Първоначално изпратено от andi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение250Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеМалко е....
Трябват ми 120 поне а на EUR/JPY 170... там и 200 е добреИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от triniti Разгледай мнениемине ли 100 отииваме на 110 което е последния връх преди спада през 2008 година
Трябват ми 120 поне а на EUR/JPY 170... там и 200 е добреПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеЩе има ли днес 100 на USD/JPYАз съм българче обичам, руси каки да .........
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеДжей , дай прогноза за следващия месец за EUR/USD или линк ако си писал някъде . Благодаря предварително !
18 март - На 22 март, а после около 28-29 ти, покачване на EUR/USD
3 април - На 10 и 18 април, вероятно покачване на EUR/USD
Не съм правил обаче прогноза от миналата година, все ме мързи, дори датите не съм направил за себе си, а ги гледам ден за ден. Сега ще се качи поне до 1,3250 , а ако го подмине до 1,3450 , а после вероятно пак обратно. За мен годината е меча като цяло.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Коментар