If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чунчев, когато колата се обърне пътищата са много. Иначе, ако смяташ че взирайки се в ТР ще откриеш нещо - жестоко се лъжеш. Банковите гаранции и акредитивите са абсолютно неприложими за БГ клиенти. А застрахователите избягват да застраховат търговски вземания на територията на БГ. Да не говорим пък за застрахователен пул на малки клиенти. Мазалото е пълно в Родината мила. От там нататък аз имам изпълнителен лист от 2 години, но не съм предприел нищо, защото великата държава е винаги първа, а след нея не по малко великите ипотекари, а те не си помръдваха пръста и чакаха аз да набухам разходите. Както и да е. Да не оспамваме темата Ще си го избия от друг длъжник, който съм хванал яко за топките
Кофти е да се опитваш да правиш световен бизнес със БГ-стански закони.
По-евтино ще ти излезе през една офшорка да се мушнеш и да минеш кат' външен инвеститор - тогава БГ-станското законодателство ще бди над тИбя кат' Лъвица, понеже си "чужденец".
Ориентирай съм Кипър ( ЮКей - посланникът ) или Вирджински острови ( франсе или хамериканския посланник ).
Въпрос на регистрация и не ми пращай бутилки по пощата - 'ноу те моля, че все ме изненадвате така "гадно"
затова има търговси регистър за да можеш да проучиш фирмите и да не правиш глупости. Отделно по време на криза, се искат банкови гаранции, акредитиви, инкасови плащания и новите клиенти се гледат под лупа. зависи и за колко пари става въпрос.
Чунчев, когато колата се обърне пътищата са много. Иначе, ако смяташ че взирайки се в ТР ще откриеш нещо - жестоко се лъжеш. Банковите гаранции и акредитивите са абсолютно неприложими за БГ клиенти. А застрахователите избягват да застраховат търговски вземания на територията на БГ. Да не говорим пък за застрахователен пул на малки клиенти. Мазалото е пълно в Родината мила. От там нататък аз имам изпълнителен лист от 2 години, но не съм предприел нищо, защото великата държава е винаги първа, а след нея не по малко великите ипотекари, а те не си помръдваха пръста и чакаха аз да набухам разходите. Както и да е. Да не оспамваме темата Ще си го избия от друг длъжник, който съм хванал яко за топките
Проблемацията е, че в моя случай има умишлен фалит на фирмаджия. За такъв по света се лежи с години. А в БГ, даже не можеш и да го докажеш лесно. Няма никаква съдебна практика От там нататък, аз съм съгласен да има фалит за физическо лице, защото сега го товарят като магаре, без никакво право да се защити. Естествено, за умишлен фалит - бързо в панделата - и така
затова има търговси регистър за да можеш да проучиш фирмите и да не правиш глупости. Отделно по време на криза, се искат банкови гаранции, акредитиви, инкасови плащания и новите клиенти се гледат под лупа. зависи и за колко пари става въпрос.
ТАТО,златото и да пробие надолу,нищо особено няма да стане.Дори да прекъсне тренда на месечна,пробивайки 1478,около 80 долара надолу има сериозна подкрепа,която според мен ще бъде използвана за прибиране парите на въодушевените къси,чрез движение към 1900.
Коментар