If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ясно, аз за йената търся и някой удобен вход за дълга през долара с малко по-дългосрочна идея, ама още не съм се наканил.
П.П. Австралиеца играеш ли го? Мисля, ако пробие 0.9450 да го пусна на бай за 40тина пипа.
Тц .. най-скъпи са ми седмичните такси там за такава позиция ( ауд/уса ) - през евро/ауд съм го дънил за по 1-2 фигури. Винаги пуска - ма, ся няма вход там още.
Там ще ходи паритет с НЗД до 2-3 години.
Успех!
П.П. Йена през долар не я блъскай - там закачат ли те, после няма излизане, ако си сгафил с посока и вход и ще си блокираш част от акаунта.
Пуснах, пуснах. Даже са 114 - от 161,72 го пуснах и хлопвам сега на 160.58. Прав беше, че повече хляб има сега в тая двойка. Сега ако иде над 161 да търся нов вход?
Благодаря и за числата при НЗД, дадоха ми малко яснота, че имам сел ордер на 0.84 , а бай ордер се чудех къде да му сложа.
Ъмм .. нервен е сега пазаро при йена - дръпнатите зъркели се еВават, както обикновено.
Затова така - плющиш и хвърляш - по малко и на често
Пуснах, пуснах. Даже са 114 - от 161,72 го пуснах и хлопвам сега на 160.58. Прав беше, че повече хляб има сега в тая двойка. Сега ако иде над 161 да търся нов вход?
Благодаря и за числата при НЗД, дадоха ми малко яснота, че имам сел ордер на 0.84 , а бай ордер се чудех къде да му сложа.
И аз имам един сел ордер за 0,84, обаче преди това ми се иска да пусне бай ордера в 0,83, който през нощта така и не е чукнал.
От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Хъ-хъ-хъ - като пред Лили Иванова рано сутрин без грим думаш спихна НЗД-то
0.8280-0.8430 тази седмица - успех!!
П.П. Модиту, ако не ме беше баМмнала щех да кажа сладко бебе Гноров13 да денси канадеца от 1.05 за 1 фигура, дет' си я беше харесал, ама още нямаше вход.
Ма, ако е пуснал селл паунд/йена кат' му казах е изкарал 100 пипа за 1 ден от вчера и да хлопва и пак вход.
Коментар