Първоначално изпратено от vinsa
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеСедя и си мисля какво нещо е живота....И не знам защо се сещам за Схемата и си мисля, че няма начин да не го обладават едни смесени чувства. Хем се кефи, че извади печалба от късите позиции, хем няма начин да не щрака с калкулатора и да не псува: "Деааа, майка му... ако не бях бързал да затварям...."
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinsa Разгледай мнениеТуй са глупости мен, златото е също толкова безполезно колкото и долара
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗначи има само едни истински пари - златото, защото грам злато винаги ще струва колкото грам злато.
Долара, еврото всичкото хартиен боклук не струва нищо, защото могат да го печатат колкото си искат. А злато не може да се печата. За това никога 1 грам злато няма да струва все едни и същи единици от долари, евро и така нататък боклуци.
Сега отново 1 гр злато струва точно колкото 1 гр. злато. Странното е и че 1 долар пак струва точно 1 долар. Но това е само заради лошия ФЕД, който подържа че 1 долар ще струва 1 долар.Мнението си е мое, но загубите са за Ваша сметка :P
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеМоже ли пак да ми кажете теорията за "истинските пари"?
Долара, еврото всичкото хартиен боклук не струва нищо, защото могат да го печатат колкото си искат. А злато не може да се печата. За това никога 1 грам злато няма да струва все едни и същи единици от долари, евро и така нататък боклуци.
Сега отново 1 гр злато струва точно колкото 1 гр. злато. Странното е и че 1 долар пак струва точно 1 долар. Но това е само заради лошия ФЕД, който подържа че 1 долар ще струва 1 долар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinsa Разгледай мнениеНе пич ама ще ти кажа теорията за спекулата - купувай при спад, продавай при покачване
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеМоже ли пак да ми кажете теорията за "истинските пари"?Мнението си е мое, но загубите са за Ваша сметка :P
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеПодкрепа има на около 1000 -1032$ за златцето на монтли графика тренд линийкатаи на около 11-12 $ за сребърцето пак на монтли да се гледа
Мнението си е мое, но загубите са за Ваша сметка :P
Коментар
-
Седя и си мисля какво нещо е живота....И не знам защо се сещам за Схемата и си мисля, че няма начин да не го обладават едни смесени чувства. Хем се кефи, че извади печалба от късите позиции, хем няма начин да не щрака с калкулатора и да не псува: "Деааа, майка му... ако не бях бързал да затварям...."
Коментар
-
Нормално е при пробив на такава силна подкрепа каквато се беше заформила на около 26$ при среброто (тройно-четворно дъно), да има мощен пробив, но не бързайте да оценявате на 5$ още.
Преди да достигне 20 със сигурност ще им силна корекция нагоре.Мнението си е мое, но загубите са за Ваша сметка :P
Коментар
-
Графиката почва да прилича на Софиксакато разпънеш на макс .
http://www.investor.bg/indexes/index/235/17.html
Коментар
Коментар