If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вие не разбрахте ли, че американците карат влака? Това е тяхната "икономика", това е техният балон! В техен интерес е златото да върви надолу, така че точно това ще се случва. Не е нужно дори да се правят някакви сложни интерпретации...
Чия икономика било ?!?! Още малко и така ше го подкарат влака, че свет ше им се извие ....
Как се е запътило на долу...М-зтката прав ще излезне..
Вие не разбрахте ли, че американците карат влака? Това е тяхната "икономика", това е техният балон! В техен интерес е златото да върви надолу, така че точно това ще се случва. Не е нужно дори да се правят някакви сложни интерпретации...
нищо ново, некви си банки там създават въздух и тука "специалистите" ми разпраат, че златото не ми било пари, а било стока ........ пххахх офф ако некой си мисли, че кат има евра или долари - има пари ..... мноо се заблудил, са съвсем са го обърнали през просото - fiat money backed by confidence .......
Aмериканските акции падат, но съм сигурен, че някои тука ще са предвидили даже и това и шортват в момента.
Нищо, че големи хеджфондове с 500+ служители, с информация ''под масата'' и пак губят.
А пък то умрялото злато си стои на едно място.
Да, ама си пази стойността, нали ? Незагубата в мечи, флат или волатилни пазари (в момента само бичи не са), също е печалба.
Лагард показва мускули и не приема юана за есента, ами китайците като изсипят една солидна порция амер. облигации за продан за наказание, ще размисли пак.
Че китайската борса има нужда от подпиране сега с кеш, така или иначе.
Eле пък, ако до следващата среща на Г20 през началото на 2016 в Kитай юанa не влезе в CDR, няма да се размине така лесно.
Ако питаш за MZX, той предвижда всички къси поциции от поне 4г. Ако искаш може да те осветли и за юана.
Aмериканските акции падат, но съм сигурен, че някои тука ще са предвидили даже и това и шортват в момента.
Нищо, че големи хеджфондове с 500+ служители, с информация ''под масата'' и пак губят.
А пък то умрялото злато си стои на едно място.
Да, ама си пази стойността, нали ? Незагубата в мечи, флат или волатилни пазари (в момента само бичи не са), също е печалба.
Лагард показва мускули и не приема юана за есента, ами китайците като изсипят една солидна порция амер. облигации за продан за наказание, ще размисли пак.
Че китайската борса има нужда от подпиране сега с кеш, така или иначе.
Eле пък, ако до следващата среща на Г20 през началото на 2016 в Kитай юанa не влезе в CDR, няма да се размине така лесно.
Коментар