IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е вие извадихте по някой леФ Стига сте се оплаквалЕ Аз го шортнах даксито на 7677, ся сме пак на толкоз. Една лихва съм напред

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      еми нормално-90 пипа рейндж за ден
      Не ти ли стигна?
      Мне 100 ми харесва повече

Коментар

• еми нормално-90 пипа рейндж за ден
        Не ти ли стигна?
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Толкова ли беше силата за днес

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
            И ти Гарсия .Аз в петък по обяд ще отворя едно таквоз че ми е любимо
            http://fc03.deviantart.net/fs71/f/20...de-d3f10v3.jpg
            Аз като скромно трейдърче поздравявам всички, с които бутахме еврака нагоре с едно такова дето си сръбвам в момента.

http://qph.is.quoracdn.net/main-qimg...b8312345328aca

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
              ...... ДО края на света съм пас аз.
              Е, ми то е ясно,че от петък насетне всички ще сме капо ....Дано Реда се сети да си изде 5-те последни лукани за да посрещне Нибиру с пълен тумбак ...

ПС: Щом НАСА мълчи от месеци насам,значи ситуацията е (почти....) известна!
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                черпя ТАТО
                да си жив и здрав и да се подготвим за края.айде почвам с подготовкатаназдраве
                http://shop24.bg/1711-2056-thickbox/...ld-700-m-k.jpg
                И ти Гарсия .Аз в петък по обяд ще отворя едно таквоз че ми е любимо
                http://fc03.deviantart.net/fs71/f/20...de-d3f10v3.jpg
                Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                  ценово и времево движението нагоре не е изчерпано що бързате да затваряте дългите аз смятам до 1,3333 да ги държа
                  Братята Хамериканци ще го подпрат до там. A както е тръгнало, ако има и споразумение за фискалната пропаст може да затворим годината над 1.34
                  Last edited by FidoDidoo; 19.12.2012, 15:47.

Коментар

• кивито и озито май са минали на ЧИВАС
                    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• прави впечатления, че щатският долар е тръгнал в офанзива спрямо канадският. Дали това не е вид индикация , която при определени условия да не може да ползваме и в други валутни двойки с щатския? защо пък канадците да не си правят техни сметки , за да стимулират износ или нещо друго , те и сега са си един оазис на спокойствие: литър бензин - около долар , а ние барабар Петко с мъжете
                      If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• черпя ТАТО
                        да си жив и здрав и да се подготвим за края.айде почвам с подготовкатаназдраве
                        http://shop24.bg/1711-2056-thickbox/...ld-700-m-k.jpg
                        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Хм, все пак познах за 1,33 ама кел файда като не го оттъргувах. ДО края на света съм пас аз.
                          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• ценово и времево движението нагоре не е изчерпано що бързате да затваряте дългите аз смятам до 1,3333 да ги държа

Коментар

• Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение
                              Дълги евра, да, но не затова.
                              Какъв възход бележи Гърция? В момента северна Гърция няма пари да си плати топлото. В 1 град вече затвориха всички училища, а сега и другите се подготвят да направят същото, защото не са им давани пари за парно. И това обратно изкупуване е тип изкупуваме книжа за Х милиарда, за да ни дадат още 2Х милиарда.
                              възход е тоя , гръцкият и не е възход а е направо апогей! тВа го казвам , за да схванеш иронията ми, че такъв апогей в световен мащаб няма никоя страна , не само в Европа. и това е от десетилетия. Очевидно е , че в подобна здрава криза трябва да има нещо , което да се разиграва и да трупа точки. сламката за удавника-нещо такова.
                              и когато всичко вече потъва , идва една рейтингова организация , която казва нещо от рода на -В, В, +В, А, ААА.... и "доверието" ни в светлото бъдеще се завръща. и не знаем какви милиарди се печатат в печатниците и се прехвърля от един джоб в друг, защото гърците и 1 евро няма да видят на практика, но милиардите са им "дадени", като са покрили техни плащания , за да не се сринат пък банките на запад , защото и там са едни гимнастики с тия хартии, дето им казват евро и долар и без които пък отиваме направо в тинята. И докога ще се крепят нещата - е те това е светлото бъдеще. важно е, че удължилите се напечелиха, а на мен ми върви в "прогнозите" вероятно защото съм на демото.
                              Успехи!
                              все пак гърците след години ще се сочат като спасители на еврото-е това е една сериозна прогноза и те ще се тупат по гърдите именно защото ще казват - видяхте ли ни как ние изнесохме кризата на Европа, как стягахме коланите , а другите харчехте..., а то да стягат колани го могат и нашите пенсионери , ако вземаха гръцките пенсии от 600-700 евра..., че няма да сгреша ако кажа дори и на половината нашите щяха банкети да дават всеки месец
                              If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Тва легендарното бре
                                Зависи от таймфрейма

Коментар

Working...
                                X