If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
само ще се регна
и ще ръгна „промо кодоТ”
дан ти чупя хатърЯ..
пп кой бяга от една рикия
А като спичелиш милионите, и аз ще си взема моите процентчета дето въобще не погледнах колко са, ама колкото и да са за една ДАБАДЖАНА ракия се ша стигнат
аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят
не знам бре Платформата и изпълнението на поръчките е добро, колкото може да бъде добра метатрейдър 4 де, маржин 1:5, можеш да загубиш до 20% от средствата.... напълно нормално и реално ми се струва.
Така че граби народе, не остана
Регистрирате се за участие в инвестиционната програма тук: http://invest.fxstart.org/r306578
Кликате на „регистрация”, след което си попълвате данните, а в полето „промо код” пишете fmoney
Това е вери много важно, щото ако не напишете промо кода няма да ви дадат 200$, а само 100$.
Нищо не губим, само развиваме трейдърските си умения с реални пари.... А в перспектива може да бъде един добър доход
Споко бря, глей ся как ще се потопи еврака а Дакс пак ще е във висините
Мааа му и прасе.
Обяснявам Реде, Търсим паритет у ДАУ с еврака. Демек нейде около 13200 да се срещнат. Понеже, ми е скъп ДАУ, лющя къс ДАКС Май и аз не разбрах какво искам да кажа
Точно тъй Мамуне,не си длъжен да даваш обяснение що си заел пък точно такваз позиция
Аз пък и на дакса и на еврото съм къс-що така-не питай
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
не знам бре Платформата и изпълнението на поръчките е добро, колкото може да бъде добра метатрейдър 4 де, маржин 1:5, можеш да загубиш до 20% от средствата.... напълно нормално и реално ми се струва.
Така че граби народе, не остана
Регистрирате се за участие в инвестиционната програма тук: http://invest.fxstart.org/r306578
Кликате на „регистрация”, след което си попълвате данните, а в полето „промо код” пишете fmoney
Това е вери много важно, щото ако не напишете промо кода няма да ви дадат 200$, а само 100$.
Нищо не губим, само развиваме трейдърските си умения с реални пари.... А в перспектива може да бъде един добър доход
аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят
Коментар