IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Бомби, момби, ала бала, аз не политизирам инвестициите си, не е здравословно, нито доходно.....
    Не лъжи, душка. Не е здравословно. Твоите идоли от империята на хаоса преди 2-3 години бяха обявили покупката на физическо инвестиционно злато за "уникална форма на домашен тероризъм". Буквално!

Покупката на злато е най-яркото политическо изявление в наши дни. Но не ние я докарахме дотам, а империята на хаоса стигна дотам... Личи си по това и как скачаш, че всеки който купи злато е путьофил...
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Има някакво значение разбира се, трябва да се мониторират, но не и да пикаеш нон стоп срещу вятъра...
      интересно, ти виждаш политическата компонента, като константа, нещо което си разгадал, предвидил... докато останалите, правят грешна оценка и пикаят срещу вятъра. правиш грешка, ще потърся една китайска приказка, която е посветена на тема непобедимото зло, ще я потърся, ще я постна

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
        дано трошиш само твои пари, щом като не виждаш връзка между инвестициите и политиката... аз казвам, че в уравнението Инвестиция е равна на еди какво си, еди какво си има политическа компонента
        Има някакво значение разбира се, трябва да се мониторират, но не и да пикаеш нон стоп срещу вятъра...

Коментар

Бомби, момби, ала бала, аз не политизирам инвестициите си, не е здравословно, нито доходно.....
          дано трошиш само твои пари, щом като не виждаш връзка между инвестициите и политиката... аз казвам, че в уравнението Инвестиция е равна на еди какво си, еди какво си има политическа компонента

Коментар

Бомби, момби, ала бала, аз не политизирам инвестициите си, не е здравословно, нито доходно.....а целта на тоя форум ( и борсите де слагаме пари) е много по различна от политиканстването.
            И не, не съм му фен на долара, само количеството му в сметката ми ме интересува.

ПС GILD>>>>>> GOLD
            ми с тоя GILD не те знам ама ше слезне още саа тва не е препоръка тва твоя раота аз иам физически GOLD и съм long единствено на SSRI и къси опции на SPX тва иам друго неам а и малка сума long RUB ей така да се намирам на контра

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
              ок всеки си има право да вземе страната, щом едните имат право да бомбят и другите също го имат тва право, само стой и гледай ти на която страна искаш стой аз не те карам вярвай си там у доларот и толкоз аз ньет и той е хартия кат всичко останало ...
              Аз гледам техниката не някви фундаментали и тъпотии за твоя GILD важи същото ако искаш го купувай .... там само гледам чарта без да съм чел един грам фундамент за тая тъпня
              Бомби, момби, ала бала, аз не политизирам инвестициите си, не е здравословно, нито доходно.....а целта на тоя форум ( и борсите де слагаме пари) е много по различна от политиканстването.
              И не, не съм му фен на долара, само количеството му в сметката ми ме интересува.

ПС GILD>>>>>> GOLD

Коментар

Мишоков, наблюдавам ти развитието от известно време - вече май си неспасяем и естествено и ти като другите чок златари си станал апокалиптик, путофил и фен на червената армия. Няма лабаво, всички в лагера на мастъра сте като 2 капки вода.

Добре че преди време още на 25$ сребро като се пънехте на Равния избрах неговата страна. И занапред в обозримо бъдеще се очертава да е печелившата
                При всички случаи ми е леко гнусливо да съм в един отбор с разни индийски мангали де не знаят що е туй канализация, ма пък да не казваме никога...40-50% по надоле - пак може да си помисля
                ок всеки си има право да вземе страната, щом едните имат право да бомбят и другите също го имат тва право, само стой и гледай ти на която страна искаш стой аз не те карам вярвай си там у доларот и толкоз аз ньет и той е хартия кат всичко останало ...
                Аз гледам техниката не някви фундаментали и тъпотии за твоя GILD важи същото ако искаш го купувай .... там само гледам чарта без да съм чел един грам фундамент за тая тъпня
                Last edited by michaelis; 03.12.2014, 14:56.

