Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеИ мен не ми се вярва да го изнесат насила. Може да го пазарят колкото си искат - дойде ли кораба на острова да го прибере, никой няма да говори за нищо друго освен за това
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАко трябва да използвам богатството на българския език ще ти отговоря така - Не е продадено, но е спазарено!I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнениеПродадено ли е златото на Кипър или не?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеКолко да е по-висок?
Американски Бизон 1 унция 2182.00 2266.00
Златно кюлче 31.1 г 2127.00 2268.00
Не съм много кой знае к'ъв математик, ама така на око не виждам това, за което говориш, още по-малко 35%
И пак спреда е 3,8%, като трудно нещо с номинал от над 2 бона може да мине като средство за разплащане. На мен една стотачка често нямат да ми развалят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗащото спреда при тях е по-висок от този на кюлчетата с аналогично тегло
Американски Бизон 1 унция 2182.00 2266.00
Златно кюлче 31.1 г 2127.00 2268.00
Не съм много кой знае к'ъв математик, ама така на око не виждам това, за което говориш, още по-малко 35%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗа Кипър това вече е факт. Не следиш ли скандала между правителството и шефа на кипърското ЦБ. Завчера шефа на кипърското ЦБ се изказа, че правитлеството трябва да зачита независимостта на ЦБ-то. Причината е че правителството за да вземе спасителния заем вече е договорило продажбата на златните запаси и то тайно без знанието на ЦБ-то!!! Така ще бъде и с другите фалирали държави. Всичо се договаря в тайна и особено продажбата или суапирането на златните запаси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеАаааа, добре, ами така кажи. Ти смяташ там където ти изнася. Ами що не сметнеш спреда на монетите, които наистина се търгуват като наполеони, филхармонийки или орленца?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕй и проценти да смятате не можете. 91/68-1= 33.82%
Естествено че смятам на един грам, парите са пари във всякаква деноминация не само в банкноти по 20 000
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеhttp://www.tavex.bg/?main=8
електронно е като търгуваш въздух, не като търгуваш физическо злато. Като спред да купуваш и продаваш фючърси срещу които няма нищо и изведнъж златото се оказва че ама изобщо не е пари, и изобщо не е ликвидно.
Ето ти за пример 1 oz на ТАВЕКСА физическо 2250 лв 1oz на БЪКЕТА с левъридж ; 14,2 $¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеМного активна е станала темата!И вместо да отрезвеят и да бягат от златото като от чумав, те се надъхват. Ама както казах вече, всеки който има пари за губене, негов си е проблема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеАз също смятах и спредовете на 100гр са 4.3 % . Той е смятал на един грам , ама и там е сгрешил ............никакви 35 % не са , да смета пак . Ама пък и кой ли ще има пари за един грам и ще ги набие в злато ..............чудно. Сигурно тоя който смята спреда на един грам има пари ...............за едн грам
Естествено че смятам на един грам, парите са пари във всякаква деноминация не само в банкноти по 20 000
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of fools
By its obvious and concerted attack on gold and silver, the US government could not give any clearer warning that trouble is approaching. The values of the dollar and of financial assets denominated in dollars are in doubt.
Those who believe in government and those who believe in deregulation will be proved equally wrong. The United States of America is past its zenith. As I predicted early in the 21st century, in 20 years the US will be a third world country. We are halfway there.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар