Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнениеАко имах 1 милярд щях да купа на 1.20 и щях да държа до 1.45 но уви нямам. За това съм прнуден да ползвам левредж и да си играя с парите
Коментар
-
Това до какво следва....другият инстромент индексите .....ште бъдат распродавани и отново ште повлекат долара да поскъпне.А сега даму забия едни каси сас стоп на 30.30 и да го гледам по спокойно....данесе хабя много и да чакаме необходимата корекция.Сега отивам даси върша задачкиЖивотът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lyub0mir Разгледай мнениеА преди избори виждал ли си
Коментар
-
Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнениеФинансовите инструменти действат на годишни цикли... Преди няколко години всички гледаха долара и говореха как щял да се смени като резервна валута.. Сега е същата работа с еврото, но по принцип когато сантимента стане екстремен трендовете се сменят.. Аз до сега силен долар през зимата не съм виждал пък незнам..
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеГерманско „Да“ за ЕМС може да доведе до разпродаване и спад на еврото и на цените на облигациите от еврозоната, смята Standard Bank
Коментар
-
Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнениеГермания е про Европейски съюз всичко което се направи ще е положително за еврото
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеАмериканците неме интересуват.Формацията на 1 мин е вече тренд обръшташта по времевата рамка на корекциите ...само чакам пробив на 28.81 и после на 28.71 връштане кам 28.80 и сам къс сас локален връх ...цел 27
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеЕ това им е кос пазят го за друг път.Сега муе време да тръгва надоло...неповече от и 29.20
Коментар
Коментар