Първоначално изпратено от tea_cup
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеКъде отива?
Златото е с нас от хиляди години, ако му падне цената на която го обменяме с хартия, супер! Ще си купим повече.
Кажете кой на колко смята да добавя, за да раздвижим малко темата.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЗлатото си отива!аз като гледам каква злобна дивергенция на седмична има това, същото като с еврото преди 2 години, край разпадна се изсипа се като за последно на 1.20 и народа откачи и после прът след прът каде е са еврото на 1.38 отиде и ти верваш, че златото ще падне на 500$ ли ко ?
Buying more аз няям проблем а пък ако падне на 1$ всичките пари от банката ги обръщам ама веднага, даже и кредити ше взема
Lordario ако си се притеснил случайно от дефлация, и че златото нема струва пукнат лев е погледни XAU/JPY японците са от време оно в дефлация и поглени чарта да видиш дали клони към 0 а са с печатницата не знам къде ще отиде ....Last edited by michaelis; 01.02.2014, 12:26.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеОтива по вратовете на индийците и ръцете на китайките
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЗлатото си отива!
Златото е с нас от хиляди години, ако му падне цената на която го обменяме с хартия, супер! Ще си купим повече.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЗлатото си отива!I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеПак си еа майкатапосле ше излети с гоуем зеуен прът
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеДнес получих поредното доказателство, че е балон.Настръхнах, разчитах, че ще се вдига много, по 2 умножих физическото, а ще се окаже, че ще се раздели на 3
Коментар
-
michaelis
-
michaelis
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТи стига търси под вола телета, ами земи използвай нанагорнището да поразтовариш малко препълнената каруца, аче на 1000$ ще си триеш сол на главата де ти е кеша.
Аз поне около 39.5-40$ (пу пу да стигнем дотам) няма оставя ни един младок в кесията си.
Инак GGN, BVN и EPU нямам намерение да си ги пипам.
Коментар
-
michaelis
Златните мечки май станаха златни бикове да го ева като гледам каква тояга е сглобило на горе ...
Коментар
Коментар