If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мастера ,като графики ,е пет пъти по умен от теб !!!! ,а и от мен !!!
а ,като тактика и стратегия ,той е умник ,а ти просто си мъх ,плесен ,плява !!!! Така ясно ли е ????
А разбрах.... той е в пета вълна , а аз в първа. Намали пиенето!
Мастера купува злато, когато му изплатят лихви по депозита. Така ясно ли е?
мастера ,като графики ,е пет пъти по умен от теб !!!! ,а и от мен !!!
а ,като тактика и стратегия ,той е умник ,а ти просто си мъх ,плесен ,плява !!!! Така ясно ли е ????
Няма да забравим. Докато Щатите "печатат" пари с всичките си програми за вливане на ликвидност и облекчения, няма как останалите големи конкурентни икономики и най-вече ЕС да спрат и да оставят валутата си да поскъпва спрямо долара, с което биха унищожили икономиките си. Освен това се поддържат някакви договорени стойности на съотношението на водещите валути и тези негласни правила се спазват от Г20. Големият проблем е, че САЩ не могат да спрат печатницата и увличат целия свят към обезценяване и загуба на доверие в парите, поскъпване на храни, суровини и реални активи..............и не дай Боже към спиралата на хиперинфлацията.
П.П. Ако слушахме изказванията и на Бернанке от пролетта, нямаше да има трето вливане. А какво стана - изведнъж реши да изсипва по 40млрд месечно...........докато свят ни се завие. Та дори и това му се видя малко и се говори вече за по 60млрд/мес.
Коментар