IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• вие двамата да не сте комшии и да търсите повод да се напиете.
    да ви помоля нещо вас двамата.като ви гледам как сте се над....вили влезте в темата...
    Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?... и изкажете мнение
    аз не мога по простата причина,че си/му обещах и ще ме покръсти инак
    ако може теглете им една вместо мен
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
      Е така е братче , като пишеш наредко . Ората са отвикнали от стайла ти на писане. Вясвай се по-честичко насам , РЕДА нема 'а ти пише отлъчие оттатък.
      Ма знае ли човек ??
      от как изметоха аналите. .... в месеца барем веднъж изпадам в почти минутен замисъл за завръщане и интезивност в публикацията. ... ама все на петдесетитретата секунда се разсейвам.... голяма борба е

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
        тоз дето търси намира бре Диде.... смятам да ви/ти определя аплауза в безкомпромосно безпредметие излишност и в безмислие. .....
        Е така е братче , като пишеш наредко . Ората са отвикнали от стайла ти на писане. Вясвай се по-честичко насам , РЕДА нема 'а ти пише отлъчие оттатък.
        Ма знае ли човек ??

Коментар

• Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнение
          Еми като говрите вече ви свикнах, но поне се страйте да не мекате като пишете
          къде прочете/охте да съм удобрил още поущрил ВИкането по адреса ми ва макарон изопъчен

Коментар

тоз дето търси намира бре Диде.... смятам да ви/ти определя аплауза в безкомпромосно безпредметие излишност и в безмислие. .....
            Еми като говoрите вече ви свикнах, но поне се стaрайте да не мекате като пишете
            Last edited by FidoDidoo; 19.12.2012, 23:12.

Коментар

Ама ти/вие мекате не само като говорите, а и когато пишете браво

Коментар

относително малко правописни и пунктуационни грешки си находих. ... тъй чи смея да ти/ви отговоря с позитивизъм и утвърдителност. ...

що. ... дискомфорт ли нещо ви/ти причинявам. ....
                Ама ти/вие мекате не само като говорите, а и когато пишете браво

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Каза ли нещо?
                  относително малко правописни и пунктуационни грешки си находих. ... тъй чи смея да ти/ви отговоря с позитивизъм и утвърдителност. ...

що. ... дискомфорт ли нещо ви/ти причинявам. ....

Коментар

искам да облекча до известна степен чувствителноста ви/ти (ко прайти) ... принуден от наща загубена и зорлем зарепубличена държавица днес след три години и малко все пак един ми даде кинтити дето тъй лекомислено бях зачеркнал. ... та. .... в зависимост от давноста може и да си/сте предпоследния ....ако все пак вие/ти се окажеш/те на опашката. .. да знаш/ти че след петък треба ви/те прередят съвсем в началото на опашката. ...... ако не стане тоз път. .. обещават след дватрийсе хиляди годин да има втори опит. ... тъй чи ако не сега ше стискаш/ти. .. и все ше ви/ти/му дойде времето

Каза ли нещо?
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Мани бре.... Имам чувството, че съм последният идиот в държавата, който се разплаща съвестно с всички
                      искам да облекча до известна степен чувствителноста ви/ти (ко прайти) ... принуден от наща загубена и зорлем зарепубличена държавица днес след три години и малко все пак един ми даде кинтити дето тъй лекомислено бях зачеркнал. ... та. .... в зависимост от давноста може и да си/сте предпоследния ....ако все пак вие/ти се окажеш/те на опашката. .. да знаш/ти че след петък треба ви/те прередят съвсем в началото на опашката. ...... ако не стане тоз път. .. обещават след дватрийсе хиляди годин да има втори опит. ... тъй чи ако не сега ше стискаш/ти. .. и все ше ви/ти/му дойде времето

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                        Дребосъка за малко да стане втория Баумгартнер
                        http://vbox7.com/play:741d632da5
                        Горкото дете, добре, че го изпусна гадината мръсна

Коментар

• Дребосъка за малко да стане втория Баумгартнер
                          http://vbox7.com/play:741d632da5
                          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
                            Със или без БВП си ходи на където си иска пазара ...
                            Мдъъъ, ама четох че в сряда щяха да изкарват някакви данни, но никъде не намирам нищо

Коментар

САЩ нетрябваше ли да изкарат данни за БВП за тримесечието

П.П Направи 87 пипа нагоре, ако сега направи и 87 пипа надоло екстра
                              Със или без БВП си ходи на където си иска пазара ...

Коментар

• САЩ нетрябваше ли да изкарат данни за БВП за тримесечието

П.П Направи 87 пипа нагоре, ако сега направи и 87 пипа надоло екстра
                                Last edited by FidoDidoo; 19.12.2012, 19:08.

Коментар

Working...
                                X