IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GOR гони 27.
    Купувайте си тенекето, купувайте си...

http://www.macrotrends.net/1380/gold...storical-chart

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
      Добре де, ти погледна ли въобще моите линкове, че ги повтаряш..
      Въпроса беше, проблем ли е просто ей така да пратя малко пари в австрийска или швейцарска сметка..
      Има ли някакви лимити, декларации, ала-бала..
      ми не що да е проблем, за малки суми никой няма да те закача 4-5 хилки не си интересен тряя да са 50/60 хилки да те питат кво що, ааа ако са милиони пак никой няма да те закача .... кат Цецо Василев кат беше в Австрия някой нещо напрай ли му - ми ньет щото им носи 200 милки

P.S. аа сори за мюнцето не видех линка .... ама тоя другия ебали ги кви са
      Last edited by michaelis12; 16.08.2015, 00:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
        ае то златото е злато независимо кво е, ей ги тука оригиналите с виенската филхармония

Münze Österreich
        https://www.muenzeoesterreich.at/

де да знам ти си знаеш виж там в Германия или тея в Австрия онлайн ако пращат си вземи ама в наща айдушка държава не знам дали ше пристигнат тва е вече нещото за което треа да се тревожиш ...
        Добре де, ти погледна ли въобще моите линкове, че ги повтаряш..
        Въпроса беше, проблем ли е просто ей така да пратя малко пари в австрийска или швейцарска сметка..
        Има ли някакви лимити, декларации, ала-бала..

Коментар

Тавекс - ритана и дъвкана Виенска Филхармония, продавана от бай Ганю - 1072Е
          Австрийския емитент на Виенска Филхармония, с включен транспорт - 1055Е
          ае то златото е злато независимо кво е, ей ги тука оригиналите с виенската филхармония

Münze Österreich
          https://www.muenzeoesterreich.at/

де да знам ти си знаеш виж там в Германия или тея в Австрия онлайн ако пращат си вземи ама в наща айдушка държава не знам дали ше пристигнат тва е вече нещото за което треа да се тревожиш ...

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
            кви ДДСта то златото е без ддс и за кво са ти некви от пичковци 10 да си купуваш ти пратат некой Wolfram после се оплачи на арменския поп. Купи си от Тавекса то с превалутирането ше ти излезе сащото или от Германия за кво са ти некви сайтове от майна си райна .... ?!?

Тавекс - ритана и дъвкана Виенска Филхармония, продавана от бай Ганю - 1072Е
            Австрийския емитент на Виенска Филхармония, с включен транспорт - 1055Е
            Last edited by innergy; 15.08.2015, 21:58.

Коментар

Абе има ли някаква законова пречка да пазарувам от чужбина онлайн? Примерно от сайтове като:
              https://www.muenzeoesterreich.at/eng
              https://www.valcambigold.com/

Мисълта ми е дали някой няма да почне да се прави на интересен за някакви 3-4000Е преведени навън по банков път или да иска мита, ддс-та и други чудесии..
              кви ДДСта то златото е без ддс и за кво са ти некви от пичковци 10 да си купуваш ти пратат некой Wolfram после се оплачи на арменския поп. Купи си от Тавекса то с превалутирането ше ти излезе сащото или от Германия за кво са ти некви сайтове от майна си райна .... ?!?

Коментар

• Абе има ли някаква законова пречка да пазарувам от чужбина онлайн? Примерно от сайтове като:
                https://www.muenzeoesterreich.at/eng
                https://www.valcambigold.com/

Мисълта ми е дали някой няма да почне да се прави на интересен за някакви 3-4000Е преведени навън по банков път или да иска мита, ддс-та и други чудесии..

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Къде изчезнаха хартиените буболечки? Защо вече не пишат в тази тема?
                  Хартиените буболечки ,явно изчакват !
                  К-во ли чакат ,не виждат ли че световният империализъм печата поне по милиарт $ ,на ден,та това е позор ,количеството на златото в световен мащаб е константа ! ЕРГО ,че е константа -факт е .Въпросът на въпросите е : балон ли е цената на златото .И децата знаят ,че средната ДОБИВНА ЦЕНА на златото е около 700 $ .Така е обаче спрямо консолидираните отчети ,колко е в действителност -господ знае /просто делаверите се измислени от нашите западни братя .......учат ме в боя и сега след 25 години демокрация /
                  Както и да е -буболечките не пишат в тази тема ,те просто са чели доклада на световната банка за прогнозната цена от 40 $ ,за петрола през 2016,видеха намаляването на кредитния рейтинг на Европа и те хартиените буболечки ,въобще не вярват -ха-ха ,в повишаването на лихвите в щатите !
                  п.п.Всичко това ,а и тренда с 1.5 % ,просто смразява кръвта кръвта на ХАРТИЕНИТЕ БУБОЛЕЧКИ !!!

п.п.Накрая за финал -не е важна каузата срещу световният борсов КАПИТАЛИЗЪМ ! На борсата има мечки и бици ,все
                  опасни животни !
                  п.п.Не ми пука за каузата /срещу империализма ,макар че съм съгласен по принцип /
                  п.п.100 пъти по-добре предател на каузата ,но с пълни чанти с БОРСОВИ ПАРИЦИ !

п.п.Всичко това ПОДРОБНО Е ОПИСАНО в "ПАРИ"- Е.Зола
                  п.п.Разбира се ,ако париците не са борсови и си предател на каузата ,значи ,че просто си ренегат-предател !
                  п.п. лека нощ !
                  Last edited by 4i4ko Pari4ko; 13.08.2015, 01:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
                    Цената на Златото може и да се качи с няколко долора, но пък долара се обезцени спрямо еврото съответно лева така че за мен цената не е мръднала хич даже!
                    Имало и разумни хора тук! Най-после някой да забележи, че нас ни интересува цената в евро/лева, тъй като живеем, харчим и печелим в евро/лева!
                    До сега не бях виждал други да правят такива коментари, когато цената на златото пада в $, но не и в евро. Поздравление!

Коментар

• предполагам че първата спирка ще е на 2000$,поле цел 5000$

Коментар

• Първоначално изпратено от invest1 Разгледай мнение
                        Няма причини да мърда нагоре,натиска е за надолу.
                        еми няма ама мърда, а още колко има да мърда .....

Коментар

• Няма причини да мърда нагоре,натиска е за надолу.

Коментар

• Цената на Златото може и да се качи с няколко долора, но пък долара се обезцени спрямо еврото съответно лева така че за мен цената не е мръднала хич даже!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Къде изчезнаха хартиените буболечки? Защо вече не пишат в тази тема?
                              Качиха си се на Мзетките и потеглиха в неясна посока.

Коментар

• Къде изчезнаха хартиените буболечки? Защо вече не пишат в тази тема?
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X