Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеПоследно бяха тия
18 март - На 22 март, а после около 28-29 ти, покачване на EUR/USD
3 април - На 10 и 18 април, вероятно покачване на EUR/USD
Не съм правил обаче прогноза от миналата година, все ме мързи, дори датите не съм направил за себе си, а ги гледам ден за ден. Сега ще се качи поне до 1,3250 , а ако го подмине до 1,3450 , а после вероятно пак обратно. За мен годината е меча като цяло.Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнениеДобрий утро Ще ходи нагоре (някъде до 1,32) да обрули стопове и изпълни ордери (или поне се пъне да ходи)
Не е препоръкаНе е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от darkbg Разгледай мнениеА един от най-важните въпроси е КОГА
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеСъс сигурност ще отиде... все някога
Коментар
-
Първоначално изпратено от titogb Разгледай мнениеще ходи ли до 1.3060 няма лиПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от titogb Разгледай мнениеей това най го мразя да го е..... законтри и тва еИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеНемоем ги изхарчимИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
Коментар