IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добре колега....дойче банк ....днес какво каза....къс или дълаг........и ако може твоята позиция за днес или вчера ако е от тогава
    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• kotara22

Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
      Добре Дон Карлус.....моля опишете ми ситуацията от 31.27 надоло какво е?
      Колега, не ме бутай, че сам ще падна! За какво ми е да зная?! Аз не съм анализатор, а търговец. А анализатор и търговец са две абсолютно несъвместими...да ги наречем професии. Ти виждал ли си богат анализатор? Аз не съм, пък и никой не е виждал.
      Слушай сега внимателно - ако ми трябват анализи, мога да си ги купя от Дойче банк или от който и да е световен маркетмейкър и бих могъл да се абонирам и да получавам пълните анализи до 60 сек. от изготвянето им. При това ще съм сигурен в качеството им. Не искам да те обиждам и подценявам, но твоите анализи ги виждат само шепа търговци, а техните - целия свят. Следователно техните имат несъизмеримо по-голям шанс да въздействат на пазара. От друга страна нали виждам по БГ форумите какво става - 5 анализа, 8 мнения . Е, като как тогава такъв анализ ще е ефективен? И запомни от мене: никакъв анализ, никакви графики и фигурки не могат да въздействат на движението на дадена валутна двойка, ако много търговци /и по възможност по-едри/ не приложат едновремено това, което казват анализите и фигурките.
      Следователно и факир на анализите да съм, като няма кой да ги приложи, те са безполезни. И за какво тогава да се хабя???
      Желая ти успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
        Проблема е психологически,да не би бъкета да ти види стопчето и да ти го вземе , иначе стоп поставен на правилното място не е никакъв проблем,само да знаеш кое е правилното място.

И двамата с Дон Карлос сте прави , казал мъдреца.
        Тогава РЕДА се обадил - Но как и двамата ще са прави,о велики Скорпио Единият трябва да греши.?!?!?!
        Погледнал умно мъдреца и рекъл - И ти си прав РЕДЕ
        мъдроооооомъдрецо

Коментар

• ....наздраве....дасме живи и здрави.....сажалявам че набрах.....но стопът е задължителен....за мен .

Коментар

• ADP Заетост в неселскостопанският сектор за Ноември: нова стойност 118К, прогнозна 125К, предходна 158К.

ИНВЕСТОРА...айде съмна ей
            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
              Да това че стопът тие в главата тие Дриго....но отиваш до тоалет ....палиш цигара или говориш по тел.....има много ситоации.....Спира Тока .....докато сложиш флашката .....и оп сисе озъбил.....Какъв е проблема от Стопа и най вече на правилното място.....Тиси профисионалист ......кажи какъв е ....Никакъв спорет мен
              Проблема е психологически,да не би бъкета да ти види стопчето и да ти го вземе , иначе стоп поставен на правилното място не е никакъв проблем,само да знаеш кое е правилното място.

И двамата с Дон Карлос сте прави , казал мъдреца.
              Тогава РЕДА се обадил - Но как и двамата ще са прави,о велики Скорпио Единият трябва да греши.?!?!?!
              Погледнал умно мъдреца и рекъл - И ти си прав РЕДЕ
              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
              私は最高のトレーダーだ

Коментар

Само това чеси затварял зделки след месец .....и мие ясно.......Ако ти имаш зделка сас над 50 лота.....ще хвърля компа
                айде да си представим,че си ШЕФ на голям фонд.днес нареждаш да открият позиция по еди ква си валута за примерно 10 милиона долара и слагаш стоп на 100 пипса.обаче новините не са както мислиш че са..............................
                и утре ги няма 10 милиона...е кво толкоз прав си за стопа ама не точно,както си го мислиш,че е забележи,че никъде не споменавам кредитно рамо
                стига се набира
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Само това чеси затварял зделки след месец .....и мие ясно.......Ако ти имаш зделка сас над 50 лота.....ще хвърля компа

Коментар

• Да това че стопът тие в главата тие Дриго....но отиваш до тоалет ....палиш цигара или говориш по тел.....има много ситоации.....Спира Тока .....докато сложиш флашката .....и оп сисе озъбил.....Какъв е проблема от Стопа и най вече на правилното място.....Тиси профисионалист ......кажи какъв е ....Никакъв спорет мен

Коментар

• kotara22

Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                      Дон карлос Ти луд лиси....стопа е задалжителен .....това че незнаеш каде даго слагаш Тие проблема....непиши глупости ....излагаш се
                      Ами слагай си стоп, колега, кой ти пречи?! Не зная къде и как си учил валутна търговия, но това си е твой проблем. И още един проблем, но по-голям: като не знаеш какво да правиш, когато пазарът тръгне срещу тебе, ще слагаш стоп, разбира се, друг избор нямаш. Но загубите са си за твоя сметка.

А може и да се излагам /според тебе/, но ще ти кажа нещо, което по-старите пушки знаят - докато търгувах на спота, в продължение на много години, никога не поставях стоп и имам само 4 /четири/ сделки, затворени на минус. Всичко останало беше на печалба. И нещо повече, много дълго време публикувах всичките си сделки, както и всички допълнителни действия, извършвани по тях до 2 минути след извършването им. Както се казва, всичко е черно на бяло и може да се провери. Отделни позиции съм ги затварял след много месеци, но никога на минус. Затова пък печалбите бяха много тлъсти, колкото за 100 или 200 или повече сделки интрадей.
                      Желая ти успех!

Коментар

• Добре Дон Карлус.....моля опишете ми ситуацията от 31.27 надоло какво е?

Коментар

Дон карлос Ти луд лиси....стопа е задалжителен .....това че незнаеш каде даго слагаш Тие проблема....непиши глупости ....излагаш се
                          Със стоп и без стоп,като нямаш правилно управление на позицията си , пак си мноооууу вътре
                          2010 реших да съм без стоп и издухах един акаунт. Слагам стопове само когато не мога да съм пред монитора, иначе стоповете ми се в главата,да не ги знае бъкета и винаги следя котировките на различни брокери за мое успокоение . Досега не съм имал случай на ударен стоп с нереална котировка,.
                          私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Чакай малко ....Човекът бил на пазара.....Да той може и цял живот дае на пазара и да гууби или да има акаунд от 500 евра и дасе базика.....Ами и ас миналата седмица се занимафах с един фаянсджия каде е от 20г на пазара за терекот.....ама щях даго бия........Има правила и са измислени не от МЕН.........Ако сам обидил някой .....моля извинете ме

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                              Викаш има още за дълги а
                              Надявам се да няма,но очаквам всичко .
                              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Ама защо говорите глупости....стопа е лимит на определена загуба и когато го одари ти показва обръщането на тренда......ако нямаш стоп следващото обръщане може дае слрд 150 пипа и какво правим ...добавяте в губрща позиция....както и във корекция АВС имаме стоп и виждаме че вече това АВС е прекъснато и сменяме посоката......Немисе спори ....Но това бес стоп и Бес правилен стоп сие ТоТо.....кой учител Ви учи.....Ако някой ми каже че е ходил на сименар и някой му каза бес стоп ....или Стоп на произволно място.....Значи Лъже или лекторът е Измекяр

Коментар

Working...
                                X