IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    И?!... Нали това те питам? Щом това е стопа, къде се пада твоя?
    Почна да се получава въртележката - като цената пада идват да пукат балона...като се качва се появят тия дето искат национализация на мините. И всички имат сериозни аргументи
    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      Да. това е стопа!
      И?!... Нали това те питам? Щом това е стопа, къде се пада твоя?
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Аз дори съм му давал нагледен пример, че дори ти плащат суап, ако си продал злато.

Но колкото теб мога да убедя нещо в Политиката, толкова и Майстора може да бъде убеден за нещо в темата за златото или биткойн.

Важното е да сме здрави, щастливи и богати.
        Това е така. Тук ги казваш нещата едно към едно. В политиката всичко е повече от ясно. Народа ги гони, те не си тръгват.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Да. това е стопа!

Първоначално изпратено от invest1 Разгледай мнение
          ако се продава злато без стоп,естествения стоп е зануляване на сметка,
          така че винаги има стоп за нагоре
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Аз не мога да разбера, колко човека трябва да му кажат, че има платформи дето не се плаща суап за комодитата за да ВДЕНЕ !!!
            Аз дори съм му давал нагледен пример, че дори ти плащат суап, ако си продал злато.

Но колкото теб мога да убедя нещо в Политиката, толкова и Майстора може да бъде убеден за нещо в темата за златото или биткойн.

Важното е да сме здрави, щастливи и богати.

Коментар

• ако се продава злато без стоп,естествения стоп е зануляване на сметка,
              така че винаги има стоп за нагоре

Коментар

• Той Forex 'master' е тук във форума само да поддържа темите активни .

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Аз не мога да разбера, колко човека трябва да му кажат, че има платформи дето не се плаща суап за комодитата за да ВДЕНЕ !!!

Коментар

Нали знаеш, че работя без стопове . Стоповете са за спекулантите
                  tnm

Коментар

• Нали знаеш, че работя без стопове . Стоповете са за спекулантите

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Шемата, къде си сложил стоп-загубата?

Коментар

При кой брокер си? Много е готин тоя.
                      Варчев
                      tnm

Коментар

Нямам стоп. Не плащам суап.
                        При кой брокер си? Много е готин тоя.
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Шемата, къде си сложил стоп-загубата?
                          Голям номер им изигра днешното движение на специалистите тука чудим се дали да не си взема сертификати пак макар че март месец не е принципно много подходящ и утре е ден

Коментар

Добавям пак 10 къси на ниво 1614 $

Ставам пак с 50 къси!

Успех!!!

ПУКккккккккккккккккк
                            Скъкявай сериозни колечества какви са тия смешни 10 къси чакай го на 200 долар и тогава продавай

Коментар

Къде ти е стоп-загубата? Колко суап плащаш на ден?
                              Нямам стоп. Не плащам суап.
                              tnm

Коментар

Аз пак влизам. Дълга платина и късо ЗЛО !!!
                                Къде ти е стоп-загубата? Колко суап плащаш на ден?

Коментар

Working...
                                X