If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ся се целунете двамата...еййй къв обединител на нациите съм
вий се почвайте аз ще звънна на наталия симеонова.море от любов пътува към валутна търговия
на майтап нося...на бой също...тъй че ви очаквам щото ще лягам но не се стърпях
простак !!! .....
ради. .... четирсе и фтори. .... тъй ли праш ти ва душко недозагубена. ... дай да се намерим да се обменим ва мискин интригуващ. ...
вий се почвайте аз ще звънна на наталия симеонова.море от любов пътува към валутна търговия
Не е ли време вместо винкел да почнеш да ни замеряш с пържоли и луканки , че Коледа иде , а РЕДА е циция и сам се тъпче ?
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
стига ва. ...и сандъкчикчия ли ще излезеш.... басмамата. .. мислех че никой нема да измести богородица от третото място
Споменавал съм няколко пъти , ама явно не си бил наоколо. Аз ги нещем, ма они не ме пущат. "Сундъците" де. Но напоследък само ходя напред-назад като ОТК и търся кусури за едно-друго на този-онзи
за имотите ще доложа след месец. ..... нека обявим края. .... да сложим и началото. .. после да видим последствията и ще донеса. .... радо ми е никаков. .. изпадлал бих в захлас по четирсеи двойката. .... това обаче ще е по чисто стопаджийски и астрономически причини. ..... тъй чи ти препоръчвам да седиш в очАкване
то в имотите не се пише точно за имотите ама както и да е
в очАкване съм на крЕтичното ниво но ми се губят около 300 грама и две кока-коли
ай лека
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
вие двамата да не сте комшии и да търсите повод да се напиете.
да ви помоля нещо вас двамата.като ви гледам как сте се над....вили влезте в темата...
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?... и изкажете мнение
аз не мога по простата причина,че си/му обещах и ще ме покръсти инак
ако може теглете им една вместо мен
за имотите ще доложа след месец. ..... нека обявим края. .... да сложим и началото. .. после да видим последствията и ще донеса. .... радо ми е никаков. .. изпадлал бих в захлас по четирсеи двойката. .... това обаче ще е по чисто стопаджийски и астрономически причини. ..... тъй чи ти препоръчвам да седиш в очАкване
Абе чета ви лакърдиите в Редювата одая . Там е може би най-смислената тема в момента от поне 4 форума , дето чета. А на неразбиращите какво пишеш , бих казал - по-добре Хемуса , отколкото Котара !
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
чети и тука малко стига си процедирал
от как изметоха аналите. .... в месеца барем веднъж изпадам в почти минутен замисъл за завръщане и интезивност в публикацията. ... ама все на петдесетитретата секунда се разсейвам.... голяма борба е
Абе чета ви лакърдиите в Редювата одая . Там е може би най-смислената тема в момента от поне 4 форума , дето чета. А на неразбиращите какво пишеш , бих казал - по-добре Хемуса , отколкото Котара !
Коментар