1450 и тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            Остави остави майкъле спускането на дау жо го изтървах.в момента се ям
                            ае нищо не си изтървал то тва има да мърда та свет да ти се извие, казах ви с жоресте да не затваряте еврака, глей го кви пируети прай ......

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                              на 30 мин 0,9320 може да купуваш . ако тръгне сега надолу стабило , ще спре там
                              Това 0.9320 повече ми прилича на дневна, ще пробвам 100 пипса нагоре от 0.9650
                              Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• на 30 мин 0,9320 може да купуваш . ако тръгне сега надолу стабило , ще спре там

Коментар

Working...
                                X