Още през февруари ще го гледаме тоя филм, когато ни смаят с "по-постоянното" си решение за свиването на бюджетните разходи.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЪм поне бъкето дава лихва в Дакса бря. В еврака и на късо и на дълго съм на отрицателна супа
Как така ще точи от МАМУН и от късо, и от дълго.Last edited by REDA; 02.01.2013, 19:12.Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеШЕБЕК нали разправяше по време на предното РАЗКЕКЕРЧВАНЕ,
че яко печелиш от лихви от ДАКСА въприки минуса от търговията !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЛихвите от даксНе помръдва гадината
че яко печелиш от лихви от ДАКСА въприки минуса от търговията !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДобрутро! Аз имах чакалък у него в 7777. Зело ми е Сел-а в 7780,25 с отскок.Ся опъвам къс еврак у 3280 и гледам мача. Легендарно дъл шъ видим или догодина?
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеДа не си се объркал нещо с нулите ???))
аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят
Коментар
Коментар