Затворих аз 90% от цялта рапта. Кяр - по 22 долара на унция.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеПък интересно в БНБ какво има че го пазят 1400 човека
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМи те вече няма какво да правят в тази центрпална банка. Банки вече няма, пари няма, злато няма, надзор няма, нищо нямаI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dim4o Разгледай мнениеМоже би настъпва времето на ефтините бижута-всеки с 2 заплати ще тръгне да си купува ланец по 1000гр -Евала на машалаха
браво
ще си направя ланец от 5 килограма само го чакам да падне (да не бъда алчен няма да пиша 35$ за OZ) на 300$ и тогава ланци гривни вериги
дори златно въже за теглене на колата ми
а тези които ги дават По НЕШАнал дето се гмуркат за злато в аляска и другите където може да ги убият всяка минута в Африка (Гана ли беше) -нещастници за какво се мъчат те -за 5 ОЗ на ден (машини хора) и накрая с 300USD да си купят ..... какво ще си купят с 300 усд незнам(ще си платят горивото и лекарствата) да ми дишат прахта...
__________________________________________________ __________________
Мислите ли че златото неструва нищо и е толкова надценено че да стигне до 700$-800$
Даже това което го говорите за изнасяне на златото (Кипър -и купуването на други трезори) не говори ли повече за неговото търсене (цената да е нагоре) .....
Но да видим, може да започнем да си правим чинии и лъжици от злато понеже го има много и е много ефтино... Междувременно ще печатиме пари...
Ц..иде времето на лопатата и ситото и чифт гумени ботуши .. Тук един 'земевладелец' може и да има нов тип квартирантиI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Може би настъпва времето на ефтините бижута-всеки с 2 заплати ще тръгне да си купува ланец по 1000гр -Евала на машалаха
браво
ще си направя ланец от 5 килограма само го чакам да падне (да не бъда алчен няма да пиша 35$ за OZ) на 300$ и тогава ланци гривни вериги
дори златно въже за теглене на колата ми
а тези които ги дават По НЕШАнал дето се гмуркат за злато в аляска и другите където може да ги убият всяка минута в Африка (Гана ли беше) -нещастници за какво се мъчат те -за 5 ОЗ на ден (машини хора) и накрая с 300USD да си купят ..... какво ще си купят с 300 усд незнам(ще си платят горивото и лекарствата) да ми дишат прахта...
__________________________________________________ __________________
Мислите ли че златото неструва нищо и е толкова надценено че да стигне до 700$-800$
Даже това което го говорите за изнасяне на златото (Кипър -и купуването на други трезори) не говори ли повече за неговото търсене (цената да е нагоре) .....
Но да видим, може да започнем да си правим чинии и лъжици от злато понеже го има много и е много ефтино... Междувременно ще печатиме пари...
Коментар
-
Първоначално изпратено от GunMan Разгледай мнениеС темпото, с което напускат управляващите на ЦБ на Кипър, скоро няма да има кой да се възпротиви...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнениеАбе спазарено. Щом централната банка отрече категорично, че ще продава. Няма как правителството да го продаде. И в Кипър има обществено мнение, ще ги издухат там. Пък и 10 тона злато нищо не е. В GLD има 130 пъти повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАко трябва да използвам богатството на българския език ще ти отговоря така - Не е продадено, но е спазарено!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА нашето злато къде се намира всъщност.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеПо-скоро в Лондон, нали са техни кучета кипърците.
Ама и Майстора е прав. Тази картинка е от преди няколко седмици, като отвориха банките. Даваха ги и по телевизията. Камионите тръгнаха от Франкфурт. Познайте с какво бяха пълни?
Е би ли отказал едно такова натоварено камионче. Само защото било пълно с хартия
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА нашето злато къде се намира всъщност.
Кораби ако има - ще са на източното крайбрежие на Северна Америка. Предният път, когато това е станало е паднал златният стандарт. Сега какво ще падне - ще видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеПо-скоро в Лондон, нали са техни кучета кипърците.
Ама и Майстора е прав. Тази картинка е от преди няколко седмици, като отвориха банките. Даваха ги и по телевизията. Камионите тръгнаха от Франкфурт. Познайте с какво бяха пълни?
В едната посока ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТо едва ли е на острова, най-вероятно се намира нейде в САЩ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsЕто от къде ще крадат злато!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВ САЩ няма никакво злато. Сега разчитат да го купят ако успеят да свалят цената. Ако в САЩ имаше някакво злато нямаше да връщат златото на германците на час по лъжичка... Договорката е да го връщат в продължение на 7 години!
Коментар
Коментар