Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЕй това е разликата между нас двамата.
Аз очаквам какво ще каже Бърнанки в 17.00 часа и след това решавам, а ти смяташ, че златото само ще расте или ако падне - ще допълваш.
Аз търгувам и си уплътнявам свободното време в темата, а ти само го уплътняваш, защото си инвеститор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеДай прогноза на какви нива ще затвори пазара на злато днес
Аз очаквам какво ще каже Бърнанки в 17.00 часа и след това решавам, а ти смяташ, че златото само ще расте или ако падне - ще допълваш.
Аз търгувам и си уплътнявам свободното време в темата, а ти само го уплътняваш, защото си инвеститор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеДай прогноза на какви нива ще затвори пазара на злато днесАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеБлагодаря ти за изключително полезния за търговия на златото пост.
Длъжник съм ти!бъди добър анилизатор и дай прогнозата си
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНбрадатия козел" (по твои думи),
?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеДа ама от брадатият козел не зависи нищо други му пишат сценарияткаквото у нас такова и по света, а златото е политически инструмент където графики технически анализ не вършат работа освен ако не скалпираш тогава е малко по различно
На тоя свят няма гурута и прочие има само кръгове които разпределят навсякъде е така и ако може да докопаш нещо от тях добре иначе зян работата
Длъжник съм ти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНо пък странно защо след изказванията на "брадатия козел" (по твои думи), златото се раздвижва, а след "видеоспозделянето" на някое ГУРУ в Тубата не помръдва.
Между другото - Майстора има ли някое видео в Тубата, за да мога да определя ценовите си хоризонти относно златото?каквото у нас такова и по света, а златото е политически инструмент където графики технически анализ не вършат работа освен ако не скалпираш тогава е малко по различно
На тоя свят няма гурута и прочие има само кръгове които разпределят навсякъде е така и ако може да докопаш нещо от тях добре иначе зян работата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениено въпреки това е по приятен за слушане и има какво да анилизираш след всяко негово интервю за разликата от дъртият козел с брадата
Между другото - Майстора има ли някое видео в Тубата, за да мога да определя ценовите си хоризонти относно златото?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеА какво точно зависи от Бернанке ако не е тайна?виж от кръговете които контролират неговите началници със сигурност зависи, но от него какво
https://www.youtube.com/watch?v=ZFJiksNwJSY по добре да се слуша този отколкото този https://www.youtube.com/watch?v=orh64vypKwU
не че и първият не е поставен с някаква целно въпреки това е по приятен за слушане и има какво да анилизираш след всяко негово интервю за разликата от дъртият козел с брадата
Коментар
-
Паричната политика на САЩ.
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеА какво точно зависи от Бернанке ако не е тайна?Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеА какво точно зависи от Бернанке ако не е тайна?
Това си струва да се предава по Евроспорт.
П.П. Майсторе, ти живееш в една паралелна Вселена, но май само ти живееш в нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение*ще Пукаме ли днес след Б.Бернанке???Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеСпециално за Forex "master" едно голямо :
ПУКККККККККкккккккккккккккккккккккккккккКККККККККК ККкккккк
*ще Пукаме ли днес след Б.Бернанке???така не се прави политика и да си сваляш пижамата щото пред камерите не може с нея нищо че ти е любимата
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЗнам, че го казваш иронично.
Аз от доста време съм по-скоро мечка при златото, но се съобразявам с реалностите.
Вчера Бен направи така, че отново всяка лоша новина за САЩ ще помпа златото.
Поне докъм зоната 1650-1700, където "закъснелите/изненаданите" ще се освободят от скъпото злато. Над 1700 не го виждам в обозримо бъдеще (3-6 месеца).
Все пак, ще е интересно и днес какво ще каже, особено след данните в 15.30ч.Чак ми се вижда не на място мнение, в което няма "ПУК" или "Златото ще е 5000"
Коментар
Коментар