If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добре де, ти погледна ли въобще моите линкове, че ги повтаряш..
Въпроса беше, проблем ли е просто ей така да пратя малко пари в австрийска или швейцарска сметка..
Има ли някакви лимити, декларации, ала-бала..
ми не що да е проблем, за малки суми никой няма да те закача 4-5 хилки не си интересен тряя да са 50/60 хилки да те питат кво що, ааа ако са милиони пак никой няма да те закача .... кат Цецо Василев кат беше в Австрия някой нещо напрай ли му - ми ньет щото им носи 200 милки
P.S. аа сори за мюнцето не видех линка .... ама тоя другия ебали ги кви са
де да знам ти си знаеш виж там в Германия или тея в Австрия онлайн ако пращат си вземи ама в наща айдушка държава не знам дали ше пристигнат тва е вече нещото за което треа да се тревожиш ...
Добре де, ти погледна ли въобще моите линкове, че ги повтаряш..
Въпроса беше, проблем ли е просто ей така да пратя малко пари в австрийска или швейцарска сметка..
Има ли някакви лимити, декларации, ала-бала..
де да знам ти си знаеш виж там в Германия или тея в Австрия онлайн ако пращат си вземи ама в наща айдушка държава не знам дали ше пристигнат тва е вече нещото за което треа да се тревожиш ...
кви ДДСта то златото е без ддс и за кво са ти некви от пичковци 10 да си купуваш ти пратат некой Wolfram после се оплачи на арменския поп. Купи си от Тавекса то с превалутирането ше ти излезе сащото или от Германия за кво са ти некви сайтове от майна си райна .... ?!?
Тавекс - ритана и дъвкана Виенска Филхармония, продавана от бай Ганю - 1072Е
Австрийския емитент на Виенска Филхармония, с включен транспорт - 1055Е
Мисълта ми е дали някой няма да почне да се прави на интересен за някакви 3-4000Е преведени навън по банков път или да иска мита, ддс-та и други чудесии..
кви ДДСта то златото е без ддс и за кво са ти некви от пичковци 10 да си купуваш ти пратат некой Wolfram после се оплачи на арменския поп. Купи си от Тавекса то с превалутирането ше ти излезе сащото или от Германия за кво са ти некви сайтове от майна си райна .... ?!?
Мисълта ми е дали някой няма да почне да се прави на интересен за някакви 3-4000Е преведени навън по банков път или да иска мита, ддс-та и други чудесии..
Къде изчезнаха хартиените буболечки? Защо вече не пишат в тази тема?
Хартиените буболечки ,явно изчакват !
К-во ли чакат ,не виждат ли че световният империализъм печата поне по милиарт $ ,на ден,та това е позор ,количеството на златото в световен мащаб е константа ! ЕРГО ,че е константа -факт е .Въпросът на въпросите е : балон ли е цената на златото .И децата знаят ,че средната ДОБИВНА ЦЕНА на златото е около 700 $ .Така е обаче спрямо консолидираните отчети ,колко е в действителност -господ знае /просто делаверите се измислени от нашите западни братя .......учат ме в боя и сега след 25 години демокрация /
Както и да е -буболечките не пишат в тази тема ,те просто са чели доклада на световната банка за прогнозната цена от 40 $ ,за петрола през 2016,видеха намаляването на кредитния рейтинг на Европа и те хартиените буболечки ,въобще не вярват -ха-ха ,в повишаването на лихвите в щатите !
п.п.Всичко това ,а и тренда с 1.5 % ,просто смразява кръвта кръвта на ХАРТИЕНИТЕ БУБОЛЕЧКИ !!!
п.п.Накрая за финал -не е важна каузата срещу световният борсов КАПИТАЛИЗЪМ ! На борсата има мечки и бици ,все
опасни животни !
п.п.Не ми пука за каузата /срещу империализма ,макар че съм съгласен по принцип /
п.п.100 пъти по-добре предател на каузата ,но с пълни чанти с БОРСОВИ ПАРИЦИ !
п.п.Всичко това ПОДРОБНО Е ОПИСАНО в "ПАРИ"- Е.Зола
п.п.Разбира се ,ако париците не са борсови и си предател на каузата ,значи ,че просто си ренегат-предател !
п.п. лека нощ !
Цената на Златото може и да се качи с няколко долора, но пък долара се обезцени спрямо еврото съответно лева така че за мен цената не е мръднала хич даже!
Имало и разумни хора тук! Най-после някой да забележи, че нас ни интересува цената в евро/лева, тъй като живеем, харчим и печелим в евро/лева!
До сега не бях виждал други да правят такива коментари, когато цената на златото пада в $, но не и в евро. Поздравление!
Цената на Златото може и да се качи с няколко долора, но пък долара се обезцени спрямо еврото съответно лева така че за мен цената не е мръднала хич даже!
Коментар