къса яна . и еврака ми се чини че 1,11 няма да е днес
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеа тея зелени линии как ги слагате
Коментар
-
Габров, аз точно искам да те питам как точно определяш нивата за вход, защото аз много често избързвам или пропускам момента и се вкарвам във фими после, това ми е най-големия проблем до момента. Конкетни три въпроса как точно определи за разпродажбите на паунда на 1,56. Как хвана нивото за късите на еврото онзи ден, защото аз после се опитах да приложа същия трик с паунда и големите обеми вчера абсолютно аналогична ситуация, обаче нивото го подмина няколко пъти като малка гара. И последно как точно го усети, че еврто е надолу днес?Last edited by pepe1234; 25.09.2015, 12:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеауууу как хубаво са нагласили бомбичката на зелената кеф
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеЗа днес при немците това беше , като че ли.
Я погледнете тази графика, не прилича ли на обърната чутура, която се готви да скочи
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеползваш ли някакви индикатори и чрез тях ли определяш накъде ще е движението?Last edited by Niki Gabrov; 25.09.2015, 12:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеВсеки търгува на фрейма, на който се чувства най-конфортно. Важното е да се прибира печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениемхм ти си дневна птица е добре де то през деня има много шум, някой път напред-назад може да те побърка, за тва за мене влизам и на по-големи диапазони го държа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеПитайте каквото Ви интересува, ако знам, ще отговоря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеТолкова. 5 мин, Р/Р 1/1. Стига ми.Имам още 6 инструмента.
Коментар
Коментар