IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не те разбрах! А ти прекалено бързо се засрами. Да не разтоварваш и така бързо златото ей, не е още опято от попа

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
      За теб ако сто лева са напечатани на хартия или на памук или са само електронно - има ли разлика. Като купуваш ше гледаш. То и в имота пише че има маза..ама после да не се окаже че е обща ;-)
      Това ми стана интересно. През 2002г. купих най-ценния си имот- къща в София с 30м2 маза, която въобще не беше спомената в НА.Което се отрази добре на данъчната ми оценка, която още се води на имот в строеж. Тези 30м2 си направих такава битова механа, че ми завиждат от три квартала околовръст.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
        Е аз нали на точно това акцентирам де! Кой определя кои метали ще са ценни утре? Тантала е по-плътен от среброто с 6%.! А волфрама точно колкото златото. Затова ли напълниха златото с волфрам?
        За теб ако сто лева са напечатани на хартия или на памук или са само електронно - има ли разлика. Като купуваш ше гледаш. То и в имота пише че има маза..ама после да не се окаже че е обща ;-)
        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

фундамента ще чупи глупавите схеми и всичко ще иде право в ценните метали. И 100 за сребро е доста умерено според мен..
          Не съм останал с впечатление от теб, че разбираш от фундамент.
          Ти си приел "фундамента" на Майстора и го повтаряш като мантра.

Няма лошо, стига да живееш 300 години и да разполагаш с няколко милиона долара КНИЖНИ ПАРИ.

Отново и за последно - УСПЕХ!!!!

Коментар

Какво ти пука - ако имаш в гърнето сребро и е на 10 нали няма да го продадеш преди да станало 100. Не знам какви филми има на БФБ-то ама предполагам че там ще са готови и на 30% от нивата през 2008-а.

Тайминга е най-трудното нещо на пазара. Особено в ситуация като днешните когато от ляво и от дясно печатат, хвърлят безумни селл ордъри, исипват и прибират ликвидност по стотици пъти на ден... Само че това няма да продължи вечно - фундамента ще чупи глупавите схеми и всичко ще иде право в ценните метали. И 100 за сребро е доста умерено според мен..
            Е аз нали на точно това акцентирам де! Кой определя кои метали ще са ценни утре? Тантала е по-плътен от среброто с 6%.! А волфрама точно колкото златото. Затова ли напълниха златото с волфрам?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Ти говориш същите глупости като Майстора.

Той казва: СКОРО среброто щяло да удари 100 долара. Ама не казва кога е това СКОРО, както и дали преди това среброто няма да е минало под 10 долара.
              Какво ти пука - ако имаш в гърнето сребро и е на 10 нали няма да го продадеш преди да станало 100. Не знам какви филми има на БФБ-то ама предполагам че там ще са готови и на 30% от нивата през 2008-а.

Тайминга е най-трудното нещо на пазара. Особено в ситуация като днешните когато от ляво и от дясно печатат, хвърлят безумни селл ордъри, исипват и прибират ликвидност по стотици пъти на ден... Само че това няма да продължи вечно - фундамента ще чупи глупавите схеми и всичко ще иде право в ценните метали. И 100 за сребро е доста умерено според мен..
              Last edited by IvanG; 20.12.2012, 21:25.

Коментар

ТИ ще се извиниш ли също ако минем пак 1924 ?
                Ти говориш същите глупости като Майстора.

Той казва: СКОРО среброто щяло да удари 100 долара. Ама не казва кога е това СКОРО, както и дали преди това среброто няма да е минало под 10 долара.

Коментар

Ти си някакъв късен клонинг на тъй-наречените Инвеститори на БФБ през 2008-ма.
                  И те не признаваха никакъв друг път, освен НАГОРЕ.

Успех!
                  ТИ ще се извиниш ли също ако минем пак 1924 ?

Коментар

Ами ...ако поскъпне със 100 после ще се извиниш ли ? Залтото няма друг път освен нагоре.. Скоро по бюрата по Магурата могат да изкарат и нови табелки
                    Ти си някакъв късен клонинг на тъй-наречените Инвеститори на БФБ през 2008-ма.
                    И те не признаваха никакъв друг път, освен НАГОРЕ.

Успех!

Коментар

Ами ...ако поскъпне със 100 после ще се извиниш ли ?
                      Да

Коментар

Незнам какво ще стане, ти обаче знаеш затова купуваше злато като луд, заедно с голдрун, мастъръфпапитс и да не говорим за идиота иванчиляк, който ми се подиграваше на имотите, ама не подозираше че любимата му жълтица ще поевтинее с 50 талера за ден!
                        Ами ...ако поскъпне със 100 после ще се извиниш ли ? Залтото няма друг път освен нагоре.. Скоро по бюрата по Магурата могат да изкарат и нови табелки
                        Last edited by IvanG; 20.12.2012, 21:08.

Коментар

Господата от централата имат най-верното оръжие - принтер. Той не признава криви и прави. Утре ако в Тавекса свърши среброто какво ли ще стане..а ?
                          Незнам какво ще стане, ти обаче знаеш затова купуваше злато като луд, заедно с голдрун, мастъръфпапитс и да не говорим за идиота иванчиляк, който ми се подиграваше на имотите, ама не подозираше че любимата му жълтица ще поевтинее с 50 талера за ден!

Коментар

Моля..а без трилиона си вървеше нагоре спокойно Т.е. искаш да кажеш, че ФЕД са подценили очакванията. Споко - ако не сига един ще донесат още пет. ЕЦБ е въпрос на време да кихнат. Сега като германците ревнат че тенекиите им са скъпи на китайците и губят пазари..
                            Добре.

Успех!

Коментар

http://www.investor.bg/surovini/365/...-sasht,144591/
                              Това ли не е добре? Искаш да кажеш, че инвестора не е добре!?
                              Господата от централата имат най-верното оръжие - принтер. Той не признава криви и прави. Утре ако в Тавекса свърши среброто какво ли ще стане..а ?

Коментар

Помисли от друг ъгъл:
                                Пазарът смята, че този трилион на година е недостатъчен за дилевъридж на системата и няма да предизвика инфлация.

Трилионите вече не са това, което бяха....

Пък и ЕЦБ твърдо отказва да прави QE.
                                Моля..а без трилиона си вървеше нагоре спокойно Т.е. искаш да кажеш, че ФЕД са подценили очакванията. Споко - ако не сига един ще донесат още пет. ЕЦБ е въпрос на време да кихнат. Сега като германците ревнат че тенекиите им са скъпи на китайците и губят пазари..

Коментар

Working...
                                X