IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
    РАНО Е! за дълги!
    Още го натискат - не им знам простотиите до кое ниво ще им е угодно - така че за сега стой пас и гледай!
    Да, май наистина е добра идеята ти. Забърсаха малките и средните играчи , сега иде ред на едрите. Едно ми е интересно среброто как ще го наведат още при положение че е индустриален метал. За медтта вече е ясно, там ще пада яко в следващите години тъй като вече работи фабриката за графен, която ще замести медта.

Коментар

РАНО Е! за дълги!
      Още го натискат - не им знам простотиите до кое ниво ще им е угодно - така че за сега стой пас и гледай!
      1260 като начало. Може и пробив до 1230

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        Много много Интересно!

Последните 20 мин спекулантите Затварят късите!
        Обират гилзите в Бостън

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
          Абе - къде е майстора????
          Тук беше този следобед, ама има много активност в темата. Трябва да върнеш някоя друга страница назад.

Коментар

Я то питай този - къв го играе сега? финансист? дали ще ми осигури няколко тона (физическо) на тази "производствена" цена
            Да ти кажа нямам идея какъв го играе, ама аз си играя на loser, направо ми изкърти зъбите златото. И сега се крия на 1333 в очакване за дълга, очаквам еврейският им номер. май нямам идея какво става, както 99,99 % от трейдърите.

Коментар

• Абе - къде е майстора????
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от mm7171 Разгледай мнение
                Може ли някой да хвърли светлина по въпроса колко реално струва това злато, добивът му. Ако е както казват 800-1000 долара и печалба според Каролев 8%, какво излиза че струва максимум 1100-1200???!!!
                20$.... при абсурдния златодобив(никога не е рентабилен освен в наши дни) 400$

Коментар

• За два дни избиха всички съпротиви дето го държаха толкова време. Сега вече се радвам на ударените ми стопове на 1450. А като гледам утре ще се ходи за физическо май. А за хартиеното ще изчакам малко да видя дорде ще бутат така бързо и ще пробвам пак няколко дълги за далечен хоризонт, важното е да не мине момента

Коментар

• Първоначално изпратено от RedMod Разгледай мнение
                    Сега ако обяват, че е терористичен акт, златото ще е скочи. Америка си напазари ефтино злато с напечатаните хартийки и хайде пак на война
                    Едва ли...... за златото мога да кажа "амин".

Коментар

• Може ли някой да хвърли светлина по въпроса колко реално струва това злато, добивът му. Ако е както казват 800-1000 долара и печалба според Каролев 8%, какво излиза че струва максимум 1100-1200???!!!

Коментар

• 2 взрива на маратона в Бостън

Сега ако обяват, че е терористичен акт, златото ще е скочи. Америка си напазари ефтино злато с напечатаните хартийки и хайде пак на война
                        Never insert a 747 Jumbo Jet up your nose!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          Може да има спирачка на 1333 ... понякога и цифрите имат значение
                          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Много много Интересно!

Може да има спирачка на 1333 ... понякога и цифрите имат значение
                            Кой е куражлия
                            Last edited by Protokol; 16.04.2013, 00:18.
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Много много Интересно!

Ми нормално, както писах и аз това бих правил. Като направи скока на умрялата котка, спре се, минат няколко дена да се успокят нещата, стигне някаква техническа съпротива, тества я неуспешно един два пъти и човек пак да влезе на късо. До тогава най-много волатилността да го издуха.

Коментар

• Много много Интересно!

Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X