If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравей, и аз съм на същото мнение. Мисля си че сме стигнали дъното от около 1100$ и разликата в посона юг в БГН би дошла при евентуална разлика между Долар/Евро, или казано по друг начин ако се увеличи покупвателната стойност на $ спрямо Еврото.
и аз мисля да купя дългосрочно като стане 600-700$
аз вчера си купих малко златце на 1150. хубавото при него е ,че мога да го държа с години .Не е фючърс който да изтече след месец.Без стоп е и мисля да добавям двойно през 50$. ха да видим докъде ще пада.Колкото повече - толково повече
Здравей, и аз съм на същото мнение. Мисля си че сме стигнали дъното от около 1100$ и разликата в посона юг в БГН би дошла при евентуална разлика между Долар/Евро, или казано по друг начин ако се увеличи покупвателната стойност на $ спрямо Еврото.
аз вчера си купих малко златце на 1150. хубавото при него е ,че мога да го държа с години .Не е фючърс който да изтече след месец.Без стоп е и мисля да добавям двойно през 50$. ха да видим докъде ще пада.Колкото повече - толково повече
Когато златото премина 1900,представителя на Тавекс,а и други специалисти обявиха,че вече няма преграда пред хоризонт 5000.Тогава г-н Бъфет продаде.....аз не
прав си.нагоре и дългосрочно ама първо требе да се видят нови дъна.После ... надуйй
Всичко е въпрос на време и/или пари.
Така е и със златото - сега цената му пада и както всички говорят как щяло още много да падало, така изведнъж ще скочи - въпроса е КОГА?!?!?
Вероятно много от Вас си спомнят как при 1800$ всички говореха как щяло още много да се повишавала цената.
Всички ние участваме в голям театър и по-скоро спектакъл.
Кой ще ти купи византийско злато.
Първо тоя дето ти го продава да ти опява, че го продавал насила и не харесвал тия работи.
И второ след това да го режеш или лееш докато разбереш какво има вътре, щото няма начин да е злато.
Нещо друго ще е.
Коментар