If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
прави впечатления, че щатският долар е тръгнал в офанзива спрямо канадският. Дали това не е вид индикация , която при определени условия да не може да ползваме и в други валутни двойки с щатския? защо пък канадците да не си правят техни сметки , за да стимулират износ или нещо друго , те и сега са си един оазис на спокойствие: литър бензин - около долар , а ние барабар Петко с мъжете
Дълги евра, да, но не затова.
Какъв възход бележи Гърция? В момента северна Гърция няма пари да си плати топлото. В 1 град вече затвориха всички училища, а сега и другите се подготвят да направят същото, защото не са им давани пари за парно. И това обратно изкупуване е тип изкупуваме книжа за Х милиарда, за да ни дадат още 2Х милиарда.
възход е тоя , гръцкият и не е възход а е направо апогей! тВа го казвам , за да схванеш иронията ми, че такъв апогей в световен мащаб няма никоя страна , не само в Европа. и това е от десетилетия. Очевидно е , че в подобна здрава криза трябва да има нещо , което да се разиграва и да трупа точки. сламката за удавника-нещо такова.
и когато всичко вече потъва , идва една рейтингова организация , която казва нещо от рода на -В, В, +В, А, ААА.... и "доверието" ни в светлото бъдеще се завръща. и не знаем какви милиарди се печатат в печатниците и се прехвърля от един джоб в друг, защото гърците и 1 евро няма да видят на практика, но милиардите са им "дадени", като са покрили техни плащания , за да не се сринат пък банките на запад , защото и там са едни гимнастики с тия хартии, дето им казват евро и долар и без които пък отиваме направо в тинята. И докога ще се крепят нещата - е те това е светлото бъдеще. важно е, че удължилите се напечелиха, а на мен ми върви в "прогнозите" вероятно защото съм на демото.
Успехи!
все пак гърците след години ще се сочат като спасители на еврото-е това е една сериозна прогноза и те ще се тупат по гърдите именно защото ще казват - видяхте ли ни как ние изнесохме кризата на Европа, как стягахме коланите , а другите харчехте..., а то да стягат колани го могат и нашите пенсионери , ако вземаха гръцките пенсии от 600-700 евра..., че няма да сгреша ако кажа дори и на половината нашите щяха банкети да дават всеки месец
Коментар