IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не зная колко от трейдърите на пазарите, които се занимават с ТА обръщат внимание на фигурите от 4-часовите графики.
    От друга страна, ако цените при кабела описват H&S и достатъчно големи участници на пазарите залагат на това – дребните риби също да се мобилизират в същата посока – ето ни го едно голямо движение от 3 фигури и половина надолу – до около 1,57.
    http://prikachi.com/images/610/5716610u.jpg
    От трета страна – да се прогнозират такива големи движения – само от ТА може да се приеме и като безумие, ако няма и някакъв фундамент, а и H&S някак ми е непълен.
    Не ни пречи да хвърляме по едно око в тая посока, за да проверим такава хипотеза в следващите седмици /или месеци/ при наличие и на подходящ фундамент, като например търговският баланс в 11:30 може да помогне малко за посоката, въпреки че очакванията на участниците за реакция на пазара и действията им често изпреварват самата “новина” и я обезсмислят, ако данните вече са отдавна известни.
    Успехи!
    If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Днес няма ли търговци

Мамун-скибаш ли Немеца
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
        А от къде ще се мятаме надоле - 3125 или 3140
        аз мисля 1.3150 ще е добре за шорт до към 1.3050 и после пак дълги.

Коментар

• А от къде ще се мятаме надоле - 3125 или 3140
          Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Никъква драма в момента няма
            Чакаме едно от нивата Ей ги тука
            Анализи EUR/USD

Коментар

• EUR/USD 1,3171 , 1,3323/1,3328

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Аз пък дъм у нищото. И Дакс и Евракът ми са у зеленото и се чудя кое да затворя. Ако ги затворя и двете ми остават чИрвени кабели
                Mамун сакън не пипай Немеца,на ръба се движи вече доста време,ке се узсули скоро!
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                  по туй време, мястото му е под масата ай наздраве на всички именници от меня сипвам си едно червено винце
                  уфффффф веке ке повръщам ако още сипя от червеното ......... то вкусно вкусно ама требе и да се мезе
                  пп.аз хортувам за днеска стига нагоре - и веке щот съм надоле да закриваме сесията хамериканска
                  п. хайде хаирлия да е и на слука
                  Last edited by ТАТО; 07.01.2013, 20:25.
                  Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                    Иван къде е бря ???
                    по туй време, мястото му е под масата ай наздраве на всички именници от меня сипвам си едно червено винце

Коментар

• Иван къде е бря ??? скоро не съм го правил тоз номер -да спечеля и от късите и после от дългите -ха дано тъй да стане
                      Last edited by ТАТО; 07.01.2013, 20:17.

Коментар

• трябва да поддаде това евро, че не ми харесва така

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Аз пък дъм у нищото. И Дакс и Евракът ми са у зеленото и се чудя кое да затворя. Ако ги затворя и двете ми остават чИрвени кабели
                          значи Мамун затваряш кабела и оставяш Дакс и Евракът от туй по просто нема

Коментар

• Аз пък дъм у нищото. И Дакс и Евракът ми са у зеленото и се чудя кое да затворя. Ако ги затворя и двете ми остават чИрвени кабели

Коментар

• включихме късички, май няма power еврото за по-нагоре стопеца е близко до 1.32 таргетче до където стигне

Коментар

• Първоначално изпратено от direx Разгледай мнение
                                Ке изчакам аз за късите поне на 1.3110 мисля да скъсявам
                                вълните на М15 стават равни на 3107 тъй че може да вкараш малко по ранко
                                пп. оппа или ти гледаш Стамбена кака на М15 3121 май си прав
                                Last edited by ТАТО; 07.01.2013, 18:17.

Коментар

Working...
                                X