Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеЗасега ШЕБЕК е добре, че си продал върхЪ на ДАКСа,
обаче с тва късо евро пак ще те РАЗКЕКЕРЧВАТ !!!
П>П>Като казах РАЗКЕКЕРЧАТ се присетих за ЖАБОКА,,,,
Дали не му е време да изпълзи от нeйде.
Или по тиняка на Нил e, или не е жюф.
Бедни ми бедни ЖАБОК как все за еврото лакУмеешеЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение333333333333333 още тая сезмицаBulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДобрутро! Аз имах чакалък у него в 7777. Зело ми е Сел-а в 7780,25 с отскок.Ся опъвам къс еврак у 3280 и гледам мача. Легендарно дъл шъ видим или догодина?
Коментар
-
Нагоре остана да биеме 3310-13 и ракетата ще изфърчи http://forexsignalsarea.com/analysis
Йена, това е много от одавна, чак сега ли си го видял?
Коментар
-
бездепозитен форекс брокер
Здравейте, попаднах на брокер, който дава капитал за управление. Търгувате с чужди пари и получавате % от печалбата. За какво става въпрос.
Регистрирате се за участие в инвестиционната програма тук: http://invest.fxstart.org/r306578
Кликате на „регистрация”, след което си попълвате данните, а в полето „промо код” пишете fmoney
Дават ви 200$ (ако не въведете промо кода ще ви дадат 100$) и започвате да търгувате с тях. Ще получите 20% от печалбата която реализирате. На втория етап ще ви дадат 500$, също ще получите 20% от реализираната печалба. За да преминете на трети етап трябва да направите 150$. На третия етап ще ви дадат 700$ като ще получите 1/3 от печалбата. За да преминете в четвърти етап трябва да направите 280$. На четвърти етап ще ви дадат 5000$. Като 50% от печалбата е за вас. За да минете в пети етап трябва да направите 2500$. На пети етап ще ви дадат 20000$, като отново 50% от печалбата е за вас. Ако преминете и този етап ще ви дадат до 100000$.
Сайтът е на руски, а по мои наблюдения доста малко хора тук владеят езика, затова съм готов да помагам с каквото мога, а в замяна ще ми станете реферали
За въпроси пишете на bednataiena@gmail.com
Ще се радвам да помогна с каквото мога.аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДобрутро! Аз имах чакалък у него в 7777. Зело ми е Сел-а в 7780,25 с отскок.Ся опъвам къс еврак у 3280 и гледам мача. Легендарно дъл шъ видим или догодина?
обаче с тва късо евро пак ще те РАЗКЕКЕРЧВАТ !!!
П>П>Като казах РАЗКЕКЕРЧАТ се присетих за ЖАБОКА,,,,
Дали не му е време да изпълзи от нeйде.Last edited by REDA; 02.01.2013, 11:54.Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеНа ШЕБЕКА любимеца май ще направи днеска-утре към 8000 нейдеСя опъвам къс еврак у 3280 и гледам мача. Легендарно дъл шъ видим или догодина?
Коментар
Коментар