IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Специално при СРЕБРОТО мисля че спада ще е до около 19,70 максимум преди да направи добро движение нагоре, може дори това да е дъното и началото на новия възходящ тренд, като почнат акциите да падат, металите ще се вдигнат.
    Мнението си е мое, но загубите са за Ваша сметка :P

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      На мен не ми харесва да играя срещу общото разбиране на пазарите. Това по мое мнение е губене на време и пари. И нерви което дори е по-важно. Човек може да се пробва да хване обръщане на тренда, но все пак за тази цел тренда трябва да е свършил. А тук всъщност низходящия тренд е в самото си начало.

Ако сега влезеш в мини ще си свидетел на цялата дандания по пътя надолу - затваряне на мини - падащи печалби - падащи дивиденти. Цялата депресия в този сектор който предстои следващите години.

Аз имам един много лесен начин да преценявам кога да влезе в даден сектор - наистина е елементарен начин - чакам лошите новини да свършат. Ако не може да стане по-зле, значи ще става по-добре.
      Да, това е трудната част, но ще се възползвам от съвета ти и засега гледам.
      Успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
        Щом е разпространено това схващане, като идея, съм длъжен да пробвам, където има хляб като показатели.
        Май забрави парата на ОЦК от де идеше
        На мен не ми харесва да играя срещу общото разбиране на пазарите. Това по мое мнение е губене на време и пари. И нерви което дори е по-важно. Човек може да се пробва да хване обръщане на тренда, но все пак за тази цел тренда трябва да е свършил. А тук всъщност низходящия тренд е в самото си начало.

Ако сега влезеш в мини ще си свидетел на цялата дандания по пътя надолу - затваряне на мини - падащи печалби - падащи дивиденти. Цялата депресия в този сектор който предстои следващите години.

Аз имам един много лесен начин да преценявам кога да влезе в даден сектор - наистина е елементарен начин - чакам лошите новини да свършат. Ако не може да стане по-зле, значи ще става по-добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
          Значи правилен се оказа анализът на инвеститорите относно Златото, сформиран и утвърден през последните 100 години, който гласи :

"Златото обича да се качва по стълбите и да слиза с асансьора!"

ПУККККККККККкккккккккк!!!
          Не дей дразни хората така мощно беее Има хора тука дето за тях златото е религия
          Спокойно хора, всичко е под контрол, под 0 не може да падне, аз затуй винаги на дълго играя и колкото повече пада толкова повече ще купувам
          Мнението си е мое, но загубите са за Ваша сметка :P

Коментар

• Да, златото расте при дефлация.

Затова можем да очакваме едно, стремително, четвърто рамо нагоре във висините. Може да има, може да няма, но важното е, че може и да има.

Коментар

• Тук ситуацията е шах-мат и game over.
              Custodite sortem vestram

Коментар

мините са по-зле и от самото злато. Този отрасъл ще е прокажен следващите десетилетия.
                Щом е разпространено това схващане, като идея, съм длъжен да пробвам, където има хляб като показатели.
                Май забрави парата на ОЦК от де идеше

Коментар

Бъркаш сериозно. Златото расте при дефлация в икономиката. това ви е фундаменталната грешка на всичките златни фенове - мислите си че златото е хедж срещу инфлация, а то всъщност е хедж срещу дефлация.
                  Това сме го коментирали много пъти назад в темата, ама много хора не могат да го осмислят. И изследвания за много дълги периоди са показвани, и т.н. Няма ли страх на пазара, злато не ти трябва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                    +1
                    Текущ доход му липсва на мъртвия жълт актив. Не е чешма, а туба. Затова както посочваш, е влязъл в дългия цикъл на спад. Амин.
                    Да кажа и аз нещо добро - и аз смятам че недвижимите имоти са много по-добра алтернатива от златото. макар че смятам акциите за най-добрия избор

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                      Да не се правим много отворени, кои познаха трудна игра се вижда назад в темата, аз лично вече се оглеждам за мина, ако някой им идеи да сподели, FSM и още две три заглеждам.
                      мините са по-зле и от самото злато. Този отрасъл ще е прокажен следващите десетилетия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
                        Дава.
                        Дава свобода, възможности, избор, стойност...
                        С злато се търгува инфлация - ама ти нали си Пен-килер /специалист - сигурно го знаеш
                        Бъркаш сериозно. Златото расте при дефлация в икономиката. това ви е фундаменталната грешка на всичките златни фенове - мислите си че златото е хедж срещу инфлация, а то всъщност е хедж срещу дефлация.

Коментар

• Да не се правим много отворени, кои познаха трудна игра се вижда назад в темата, аз лично вече се оглеждам за мина, ако някой имa идеи да сподели, FSM и още две три заглеждам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
                            Отговор на темата е вече ясен: ЗЛАТОТО Е БАЛОН
                            Подкрепям, след днешния ден е време да закрием темата. Всичко е ясно, да излезе убития

Коментар

• Жълтото у кенефа.
                              1
                              "Професоре, а знаете ли кое е по-жълто от златото? - Лайн**о! " Цитат от зрител на "Размисли и страсти" с проф. Вучков.
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Отговор на темата е вече ясен: ЗЛАТОТО Е БАЛОН

Коментар

Working...
                                X