IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Затворих аз 90% от цялта рапта. Кяр - по 22 долара на унция.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
      Пък интересно в БНБ какво има че го пазят 1400 човека
      И аз това се чудя, като се изключи надзора, другите си нямам идея какво правят.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Ми те вече няма какво да правят в тази центрпална банка. Банки вече няма, пари няма, злато няма, надзор няма, нищо няма
        Пък интересно в БНБ какво има че го пазят 1400 човека
        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от dim4o Разгледай мнение
          Може би настъпва времето на ефтините бижута -всеки с 2 заплати ще тръгне да си купува ланец по 1000гр -Евала на машалаха браво ще си направя ланец от 5 килограма само го чакам да падне (да не бъда алчен няма да пиша 35$ за OZ) на 300$ и тогава ланци гривни вериги дори златно въже за теглене на колата ми а тези които ги дават По НЕШАнал дето се гмуркат за злато в аляска и другите където може да ги убият всяка минута в Африка (Гана ли беше) -нещастници за какво се мъчат те -за 5 ОЗ на ден (машини хора) и накрая с 300USD да си купят ..... какво ще си купят с 300 усд незнам(ще си платят горивото и лекарствата) да ми дишат прахта...
          __________________________________________________ __________________
          Мислите ли че златото неструва нищо и е толкова надценено че да стигне до 700$-800$
          Даже това което го говорите за изнасяне на златото (Кипър -и купуването на други трезори) не говори ли повече за неговото търсене (цената да е нагоре) .....
          Но да видим, може да започнем да си правим чинии и лъжици от злато понеже го има много и е много ефтино... Междувременно ще печатиме пари...

Ц..иде времето на лопатата и ситото и чифт гумени ботуши .. Тук един 'земевладелец' може и да има нов тип квартиранти
          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Може би настъпва времето на ефтините бижута -всеки с 2 заплати ще тръгне да си купува ланец по 1000гр -Евала на машалаха браво ще си направя ланец от 5 килограма само го чакам да падне (да не бъда алчен няма да пиша 35$ за OZ) на 300$ и тогава ланци гривни вериги дори златно въже за теглене на колата ми а тези които ги дават По НЕШАнал дето се гмуркат за злато в аляска и другите където може да ги убият всяка минута в Африка (Гана ли беше) -нещастници за какво се мъчат те -за 5 ОЗ на ден (машини хора) и накрая с 300USD да си купят ..... какво ще си купят с 300 усд незнам(ще си платят горивото и лекарствата) да ми дишат прахта...
            __________________________________________________ __________________
            Мислите ли че златото неструва нищо и е толкова надценено че да стигне до 700$-800$
            Даже това което го говорите за изнасяне на златото (Кипър -и купуването на други трезори) не говори ли повече за неговото търсене (цената да е нагоре) .....
            Но да видим, може да започнем да си правим чинии и лъжици от злато понеже го има много и е много ефтино... Междувременно ще печатиме пари...

Коментар

• Първоначално изпратено от GunMan Разгледай мнение
              С темпото, с което напускат управляващите на ЦБ на Кипър, скоро няма да има кой да се възпротиви...
              Ми те вече няма какво да правят в тази центрпална банка. Банки вече няма, пари няма, злато няма, надзор няма, нищо няма

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнение
                Абе спазарено. Щом централната банка отрече категорично, че ще продава. Няма как правителството да го продаде. И в Кипър има обществено мнение, ще ги издухат там. Пък и 10 тона злато нищо не е. В GLD има 130 пъти повече.
                С темпото, с което напускат управляващите на ЦБ на Кипър, скоро няма да има кой да се възпротиви...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Ако трябва да използвам богатството на българския език ще ти отговоря така - Не е продадено, но е спазарено!
                  Абе спазарено. Щом централната банка отрече категорично, че ще продава. Няма как правителството да го продаде. И в Кипър има обществено мнение, ще ги издухат там. Пък и 10 тона злато нищо не е. В GLD има 130 пъти повече.

Коментар

А нашето злато къде се намира всъщност.
                    На хартия 90% е в Лондон изнесено още по времето на Милен Велчев. А на практика е във вечните ловни полета, продадено още преди 10 години от Гордън Браун по 300-400 долара тройунцията още когато беше финансов министър на Тони Блеър.
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                      По-скоро в Лондон, нали са техни кучета кипърците.

Ама и Майстора е прав. Тази картинка е от преди няколко седмици, като отвориха банките. Даваха ги и по телевизията. Камионите тръгнаха от Франкфурт. Познайте с какво бяха пълни?

С истински пари много ясно. Е би ли отказал едно такова натоварено камионче. Само защото било пълно с хартия

Коментар

Нашето е в Лондон. Кипърското във Франкфурт, така че няма да има кораб - само счетоводни записи...

Кораби ако има - ще са на източното крайбрежие на Северна Америка. Предният път, когато това е станало е паднал златният стандарт. Сега какво ще падне - ще видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение

Ама и Майстора е прав. Тази картинка е от преди няколко седмици, като отвориха банките. Даваха ги и по телевизията. Камионите тръгнаха от Франкфурт. Познайте с какво бяха пълни?

Пишеше, че са пари ...
                          В едната посока ...
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

То едва ли е на острова, най-вероятно се намира нейде в САЩ

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
                              Ето от къде ще крадат злато!

Малко е манипулативна тази таблица. То е ясно, че закъсалите страни за издумкали кеша и така златото става с голям процент от резервите. Това обаче не значи автоматично, че ще продават. По-скоро ще се набълбукат с още заеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                В САЩ няма никакво злато. Сега разчитат да го купят ако успеят да свалят цената. Ако в САЩ имаше някакво злато нямаше да връщат златото на германците на час по лъжичка... Договорката е да го връщат в продължение на 7 години!

Коментар

Working...
                                X