IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дали част от инвестициите в петрол не се прехвърлят в злато?

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
      Е, вие какво искате? По 10% в левово изражение на всеки две седмици? Къде ще му се види края така?
      Чакам си го скромно.. на 60 лв грама

Коментар

• Първоначално изпратено от Isabella Oronova Разгледай мнение
        Прогнози 2015 на ЕЛАНА Трейдинг и Saxo Bank: Златото се завръща:
        http://www.elana.net/bg/news/815/pro...zavrushta.html
        Златото поевтиня след понижените прогнози на Goldman Sachs
        23-01-2015 17:33:22
        Златото поевтиня, заличавайки ръста си от последните три дни, след като анализатори на Goldman Sachs съобщиха, че ниската инфлация и по-високите лихви в САЩ ще повлекат цената на метала надолу през 2015 г. От Goldman редуцираха прогнозата си за 2016 г. и 2017 г. и сега очакват златото да се търгува средно съответно за около 1 089 и 1 050 долара за тройунция, според доклади в медиите. Спот цената на метала се понижи с 1.4% днес и достигна 1 284.34 долара за тройунция.

всеки си приказва какво ли не.така че каквото и да направите все няма да ви се получи

Коментар

• Прогнози 2015

Прогнози 2015 на ЕЛАНА Трейдинг и Saxo Bank: Златото се завръща:
          http://www.elana.net/bg/news/815/pro...zavrushta.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
            Ба ли го..и аз му се чудя..
            Е, вие какво искате? По 10% в левово изражение на всеки две седмици? Къде ще му се види края така?

Коментар

• Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение
              Някой знае ли какво стана, че падна златото рязко с 10$
              Ба ли го..и аз му се чудя..

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                Какво те учудва? Купувай слуха и продавай новината. Злато и може би акции надолу с корективни движения, евро - нагоре. Само за кратко.
                ти мани ама аз съм EUR long нищо, че съм в минус hedging, че като се търгува на CME/ NYSE там получаваш долари .....
                а ланеца слезне ли в евро пълним там няма как .....

Коментар

• Някой знае ли какво стана, че падна златото рязко с 10$

Коментар

Нещо не ми харесва тая работа
                    Какво те учудва? Купувай слуха и продавай новината. Злато и може би акции надолу с корективни движения, евро - нагоре. Само за кратко.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                      кво па на тебе не ти аресва не знам, погледни XAU/EUR какъв прът е напрайл и лева е вързан с еврото не с долара, стига сте гледали тоя долар, той не ни късае нас....
                      Очаквам още да падне еврото срещу $, непосредтвено преди срещата в четвъртък, а това ще доведе до допълнително увеличение в лева на златото.

Коментар

• Така си джаркам моабет да става

Коментар

Нещо не ми харесва тая работа
                          кво па на тебе не ти аресва не знам, погледни XAU/EUR какъв прът е напрайл и лева е вързан с еврото не с долара, стига сте гледали тоя долар, той не ни късае нас....

Коментар

• Нещо не ми харесва тая работа

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                              Я,значи в автобиографичната му книга-"Моята борба" пише глупости
                              ти ако мислиш, че въобще някога някой ше ти каже истината, то всичко е преработено 100 пъти и когато една лъжа е повторена 100 пъти тя става истина. .... Както и че САЩ имали 8К тона злато, то стои по всички статистики, но точно кой е собственика и къде е никой няма да ти каже ......

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                Я,значи в автобиографичната му книга-"Моята борба" пише глупости
                                Просто смесва различни периоди от живота му в един хубав тюрлю-гювеч.

Коментар

Working...
                                X