Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНа циция ми мясаш.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениетова в вече експертно мнение ... Те така питали Сорос - какво е 41 от 82
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе можеш всичките да ги обичаш...Някоя трябва и да бъде купена....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз съм моногомен, или по скоро сериино моногамен
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз съм моногомен, или по скоро сериино моногаменПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе можеш всичките да ги обичаш...Някоя трябва и да бъде купена....I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеНе забравяйте кога се събуди златото биче - две седмици след 9/11/2001...Прогнозирам следващата тухла да дойде в индексите МНОГО СКОРОАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе можеш всичките да ги обичаш...Някоя трябва и да бъде купена....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе е важно какво подаряваш, важното е да е с любов. Жените искат да бъдат обичани, не искат да бъдат купувани.
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе е важно какво подаряваш, важното е да е с любов. Жените искат да бъдат обичани, не искат да бъдат купувани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе е важно какво подаряваш, важното е да е с любов. Жените искат да бъдат обичани, не искат да бъдат купувани.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеА то баничката какво е - мислиш че има нещо в нея като си я купуваш ама...Златото поне като го подариш на жена ще те разбере. ама я и подари баничка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеравновесие има други жълти приоритети - НДСВ, бзничките и акциите на Райфайзен банкРафайзен миналата година ми дадоха евро дивидент а съм ги купил на под 20 евро. на теб златото какъв дидивент ти даде
А за баничкитеняма смисъл да говорим, какво по-добро сутрин от топла банчика с масло и сирене изядена с кеф с бутилка боза
Коментар
Коментар