IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Не знам колко те е отнесло, но за мой познат беше брутално
    Ми аз отписах 2% от акаунта. Беше къс Насдак. Не мога да шортя Гугъл. Харесвам я.
    А тоя наистина е нередовен.
    Виж какво се случи с една малко фирма само защото той спомена, че била готина фирма и тясно се интегрирала със Гугъл.
    http://finviz.com/quote.ashx?t=ETSY&ty=c&ta=1&p=d
    Нали изводът е ясен. Интегрирайте се тясно с Гугъл и ние ще ви споменем в презентациите си. Няма значение как се справяте.
    За първи път виждам злоупотреба с власт в такива големи размери в щатите.

Е не бил той, а някакъв шеф бизнес офицер.
    Ама съм сигурен, че Пор ат го е накарал да го каже
    Last edited by Tkilata; 19.07.2015, 21:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
      аз само да го докопам
      Още съм му бесен, ама не само на него ман.
      Толкова ли сме елементарни инвеститори, че да реагираме така бурно, щото били нараснали броя кликове.
      Ми много ясно, че ще нараснат. То целия свят беше пред мониторите и гледаше гръцката драма. Че имаше и малко китайско за мезе. И кликаше и кликаше. Сега вярно, че маркетинга няма къде да бяга и си плаща, като поп за всяко кликане, щото такъв е договора, ама би трябвало да им светне и на тях лампата.
      Те така, това за друга тема
      Не знам колко те е отнесло, но за мой познат беше брутално

Коментар

Тоя има цици и дупка между краката
        аз само да го докопам
        Още съм му бесен, ама не само на него ман.
        Толкова ли сме елементарни инвеститори, че да реагираме така бурно, щото били нараснали броя кликове.
        Ми много ясно, че ще нараснат. То целия свят беше пред мониторите и гледаше гръцката драма. Че имаше и малко китайско за мезе. И кликаше и кликаше. Сега вярно, че маркетинга няма къде да бяга и си плаща, като поп за всяко кликане, щото такъв е договора, ама би трябвало да им светне и на тях лампата.
        Те така, това за друга тема

Коментар

Сега тоя Пор(ат), новото СФО на Гугъл вероятно ще обърка програмата и ще се концентрира в броенето на кликове. Каквото-такова.
          Тоя има цици и дупка между краката

Коментар

Някой нещо за късо злато, дълга платина до паритет?
            Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Тъкмо гледам днес дори 132$ станала разликата.
            Тоя път няма пропусна да го отиграя....докато си дойдат най малкото до паритет.

Лонг PPLT / DZZ.

Аз, отпреди 11 дена.
            Сега дори гледам гони 140$ разликата, ако се запази или увеличи тоя спред - вероятно идните дни ще допълня позициите си.

Over the last 28 years, gold has only traded at a higher price than platinum 7% of the time
            Има и друг арбитраж.
            Ако спрямо платината е да кажем грубо около 20% надценено златото, то спрямо олиото е поне 30% към момента.

Коментар

Да бе, и аз четох за астероида.
              Всички журналя обаче малко са се пообъркали с цифрите.
              Както и да е. Явно няма да падне и по-добре
              то не е много смешно, щото Гугъл има инвестиции в технологии за добив и на този астероид и на други. И онзи лудия от Върджин - също.
              Сега тоя Пор(ат), новото СФО на Гугъл вероятно ще обърка програмата и ще се концентрира в броенето на кликове. Каквото-такова.

Коментар

що хедж?
                късата платина си отива заедно с астероида 2011 UW-158...поне за 2 години.
                Явно няма да падне и този път у двора.

За златото не знам...прилича да пада, обаче събира все повече напрежение

Да бе, и аз четох за астероида.
                Всички журналя обаче малко са се пообъркали с цифрите.
                Както и да е. Явно няма да падне и по-добре

Коментар

Някой нещо за късо злато, дълга платина до паритет?
                  що хедж?
                  късата платина си отива заедно с астероида 2011 UW-158...поне за 2 години.
                  Явно няма да падне и този път у двора.

За златото не знам...прилича да пада, обаче събира все повече напрежение

Коментар

• Някой нещо за късо злато, дълга платина до паритет?

Коментар

• То със златото винаги се случва едно и също до сега , след рязко покачване следва спад, но никога не спада до нивото ,от което е поело нагоре.
                      Ако приемем ,че 2008 тръгна от 800, сега си мисля, че ще е трудно да падне под 1000, но пък при политиката през последните години на централните банки всичко е възможно да се случи

Коментар

• Като гледам графиката и все си мисля, че нивото от 1100 долара няма да можем да го бием от раз.
                        Ама знам ли? То почне ли да пада, можеш ли да го спреш
                        Успех на всички

Коментар

• Даваха някъв китаец по CNN залагал злато да купува китайски шитове..
                          Въобще интересно e какво ще правя злато ли ще купуват или подпират борсовия балон ...http://www.investor.bg/aziia/336/a/k...-akcii-198894/
                          Все падащи ками

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Чи ти отде знайш че на хващам и тук...
                            Снощи например с 20% увеличих GGN-a. 13 и кусур % чист дивидент кой ти дава.
                            Е, и на минус 10% съм капиталова засега, ма не боли много, повече от доволно съм хеджиран с късо злато и си се отплаща много добре.
                            И от късото сребро де го затворих наскоро много хубав профит падна..
                            Както през периода 2011-2013 имаше много играчи с дъгли позицийки към златото и изгоряха после.
                            Така ще се случи и сега с късите, според мен до около 1 година.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Е, и на минус 10% съм капиталова засега, ма не боли много, повече от доволно съм хеджиран с късо злато и си се отплаща много добре.
                              Кастро тва с тоя GaGauN нещо бешес някво двойно данъчно облагане и не го пипам него неща да плащам ем на Брикета ем на Пожарникара, не знам що тва е такова, но е такова с двойно данъчно облагане

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                                ае Кастро ти кат фащаш падащи точилки на къде е посоката що ги купуаш тагай ??

Коментар

Working...
                                X