If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Среброто го купувам предимно от Германия, че там ДДС-то на среброто е само 7 % докато в БГ си е 20%. Но съм купувал и ще купувам сребро и от БГ. Физическото инвестиционно сребро е доста стабилно като цена и много рядко се повлиява от летливостта на цената при книжните унции.
Ще имаш възможност да го купуваш до краят на 2013 г. От 01,01,2014 ДДС върху сребърните монети става като за всички останали стоки.
Е това му харесвам на това форумче. Всяка гугутка знае, колко злато, сребро и биткойни притежавам... Защо ли си мисля, че това ти е един от резервните псевдоними?!
Няма как да знам точното количество, ти си доста параноичен и съм сигурен че дори наум не си го помисляш да не би някой да прихване вълните
Намали тревата, нямам друг ник. Поздрави от братски Китай!
Е това му харесвам на това форумче. Всяка гугутка знае, колко злато, сребро и биткойни притежавам... Защо ли си мисля, че това ти е един от резервните псевдоними?!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Среброто го купувам предимно от Германия, че там ДДС-то на среброто е само 7 % докато в БГ си е 20%. Но съм купувал и ще купувам сребро и от БГ. Физическото инвестиционно сребро е доста стабилно като цена и много рядко се повлиява от летливостта на цената при книжните унции.
Ние пишем в БГ форум, не вярвам много кипърци да черпят от твоята мъдрост тук. По тази логика всеки индиец би умрял от смях като види какви романи си написал тук за смешните количества злато което притежаваш.
Благодаря за отговора за среброто! Успех!
3. Златото не е спекула, нито инвестиция. Покупката на злато е бягство от всякаква спекула и инвестиция. Злато купуват само онези хора, които смятат че рискът в икономиката е станал прекалено голям, защото правилата се менят постоянно!
.
Точно така! И колкото и да спорим по темата златото винаги ще си остане злато. И винаги някои хора ще го намират за спасително кътче за парите си. В което няма нищо лошо, така е откакто свят светува... Явно и да падне до 1000 долара пак ще си има симпатизанти.
Аз никъде не твърдя че си купил всичкото си злато на един път. Което не променя факта че тайминга ти с конвертирането на депозитите в злато беше ужасен. Все пак това бяха депозити с които доста време възхваляваше собствената си прозорливост и с лихвата от които купуваше по малко злато през годините. Т.е. Би трябвало да са съществена сума и съответно процента загуба от тази транзакция би трябвало да е значителен към момента.
Преди те бях питал откъде си купуваш среброто, предполагам пак няма да ми отговориш на този въпрос?
Всеки кипърец би умрял от завист на тайминга...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Една лъжа повторена 100 пъти не винаги става истина... Никога не съм купувал злато наведнъж. Купувал съм винаги по малко и то само физическо инвестиционно злато. Имам купено злато на доста над сегашната цена, но имам злато купено и на доста под сегашната цена. Просто от началото на тази година всичките ми пари са в злато, сребро и биткойни. Колко пъти трябва да повтарям едно и също нещо? Към момента не съм на загуба нито от златото, нито от среброто, нито от биткойна!
То тука никой не е на загуба, не се хаби да ни убеждаваш.
Ма все пак точно за тебе се отнасят думите ти.
Не съм като Шемата сега да ровя как препоръчваше и купуваше като за последно физ.сребро на 35 аче щяло било да стане 150$
И сега ще кажеш че и ДДС не ти се начислява щот си пич
Спор няма - 1 ден ще стане 150$ де - като се пенсионирват внуците ни.
Една лъжа повторена 100 пъти не винаги става истина... Никога не съм купувал злато наведнъж. Купувал съм винаги по малко и то само физическо инвестиционно злато. Имам купено злато на доста над сегашната цена, но имам злато купено и на доста под сегашната цена. Просто от началото на тази година всичките ми пари са в злато, сребро и биткойни. Колко пъти трябва да повтарям едно и също нещо? Към момента не съм на загуба нито от златото, нито от среброто, нито от биткойна!
Аз никъде не твърдя че си купил всичкото си злато на един път. Което не променя факта че тайминга ти с конвертирането на депозитите в злато беше ужасен. Все пак това бяха депозити с които доста време възхваляваше собствената си прозорливост и с лихвата от които купуваше по малко злато през годините. Т.е. Би трябвало да са съществена сума и съответно процента загуба от тази транзакция би трябвало да е значителен към момента.
Преди те бях питал откъде си купуваш среброто, предполагам пак няма да ми отговориш на този въпрос?
Е?! И това те прави печеливш ли? Сигурно ако беше писал, че го чакаш на 12 долара щеше да си още по-горд със себе си?
Това е само една сделка. Една отворена позиция. В момента имам 19 отворени позиции, и още 4 чакащи, като тази със среброто се нарежда някъде около средата по големина. Нито ми е най-голямата, нито най-рисковата. И със сигурност по никакъв начин не ми влияе на това какъв се усещам или не се усещам. Също както и всяка една друга от сделките ми.
Коментар