Първоначално изпратено от ainvest
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?
Collapse
X
-
Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
- 1 like
-
Първоначално изпратено от ainvest Разгледай мнение
Като цяло не държа някой да ми даде ЕА, който да печели милиони, а ако някой иска да сподели опит. Например - как да разбера, че стратегията вече няма да работи. Звучи доста диркетно, но може би има нещо, което да ти подскаже. Примера, който дадох с ЕА, който работи в последните да кажем 4 години, годините преди това е бил на малка загуба или на 0. Може би е трудно да се каже какво променя пазара и как се отразява това на дадена стратегия, но тук изглежда има хора с опит, които биха дали малко акъл
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Едина насока от мен щом искаш ЕА. Направи си го сам проба грешка. НИКОЙ няма да ти даде нещо което печели. В интернет циркулират само глупости. И аз искам да имам роботите или поне да знам как функционират на няколко фонда за милярди ама.....
Концепцята на Матеев е една голяма глупост. Вероятностите не работят на пазара освен ако не са комбинирани с други по-сложни неща
Какъв опит ще натрупаш с ЕАили си създал нещо което вади милиони или не. Опит от това нз каде видя.
Колкото до концепцията на Матеев - мен тя ме насочи да направя точно тези ЕА. Дали съм я разбрал както той е искал да я обясни - не знам. Може и да е някаква моя интерпретация. Общо вето това, което правя е да видя дали при дадени условия, ако влезна в сделка е по-вероятно да се случи първо tp или sl. След това от резултатите има начини да се филтрират и някои от загубите.
Според мен може да се натрупа опит. Може би не толкова диркетно с ползването на ЕА, а покрай създаването му и разглеждането на историята на пазара. Не знам защо, но доста от съветите, които се дават из интернет и по уебинари и семинари и т.н. е хората да си изградят стратегия и да я тестват на живо. За мен това е ненужно, предвид, че има налична историта на пазара и дори да не можеш да си направиш ЕА, можеш ръчно да бектестваш. Така доста по-рано можеш да видиш кога и защо не ти работи стратегията и да я усъвършенстваш.
Като цяло не държа някой да ми даде ЕА, който да печели милиони, а ако някой иска да сподели опит. Например - как да разбера, че стратегията вече няма да работи. Звучи доста диркетно, но може би има нещо, което да ти подскаже. Примера, който дадох с ЕА, който работи в последните да кажем 4 години, годините преди това е бил на малка загуба или на 0. Може би е трудно да се каже какво променя пазара и как се отразява това на дадена стратегия, но тук изглежда има хора с опит, които биха дали малко акъл
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеТа проблемът на night_lord е чисто психологически, защото все още не си е признал пред себе си, че е некадърен трейдер, и затова се опитва в тази тема да намери доказателства, че това не е така. Да, ама не - всички доказателства сочат точно обратното. По света има много хора, които печелят от FOREX, което означава, че тази тема е напълно безсмислена.
Само че хората не са толкова глупави за да ти вярват на теб и на хора като теб, които пишат глупости по форумите за да зарибяват нови и нови нищо неподозиращи хора да си отворят сметка и да си изгубят парите.
Идва началото на краят на агнешките главички!
advokatfilipova.eu
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Ти изглежда си търсиш някаква утеха, че си се провалил в трейдинга, и въобще в този живот. И много ти се иска да обвиниш някой друг за това - например FOREX брокерите, които са те били "обрали". Защо дори и за миг не допуснеш, че причината е САМО В ТЕБЕ и в никой друг?
Доказателства, че МНОГО ХОРА ПЕЧЕЛЯТ ОТ FOREX, можеш да намериш на сайта на MetaQuotes в секцията за СИГНАЛИ. В тази секция умни хора-трейдери предоставят сигнали, към които можеш да се закачиш и да копираш техните сделки. Има хиляди сигнали, като на всеки един от тях можеш да разгледаш историческите сделки и да видиш какви печалби е правил дадения трейдер на реалния си акаунт.
Например сигнала CALM - това е ръчен трейдер, който в последните 2 години няма нито един губещ месец. В годишен план постига 660% доходност.. Към сигнала на този трейдер са се закачили почти 2500 човека, които общо са му предоставили за управление над 10 милиона долара. Като отчетем 500%-ния маржин, то излиза, че този човек с всяко едно чукване на мишката клати пазара с поне 1 милиард долара.
https://www.mql5.com/en/signals/129797
Та този човек само от абонаментните такси гарантирано получава поне по 75 000 долара на месец. Това достатъчно доказателство ли е за тебе, или ще продължаваш да се изживяваш като жертва?
Разгледай и другите сигнали на този сайт - има хиляди, от които стотици са качествени (постигали са впечатляващи резултати през последните няколко години). Има сигнали с над 500% годишен ръст, които в историята си нямат нито един губещ месец. Ето ти например сигнал с 4000% ръст за 2 години: https://www.mql5.com/en/signals/253505
Коментар
-
Като цяло най-голямото предизвикателство в трейдинга е човек сам да си признае пред себе си, че е НЕКАДЪРЕН ТРЕЙДЕР и че на света има много по-умни трейдери от него. От този момент нататък всичко вече е много по-лесно. Просто се закача към сигнала на някой от умните трейдери и без да си мръдне пръста започва да печели по 500-1000% годишно.
Естествено си носи риска за в бъдеще нещо да се обърка, но нима това няма да е така и с неговата стратегия за търговия, ако беше успял да си я създаде сам?
