IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
    Не е необходимо да се знаят в детайли-цените на опен и клоуз,достатъчно е посоката да се знае!
    Добре дай таргета си

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Ей това е разликата между нас двамата.
      Аз очаквам какво ще каже Бърнанки в 17.00 часа и след това решавам, а ти смяташ, че златото само ще расте или ако падне - ще допълваш.

Аз търгувам и си уплътнявам свободното време в темата, а ти само го уплътняваш, защото си инвеститор.
      Няма такова нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
        Дай прогноза на какви нива ще затвори пазара на злато днес
        Ей това е разликата между нас двамата.
        Аз очаквам какво ще каже Бърнанки в 17.00 часа и след това решавам, а ти смяташ, че златото само ще расте или ако падне - ще допълваш.

Аз търгувам и си уплътнявам свободното време в темата, а ти само го уплътняваш, защото си инвеститор.

Коментар

Не е необходимо да се знаят в детайли-цените на опен и клоуз,достатъчно е посоката да се знае!
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Благодаря ти за изключително полезния за търговия на златото пост.

Длъжник съм ти!
            Моля пак заповядай моите врати са винаги отворени бъди добър анилизатор и дай прогнозата си

Коментар

Нбрадатия козел" (по твои думи),
              ?

Коментар

Да ама от брадатият козел не зависи нищо други му пишат сценарият каквото у нас такова и по света, а златото е политически инструмент където графики технически анализ не вършат работа освен ако не скалпираш тогава е малко по различно
                На тоя свят няма гурута и прочие има само кръгове които разпределят навсякъде е така и ако може да докопаш нещо от тях добре иначе зян работата
                Благодаря ти за изключително полезния за търговия на златото пост.

Длъжник съм ти!

Коментар

Но пък странно защо след изказванията на "брадатия козел" (по твои думи), златото се раздвижва, а след "видеоспозделянето" на някое ГУРУ в Тубата не помръдва.

Между другото - Майстора има ли някое видео в Тубата, за да мога да определя ценовите си хоризонти относно златото?
                  Да ама от брадатият козел не зависи нищо други му пишат сценарият каквото у нас такова и по света, а златото е политически инструмент където графики технически анализ не вършат работа освен ако не скалпираш тогава е малко по различно
                  На тоя свят няма гурута и прочие има само кръгове които разпределят навсякъде е така и ако може да докопаш нещо от тях добре иначе зян работата

Коментар

но въпреки това е по приятен за слушане и има какво да анилизираш след всяко негово интервю за разликата от дъртият козел с брадата
                    Но пък странно защо след изказванията на "брадатия козел" (по твои думи), златото се раздвижва, а след "видеосподелянето" на някое ГУРУ в Тубата не помръдва.

Между другото - Майстора има ли някое видео в Тубата, за да мога да определя ценовите си хоризонти относно златото?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      А какво точно зависи от Бернанке ако не е тайна?
                      Какво може да зависи от един телевизионен шут виж от кръговете които контролират неговите началници със сигурност зависи, но от него какво https://www.youtube.com/watch?v=ZFJiksNwJSY по добре да се слуша този отколкото този https://www.youtube.com/watch?v=orh64vypKwU
                      не че и първият не е поставен с някаква цел но въпреки това е по приятен за слушане и има какво да анилизираш след всяко негово интервю за разликата от дъртият козел с брадата

Коментар

• Паричната политика на САЩ .

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Forex Master (български) vs. Bernanke (американски).

Това си струва да се предава по Евроспорт.

П.П. Майсторе, ти живееш в една паралелна Вселена, но май само ти живееш в нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                            *ще Пукаме ли днес след Б.Бернанке???
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                              Специално за Forex "master" едно голямо :

ПУКККККККККкккккккккккккккккккккккккккккКККККККККК ККкккккк

*ще Пукаме ли днес след Б.Бернанке???
                              Абе къде се скри хората чакат изявлението а ти пак си прекалил с лимонадата така не се прави политика и да си сваляш пижамата щото пред камерите не може с нея нищо че ти е любимата

Коментар

Знам, че го казваш иронично.

Аз от доста време съм по-скоро мечка при златото, но се съобразявам с реалностите.
                                Вчера Бен направи така, че отново всяка лоша новина за САЩ ще помпа златото.
                                Поне докъм зоната 1650-1700, където "закъснелите/изненаданите" ще се освободят от скъпото злато. Над 1700 не го виждам в обозримо бъдеще (3-6 месеца).

Все пак, ще е интересно и днес какво ще каже, особено след данните в 15.30ч.
                                Това е първото по-сериозно мнение в тая тема от.. не помня от кога даже Чак ми се вижда не на място мнение, в което няма "ПУК" или "Златото ще е 5000"

Коментар

Working...
                                X