IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
    само ще се регна
    и ще ръгна „промо кодоТ”
    дан ти чупя хатърЯ..
    пп кой бяга от една рикия
    А като спичелиш милионите, и аз ще си взема моите процентчета дето въобще не погледнах колко са, ама колкото и да са за една ДАБАДЖАНА ракия се ша стигнат
    аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят

Коментар

• сега ке одим да видим какво прави младата Стамбена кака на М15 3120-3115
      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• само ще се регна
        и ще ръгна „промо кодоТ”
        дан ти чупя хатърЯ..
        пп кой бяга от една рикия
        Първоначално изпратено от бедната йена Разгледай мнение
        не знам бре Платформата и изпълнението на поръчките е добро, колкото може да бъде добра метатрейдър 4 де, маржин 1:5, можеш да загубиш до 20% от средствата.... напълно нормално и реално ми се струва.
        Така че граби народе, не остана
        Регистрирате се за участие в инвестиционната програма тук: http://invest.fxstart.org/r306578
        Кликате на „регистрация”, след което си попълвате данните, а в полето „промо код” пишете fmoney
        Това е вери много важно, щото ако не напишете промо кода няма да ви дадат 200$, а само 100$.
        Нищо не губим, само развиваме трейдърските си умения с реални пари.... А в перспектива може да бъде един добър доход

Коментар

• Допълваш лЕ
          Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Давай Ханко! Давай Брат

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
            Точно тъй Мамуне,не си длъжен да даваш обяснение що си заел пък точно такваз позиция

Аз пък и на дакса и на еврото съм къс-що така-не питай
            То за МАМУН е ясно щото е ШЕБЕК
            и затова тъй, обаче за теб,,,,,
            Last edited by REDA; 04.01.2013, 18:22.
            Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Споко бря, глей ся как ще се потопи еврака а Дакс пак ще е във висините
              Мааа му и прасе.
              Обяснявам Реде, Търсим паритет у ДАУ с еврака. Демек нейде около 13200 да се срещнат. Понеже, ми е скъп ДАУ, лющя къс ДАКС Май и аз не разбрах какво искам да кажа
              Точно тъй Мамуне,не си длъжен да даваш обяснение що си заел пък точно такваз позиция

Аз пък и на дакса и на еврото съм къс-що така-не питай
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                да не са "мики-маус" мъни
                не знам бре Платформата и изпълнението на поръчките е добро, колкото може да бъде добра метатрейдър 4 де, маржин 1:5, можеш да загубиш до 20% от средствата.... напълно нормално и реално ми се струва.
                Така че граби народе, не остана
                Регистрирате се за участие в инвестиционната програма тук: http://invest.fxstart.org/r306578
                Кликате на „регистрация”, след което си попълвате данните, а в полето „промо код” пишете fmoney
                Това е вери много важно, щото ако не напишете промо кода няма да ви дадат 200$, а само 100$.
                Нищо не губим, само развиваме трейдърските си умения с реални пари.... А в перспектива може да бъде един добър доход
                аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят

Коментар

• Нещо ракетата няма тяга

Коментар

• Мамуне, друга песен ще запееш след малко ще има ухилен мамун

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Хеджирам оная си работа Да ме пита човек пък що опънах и тези дълги кабели, като през целия си жууот я съм ги търгувал 5-6 пъти я не
                      Да не ги фърли зад борда бря
                      Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Ае космонавти
                        Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Аз съм аут за тая седмица. Добро начало на годината. Приятен уикенд. Др седмица пак

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                            ми един вид хеджира бре Реде, гледайте йената как се сурна, аз се кумя да скъся евро/йена
                            Ko хеджира бре АКАР???
                            Една загуба с друга загуба.
                            Ил ШЕБЕКА иска да прекара късите на РЕДА.
                            Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                              ми един вид хеджира бре Реде, гледайте йената как се сурна, аз се кумя да скъся евро/йена
                              Хеджирам оная си работа Да ме пита човек пък що опънах и тези дълги кабели, като през целия си жууот я съм ги търгувал 5-6 пъти я не

Коментар

• ми един вид хеджира бре Реде, гледайте йената как се сурна, аз се кумя да скъся евро/йена

Коментар

Working...
                                X