Та проблемът на night_lord е чисто психологически, защото все още не си е признал пред себе си, че е некадърен трейдер, и затова се опитва в тази тема да намери доказателства, че това не е така. Да, ама не - всички доказателства сочат точно обратното. По света има много хора, които печелят от FOREX, което означава, че тази тема е напълно безсмислена.Last edited by Mateev; 05.04.2017, 04:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнение
Да така е но не малък брой хора е форекс брокерите обират всичко на всички играчи, това май не е даже и хазарт а си е просто измама.
И пак да питам има ли поне един човек от този форум дето да е спечелил в действителност?
Доказателства, че МНОГО ХОРА ПЕЧЕЛЯТ ОТ FOREX, можеш да намериш на сайта на MetaQuotes в секцията за СИГНАЛИ. В тази секция умни хора-трейдери предоставят сигнали, към които можеш да се закачиш и да копираш техните сделки. Има хиляди сигнали, като на всеки един от тях можеш да разгледаш историческите сделки и да видиш какви печалби е правил дадения трейдер на реалния си акаунт.
Например сигнала CALM - това е ръчен трейдер, който в последните 2 години няма нито един губещ месец. В годишен план постига 660% доходност.. Към сигнала на този трейдер са се закачили почти 2500 човека, които общо са му предоставили за управление над 10 милиона долара. Като отчетем 500%-ния маржин, то излиза, че този човек с всяко едно чукване на мишката клати пазара с поне 1 милиард долара.
https://www.mql5.com/en/signals/129797
Та този човек само от абонаментните такси гарантирано получава поне по 75 000 долара на месец. Това достатъчно доказателство ли е за тебе, или ще продължаваш да се изживяваш като жертва?
Разгледай и другите сигнали на този сайт - има хиляди, от които стотици са качествени (постигали са впечатляващи резултати през последните няколко години). Има сигнали с над 500% годишен ръст, които в историята си нямат нито един губещ месец. Ето ти например сигнал с 4000% ръст за 2 години: https://www.mql5.com/en/signals/253505Last edited by Mateev; 05.04.2017, 04:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ainvest Разгледай мнениеЗдравейте,
От лято 2016 се занимавам с форекс. За момента съм назад, но все още съм с първата и единствена сметка, която съм отварял
Преди няколко месеца се зачетох в мненията на Mateev за вероятностите и т.к. мога да програмирам започнах да бектествам разни стратегии и дори да ги използвам в expert advisor-и(ЕА), които да търгуват и вече възстановявам загубите. Главно стратегиите работят най-добре с EURUSD.
Та общо взето търся още мнения и насоки за ЕА. Това което най-много ми харесва при тях е, че го няма стреса или поне е доста намален. Всичко за сделката е решено. Няма нужда да дебнеш кога да влезнеш в сделка или да се чудиш къде да са стоповете и таргетите.
През времето, в които съм чел темата има потребители, които са споделяли, че си програмират стратегии, бих се радвал да споделят малко опит.
ПП: само да уточня, че акаунта ми е с малка сума пари и за момента не ми е важно да натрупам огороомни печалби, а по-скоро да натрупам опит. Като цяло мнението ми е, че от Форекс може да се печели, но е трудно. То ако беше лесно....
Концепцята на Матеев е една голяма глупост. Вероятностите не работят на пазара освен ако не са комбинирани с други по-сложни неща
Какъв опит ще натрупаш с ЕАили си създал нещо което вади милиони или не. Опит от това нз каде видя.
Коментар
-
Здравейте,
От лято 2016 се занимавам с форекс. За момента съм назад, но все още съм с първата и единствена сметка, която съм отварял
Преди няколко месеца се зачетох в мненията на Mateev за вероятностите и т.к. мога да програмирам започнах да бектествам разни стратегии и дори да ги използвам в expert advisor-и(ЕА), които да търгуват и вече възстановявам загубите. Главно стратегиите работят най-добре с EURUSD.
Та общо взето търся още мнения и насоки за ЕА. Това което най-много ми харесва при тях е, че го няма стреса или поне е доста намален. Всичко за сделката е решено. Няма нужда да дебнеш кога да влезнеш в сделка или да се чудиш къде да са стоповете и таргетите.
През времето, в които съм чел темата има потребители, които са споделяли, че си програмират стратегии, бих се радвал да споделят малко опит.
ПП: само да уточня, че акаунта ми е с малка сума пари и за момента не ми е важно да натрупам огороомни печалби, а по-скоро да натрупам опит. Като цяло мнението ми е, че от Форекс може да се печели, но е трудно. То ако беше лесно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеа ти за 16 ли задраска?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнение
Ами така е това просто потвърждава думите ми че форекс е чиста пирамида създадена за да обира парите на хората.
Нали демона Сорос затова дойде в България и създаде НПО тата и за да направи инфлация 1996 година и да обере парите на българите
- 1 like
Коментар
-
Ами така е това просто потвърждава думите ми че форекс е чиста пирамида създадена за да обира парите на хората.
Нали демона Сорос затова дойде в България и създаде НПО тата и за да направи инфлация 1996 година и да обере парите на българитеза да обера парите на българите.
Абе тази тема става още по-забавна, хора които си нямат понятие от трейдинг индустрията, вадят конспиративен "аргумент" бисер по линия на друга тема, целящ да оправдае липсата на грам компетентност по 1-вата тема, но пък засвидетелства титанична безхаберност по 2-рата тема, която затвърждава съща безхаберност по 1-вата тема. Ей каква форума идилия.
ПП Преди да се излагаш, чети малко история!Last edited by needtoknowmore; 27.03.2017, 22:26.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
- 1 like
Коментар
-
Нали демона Сорос затова дойде в България и създаде НПО тата и за да направи инфлация 1996 година и да обере парите на българитеFinancialMarkets.Zone
- 1 like
Коментар
Коментар