IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Специално за Forex "master" едно голямо :

ПУКККККККККкккккккккккккккккккккккккккккКККККККККК ККкккккк

*ще Пукаме ли днес след Б.Бернанке???
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Защо да е лошо? Лошо ще е за спекулантите, а аз не съм такъв. Аз съм купувач на физическо инвестиционно злато и искам колкото се може по-евтино да е!
      Бе голема работа си ти.
      Още малко писане се иска и ще ни убедиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
        Не трябва да пробива 1550-1530 долара иначе лошо
        Защо да е лошо? Лошо ще е за спекулантите, а аз не съм такъв. Аз съм купувач на физическо инвестиционно злато и искам колкото се може по-евтино да е!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Не си спомням да си бил нещо друго. От както пишеш все предстоящото вдигане на лихвите от Фед ти е в главата.
          И откакто пиша в темата за златото, то все пада по големите графики.

И ти започна да ме забавляваш.

Сакън да не напиша нещо сериозно и без заяждане. Такива тиквени семки сте се насъбрали тук, голямо чудо сте.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
            Къде е дъното при златото?
            Ще има ли надолу по пързалката и то ЯКО.
            Това може да ти каже само гурото в търговията и кандидат за народен трибун мнгоуважаемият Схема 3 трети

Не трябва да пробива 1550-1530 долара иначе лошо

Коментар

• Къде е дъното при златото?
              Ще има ли надолу по пързалката и то ЯКО.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Аз от доста време съм по-скоро мечка при златото
                Не си спомням да си бил нещо друго. От както пишеш все предстоящото вдигане на лихвите от Фед ти е в главата.
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                  Да. това е стопа!
                  Пукаш ли батко Да мине март и ще пукнеш и вържеш със златото

Коментар

Не говори глупости, че Шемата ще вземе да получи сърдечен удар?! Бен му е единствената надежда!
                    Знам, че го казваш иронично.

Аз от доста време съм по-скоро мечка при златото, но се съобразявам с реалностите.
                    Вчера Бен направи така, че отново всяка лоша новина за САЩ ще помпа златото.
                    Поне докъм зоната 1650-1700, където "закъснелите/изненаданите" ще се освободят от скъпото злато. Над 1700 не го виждам в обозримо бъдеще (3-6 месеца).

Все пак, ще е интересно и днес какво ще каже, особено след данните в 15.30ч.

Коментар

Вчера Бен подпря отдолу
                      Не говори глупости, че Шемата ще вземе да получи сърдечен удар?! Бен му е единствената надежда!

Коментар

• Шема, как пукате златото, с кинти или без ?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                          Всякаква активна търговия съм я приключил. За последните 4 месеца имам една сделка. Почти всичко съм инвестирал и сега само чакам. ..............

......че всякакъв анализ е наивен......

Обаче накрая всичко ще иде на едно място. ;-)
                          Интересно мнение.

Първо - всичко си инвестирал - значи си в сделка.

Второ - казваш, че всякакъв анализ е наивен.

Трето - Завършваш, че всичко "ще иде на едно място", което е вид анализ.

Съжалявам, че се смея, но наистина ми е забавно.

Коментар

По-малко приказки, повече концентрация върху търговията.

В момента е прекрасно за търговия. Вчера Бен подпря отдолу, отгоре натискат фондовете. Имаме си хубав рейндж, който ще дава по мъничко, но редовно.

П.П. Днес в 5 часа Бен може да го затвърди.
                            Всякаква активна търговия съм я приключил. За последните 4 месеца имам една сделка. Почти всичко съм инвестирал и сега само чакам. В момента такива валутни цунамита се вихрят, че всякакъв анализ е наивен. Само гледай златото и долара се движат в синкрон за сметка на индексите. Преди година това беше немислимо. Не знаеш откъде ще дойде следващото изсипване - BOJ, ECB, UK, Нова Зенландия, Норвегия .. Обаче накрая всичко ще иде на едно място. ;-)
                            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                              Почна да се получава въртележката - като цената пада идват да пукат балона...като се качва се появят тия дето искат национализация на мините. И всички имат сериозни аргументи
                              По-малко приказки, повече концентрация върху търговията.

В момента е прекрасно за търговия. Вчера Бен подпря отдолу, отгоре натискат фондовете. Имаме си хубав рейндж, който ще дава по мъничко, но редовно.

П.П. Днес в 5 часа Бен може да го затвърди.

Коментар

• И на мен ми е чудно къде е сложил стопа схемата

Или просто си пише ей така, че е скъсил злато

Коментар

Working...
                                X