IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko Разгледай мнение
    просто ,предстои двойно дъно,умник !!Бих казал : кому е нужно това усилие ????
    ум царува, ум робува, ум белия делфин.. нали тъЙ чиче
    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
      А разбрах.... той е в пета вълна , а аз в първа. Намали пиенето!
      намалете пиенето всички измекяри ,които се подигравахте на форекс !!!!
      скоро ,всички ,вкупом ще кажете : СЪГРЕШИХ МЕ !!!!

Коментар

мастера ,като графики ,е пет пъти по умен от теб !!!! ,а и от мен !!!
        а ,като тактика и стратегия ,той е умник ,а ти просто си мъх ,плесен ,плява !!!! Така ясно ли е ????
        А разбрах.... той е в пета вълна , а аз в първа. Намали пиенето!

Ти Мастера с резервен ник ли си?

Коментар

Мастера купува злато, когато му изплатят лихви по депозита. Така ясно ли е?
          мастера ,като графики ,е пет пъти по умен от теб !!!! ,а и от мен !!!
          а ,като тактика и стратегия ,той е умник ,а ти просто си мъх ,плесен ,плява !!!! Така ясно ли е ????
          Last edited by 4i4ko Pari4ko; 09.11.2012, 23:05.

Коментар

извини ,ме, не разбрах ,а иначе съм разбирачев !!!
            Мастера купува злато, когато му изплатят лихви по депозита. Така ясно ли е?

Коментар

Защото, Мастера вече е купил, а и сега заделя за данък върху лихвите.
              извини ,ме, не разбрах ,а иначе съм разбирачев !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                А то винаги има ентусиасти, които чакат да купят 'при следващата разпродажба', Интересно що като беше на 1675 никой не каза, че купува..
                Защото, Мастера вече е купил, а и сега заделя за данък върху лихвите.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                  А то винаги има ентусиасти, които чакат да купят 'при следващата разпродажба', Интересно що като беше на 1675 никой не каза, че купува..
                  просто ,предстои двойно дъно,умник !!Бих казал : кому е нужно това усилие ????

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                    Е, аз пък нагълтах сърмата и вече чакам нива доооста над 2000$ с дълъг хоризонт
                    Аз заявих тогава - 25.10.2012

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      Скоро ще може да се купи пак под 1700 ,че дори и по-ниско - 1620-1650 ...
                      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Скоро ще може да се купи пак под 1700 ,че дори и по-ниско - 1620-1650 ...
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Който има' акъл да купи в понеделник няма от какво да се оплаква...

Коментар

• Златан пак хвана пикела и почна да катери.............. А добре се беше качил на ските . Требваше да изкара пистата до край , ама ......слаб скиор !

Коментар

• Абе ... къде е Маги (Шемата)???

Коментар

• Няма да забравим. Докато Щатите "печатат" пари с всичките си програми за вливане на ликвидност и облекчения, няма как останалите големи конкурентни икономики и най-вече ЕС да спрат и да оставят валутата си да поскъпва спрямо долара, с което биха унищожили икономиките си. Освен това се поддържат някакви договорени стойности на съотношението на водещите валути и тези негласни правила се спазват от Г20. Големият проблем е, че САЩ не могат да спрат печатницата и увличат целия свят към обезценяване и загуба на доверие в парите, поскъпване на храни, суровини и реални активи..............и не дай Боже към спиралата на хиперинфлацията.
                                П.П. Ако слушахме изказванията и на Бернанке от пролетта, нямаше да има трето вливане. А какво стана - изведнъж реши да изсипва по 40млрд месечно...........докато свят ни се завие. Та дори и това му се видя малко и се говори вече за по 60млрд/мес.
                                Last edited by sel4o; 08.11.2012, 20:24.

Коментар

Working...
                                X