разрба ли какво ти казвам или не вдяваш
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеето какво вижда моето набито спекулантско очо при еврака на 1мин защо защо за бога отскачаш от там ти еврейска валуто
Коментар
-
ето какво вижда моето набито спекулантско очо при еврака на 1мин защо защо за бога отскачаш от там ти еврейска валуто
Last edited by the architect; 15.06.2015, 11:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеТаше не ми прави психопортрет . ще се попикая . аз просто гледам и виждам . а ти гледаш и не виждаш . а на жорката ще кажа че аз не познавам . те познават . в което има голяма разлика . няма мисъл в това . няма условности които ще намерите в книжките . нещата са прости и се намират в една точка . че някой щял да прави пари от атомките . пука ми . за да променят програмката на американските мошета ще им трябват доооооооооста години
Коментар
-
Таше не ми прави психопортрет . ще се попикая . аз просто гледам и виждам . а ти гледаш и не виждаш . а на жорката ще кажа че аз не познавам . те познават . в което има голяма разлика . няма мисъл в това . няма условности които ще намерите в книжките . нещата са прости и се намират в една точка . че някой щял да прави пари от атомките . пука ми . за да променят програмката на американските мошета ще им трябват доооооооооста години
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе го питай и той не може да ти каже.Направил си човека тема и си пише и плямпа колкото си иска
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеможе ли да ми обясниш какви са тези бомби, че нещо не ги разбирам
Коментар
Коментар