Първоначално изпратено от Hunter of fools
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеМного много Интересно!
Последните 20 мин спекулантите Затварят късите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеАбе - къде е майстора????
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsЯ то питай този - къв го играе сега? финансист?дали ще ми осигури няколко тона (физическо) на тази "производствена" цена
Коментар
-
Първоначално изпратено от mm7171 Разгледай мнениеМоже ли някой да хвърли светлина по въпроса колко реално струва това злато, добивът му. Ако е както казват 800-1000 долара и печалба според Каролев 8%, какво излиза че струва максимум 1100-1200???!!!
Коментар
-
За два дни избиха всички съпротиви дето го държаха толкова време. Сега вече се радвам на ударените ми стопове на 1450. А като гледам утре ще се ходи за физическо май. А за хартиеното ще изчакам малко да видя дорде ще бутат така бързо и ще пробвам пак няколко дълги за далечен хоризонт, важното е да не мине момента
Коментар
-
Първоначално изпратено от RedMod Разгледай мнениеСега ако обяват, че е терористичен акт, златото ще е скочи. Америка си напазари ефтино злато с напечатаните хартийки и хайде пак на война
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМоже да има спирачка на 1333 ... понякога и цифрите имат значениеМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Кой е куражлияLast edited by Protokol; 16.04.2013, 00:18.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Коментар
Коментар