Специално при СРЕБРОТО мисля че спада ще е до около 19,70 максимум преди да направи добро движение нагоре, може дори това да е дъното и началото на новия възходящ тренд, като почнат акциите да падат, металите ще се вдигнат.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНа мен не ми харесва да играя срещу общото разбиране на пазарите. Това по мое мнение е губене на време и пари. И нерви което дори е по-важно. Човек може да се пробва да хване обръщане на тренда, но все пак за тази цел тренда трябва да е свършил. А тук всъщност низходящия тренд е в самото си начало.
Ако сега влезеш в мини ще си свидетел на цялата дандания по пътя надолу - затваряне на мини - падащи печалби - падащи дивиденти. Цялата депресия в този сектор който предстои следващите години.
Аз имам един много лесен начин да преценявам кога да влезе в даден сектор - наистина е елементарен начин - чакам лошите новини да свършат. Ако не може да стане по-зле, значи ще става по-добре.
Успехи
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеЩом е разпространено това схващане, като идея, съм длъжен да пробвам, където има хляб като показатели.
Май забрави парата на ОЦК от де идеше
Ако сега влезеш в мини ще си свидетел на цялата дандания по пътя надолу - затваряне на мини - падащи печалби - падащи дивиденти. Цялата депресия в този сектор който предстои следващите години.
Аз имам един много лесен начин да преценявам кога да влезе в даден сектор - наистина е елементарен начин - чакам лошите новини да свършат. Ако не може да стане по-зле, значи ще става по-добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЗначи правилен се оказа анализът на инвеститорите относно Златото, сформиран и утвърден през последните 100 години, който гласи :
"Златото обича да се качва по стълбите и да слиза с асансьора!"
ПУККККККККККкккккккккк!!!Има хора тука дето за тях златото е религия
Спокойно хора, всичко е под контрол, под 0 не може да падне, аз затуй винаги на дълго играя и колкото повече пада толкова повече ще купувамМнението си е мое, но загубите са за Ваша сметка :P
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениемините са по-зле и от самото злато. Този отрасъл ще е прокажен следващите десетилетия.
Май забрави парата на ОЦК от де идеше
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеБъркаш сериозно. Златото расте при дефлация в икономиката. това ви е фундаменталната грешка на всичките златни фенове - мислите си че златото е хедж срещу инфлация, а то всъщност е хедж срещу дефлация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение+1
Текущ доход му липсва на мъртвия жълт актив. Не е чешма, а туба. Затова както посочваш, е влязъл в дългия цикъл на спад. Амин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеДа не се правим много отворени, кои познаха трудна игра се вижда назад в темата, аз лично вече се оглеждам за мина, ако някой им идеи да сподели, FSM и още две три заглеждам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsДава.
Дава свобода, възможности, избор, стойност...
С злато се търгува инфлация - ама ти нали си Пен-килер /специалист - сигурно го знаеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнениеОтговор на темата е вече ясен: ЗЛАТОТО Е БАЛОН
Коментар
Коментар