IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Бравос! Някаква файда да има от темата за Форекс.
    Аз днес в друга тема потърсих дали мога да си перна 100 кокошчици у Софето. Излиза, че не е забранено, само трябва да ги обявя и да им изхвърлям акото на 300 метра от населено място
    БУ ХА ха ха ха,,,,,,,,,,,,,,,)
    Каkво ПАДЕНИЕ само!!!!
    МАМУН от трейдър сака да става КОКОШКАР!!!
    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Демек, утре, ако някой тръгне тръгне да притеснява Модитата или който и да е от форумо - ще го защитя по същия начин.

Демек, някой да кряка по нощите трябва ми телефон и адрес на Х ( и обърнете внимание СПЕШНО ) - па някой после да му дава телефона веднага, за да се прави на "печен".

Въпрос на адвокати и малко правна култура. Ами, ако е теророст тоя - к'во правим? Напил се и решил да го убие някого? ( примерно )

Ха, наздраве и да е хаирлия тая седмица за колегите!

П.П. Та, Модитата хубаво ме трият и баМмват, ама утре, ако закъсат съм първия, който ще ги защити агейн и по същия начин - хихи
      Last edited by marandi; 19.11.2013, 05:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
        Новозеландеца спадна като пред гола бабичка!
        Хъ-хъ-хъ - като пред Лили Иванова рано сутрин без грим думаш спихна НЗД-то

0.8280-0.8430 тази седмица - успех!!

П.П. Модиту, ако не ме беше баМмнала щех да кажа сладко бебе Гноров13 да денси канадеца от 1.05 за 1 фигура, дет' си я беше харесал, ама още нямаше вход.

Ма, ако е пуснал селл паунд/йена кат' му казах е изкарал 100 пипа за 1 ден от вчера и да хлопва и пак вход.

Те, така с циркаджиите ...

П.П.П. Наивников ще откркиеш 'ноу неща кат' си купиш село и как се строи и узаконява и дет' ся се хилиш ко щял да каже Съда по кондиките. Наиграли са ви отдавна - води се англо-саксонски модел и после нЕма ми пцуваш у форумо за наредби и закони, налЕ?

Иди и си поръчай 20 адводака кат' мИня - те ще ти разказват да'е ... - Русото е фрост и не е юрист - цъкаш си и ти казват т'ва е така, т'ва е онака.

Брат ми понеже фундира един терен и трябваше да извозва 60 камиона ( по 3.5 тона ) с пръст от терена, щот' го терасира и го пратиха от Общината, че най-малко на границата с Албена може има право да ги извозва - демек на 60 км от Варна и в полето - па ти се шашкаш за 300 м "акутата/фишкиите" на кокошки за 300 м.

Ще се научиш някой ден, спокич - през т'ва време си смятай колко струват камион пробег/км = 28 бона в лева да си метнеш само пръстта в Албена - някой друг ден ще те светкам по законите и наредбите кат' се успокоят Модита

Не е срамно да кажеш, че нямаш право да даваш телефони на Мариян като някой психар се сети в 22:30ч в събота да кряка, че му трябвал спешно.

Мариян не е Бърза помощ или Спешен център - па, не вярвам да те е уполномощил да му даваш координатите - нито устно - нито писмено.

Успех!
        Last edited by marandi; 19.11.2013, 05:34.

Коментар

• Новозеландеца спадна като пред гола бабичка!
          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• шшшшшш алууууу ЖИУОТНОвъдите
            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• NъZъDъ-то пада.

Да върна темата, не че нещо...
              От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                Аз бих те съдил ,ако бях птицевъд.Ам тъй ,де, по обвинение в жиутинска сегрегация.Значи свине и агнета може, а пилита не можете.......да йидети.

Амстердам,прощавай,изчезвам кат бит....Азис.
                .... и тилета йидем...

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  толкова пари за няма и унция????

за толкова пари могат да се купят 4 американски орела по 1 унция!
                  Тази е редка, отпечатани са само 2500 от тоз модел. Колекционерска стойност му викат.

Коментар

Тц, аз пилИ не ям. Трябват ми за яйчица Това е последния спам в темата от мен, освен някой ако не реши да ме съди за нещо
                    Аз бих те съдил ,ако бях птицевъд.Ам тъй ,де, по обвинение в жиутинска сегрегация.Значи свине и агнета може, а пилита не можете.......да йидети.

Амстердам,прощавай,изчезвам кат бит....Азис.
                    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнение
                      Смени модела на пиуенцата. Този нема аки:
                      СРЕБЪРНА ТЕРМО МОНЕТА НОВОИЗЛЮПЕНО ПИЛЕНЦЕ, 25 ГР., 925
                      ПРОДУКТОВ КОД: 1000071
                      ДЪРЖАВА - Острови Кук
                      НОМИНАЛ - 5 Долара
                      ГОДИНА 2009
                      МАТЕРИАЛ Сребро
                      ЧИСТОТА 0.9250
                      ТИРАЖ 2500
                      РАЗМЕР/ДИАМЕТЪР 30x43mm
                      КАЧЕСТВО Перфектно
                      ТЕГЛО 25.00

Цена: 179.00лв.

http://monetti.bg/%D0%A2%D0%B5%D0%BC...3%D1%80-925-71
                      толкова пари за няма и унция????

за толкова пари могат да се купят 4 американски орела по 1 унция!
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнение
                        ДЪРЖАВА - Острови Кук
                        НОМИНАЛ - 5 Долара
                        ГОДИНА 2009
                        МАТЕРИАЛ Сребро
                        ЧИСТОТА 0.9250
                        ТИРАЖ 2500
                        РАЗМЕР/ДИАМЕТЪР 30x43mm
                        КАЧЕСТВО Перфектно
                        ТЕГЛО 25.00

Тц, аз пилИ не ям. Трябват ми за яйчица Това е последния спам в темата от мен, освен някой ако не реши да ме съди за нещо

Коментар

Бравос! Някаква файда да има от темата за Форекс.
                          Аз днес в друга тема потърсих дали мога да си перна 100 кокошчици у Софето. Излиза, че не е забранено, само трябва да ги обявя и да им изхвърлям акото на 300 метра от населено място
                          ДЪРЖАВА - Острови Кук
                          НОМИНАЛ - 5 Долара
                          ГОДИНА 2009
                          МАТЕРИАЛ Сребро
                          ЧИСТОТА 0.9250
                          ТИРАЖ 2500
                          РАЗМЕР/ДИАМЕТЪР 30x43mm
                          КАЧЕСТВО Перфектно
                          ТЕГЛО 25.00

Коментар

• Бравос! Някаква файда да има от темата за Форекс.

Коментар

• Ало с кокошките и с кюспето ей туканка при биковете обявите
                              http://www.farmer.bg/Obiavi_4_0
                              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
                                Къде ти е цеха ще дадеш ли цена за тон.
                                ако Русе не ти е далеч пиши на лична..а за кокошките ще ти дам и маслени утайки

Коментар

Working...
                                X