Коментар

и другите ще получат всичко с времето си, ако останалия свят просто не ползва хартията на запада и те може да си печатат колкото си искат няма никакъв проблем. Ако дадена държава просто не я приема дадена хартия за платежно средство, то ньяц, ти ако ще и да имаш трилиони японски йени като аз не ги приемам ше трябва с нещо друго да платиш ....
                  Освен да им наложиш демокрация с бомби както правят САЩа в момента затова долара още се държи падне ли като резерв, няма да може да си правят каквото искат както е сега е момента
                  Защо мислиш, че жълтурите и руснаците започват търговия в собствени валути с трети държави ..?
                  Мишоков, наблюдавам ти развитието от известно време - вече май си неспасяем и естествено и ти като другите чок златари си станал апокалиптик, путофил и фен на червената армия. Няма лабаво, всички в лагера на мастъра сте като 2 капки вода.

Добре че преди време още на 25$ сребро като се пънехте на Равния избрах неговата страна. И занапред в обозримо бъдеще се очертава да е печелившата
                  При всички случаи ми е леко гнусливо да съм в един отбор с разни индийски мангали де не знаят що е туй канализация, ма пък да не казваме никога...40-50% по надоле - пак може да си помисля

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                    Решенията Бретън Ууд не са вечни, но е абсолютно вярно, че всеки който дръзне да ги оспори получава я бомби, я вътрешна революция, я икономическа разруха и мизерия на собствения народ, я геополитическо огнище до границата си. Ала дългът си е дълг и рано или късно застига всекиго. Всичко друго е игра на понятия и е безсмислено да се коментира.
                    то тва вече не важи отдавна, тихомълком и с никви нови Ууд Мууд започнаха да си търгуват в собствените валути някои държави а защо САЩа не ги бомби тях ??

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                      Е не си прав, за свободата и печатарите. Който има меч на демокрацията, като да кажем 6-ти флот или оръжие може да си позволи. Русия временно се беше отказала да печати. В момента завърта печатния станок
                      Ем именно ако някой каже ай сиктир с тоя долар и пристигат онея с демократичните им бомби ... На Австралия и Япония лесно моеж да им каеш глейте си работата но пък и Австралия не съм я виждал да трепе всичко живо дет не иска AUD

Коментар

Освен да им наложиш демокрация с бомби както правят САЩа в момента затова долара още се държи падне ли като резерв, няма да може да си правят каквото искат както е сега е момента
                        Защо мислиш, че жълтурите и руснаците започват търговия в собствени валути с трети държави ..?
                        Решенията Бретън Ууд не са вечни, но е абсолютно вярно, че всеки който дръзне да ги оспори получава я бомби, я вътрешна революция, я икономическа разруха и мизерия на собствения народ, я геополитическо огнище до границата си. Ала дългът си е дълг и рано или късно застига всекиго. Всичко друго е игра на понятия и е безсмислено да се коментира.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Е не, то е откровен факт. Дълг в собствена валута не се брои. Особено когато имаш свободата да печаташ собствената си валута. Пет държави в света имат това улеснение САЩ, Япония, Великобритания, Канада и Австралия.
                          Е не си прав, за свободата и печатарите. Който има меч на демокрацията, като да кажем 6-ти флот или оръжие може да си позволи. Русия временно се беше отказала да печати. В момента завърта печатния станок

Коментар

Няма такова нещо като промишлен капитал. Има капитал, а капитала има стойност само спрямо рентабилността си и сигурността си.
                            Разбра ми логиката, затова няма смисъл да се занимаваме с формулиране на общи понятия

Коментар

Е не, то е откровен факт. Дълг в собствена валута не се брои. Особено когато имаш свободата да печаташ собствената си валута. Пет държави в света имат това улеснение САЩ, Япония, Великобритания, Канада и Австралия.
                              и другите ще получат всичко с времето си, ако останалия свят просто не ползва хартията на запада и те може да си печатат колкото си искат няма никакъв проблем. Ако дадена държава просто не я приема дадена хартия за платежно средство, то ньяц, ти ако ще и да имаш трилиони японски йени като аз не ги приемам ше трябва с нещо друго да платиш ....
                              Last edited by michaelis; 03.12.2014, 13:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
                                Още малко бисери от 2012 година
                                Много добро! Поздравления

Коментар

Working...
                                X