IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
    все от Империята идва тон за песен
    Оная статия за QE и Римската империя наистина е много добра! Три страници прочетох и засега съм спрял поради липса на време.Никога не бих се сетил да търся паралели между Рим и сащ,но добре че има доста по-умни от мен(като Малчоу) ...
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• За сега добре се движи.

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
        Направо ми пусна ток
        ток по тялото ..... имаше няква чалга, то за кво ли няма .....

Коментар

... - две гарантета ....
          Направо ми пусна ток
          Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
            Да не спорим за мерките САЩ официално имат около 8200 тона държавно злато. Освен това държат голяма част от златните резерви на европейските страни и не искат да ги връщат, което е странно . Като цяло в топ десет страни по резерви са само световни сили с още около 24 000 тона.
            Има "малък" проблем, че вероятно частни семейства в Индия притежават около 1/2 от всичкото налично злато в света, та ни на сам ни на там
            Еми официално ала бала ама ни веднъж не са казали ей го тука нащо, а вие си спекулирайте там ..... А за другото кво ти е странно, кат са го разпродали насам натам не, че не искат да го върнат ами просто нема кво да им върнат и са чакат на кестерме като бъзикат цените на борсата да ама никой от будалите не продава ....
            То и аз да съм некой китаец кат съм го взел на 1900$ ей са ше им го дам за 1000$ ..... Кат стане 3000 тройка спатия мое и да им дадат нещо

Коментар

8 метрични хилки в тонове стаа въпрос за Сашш не се прай че не луд, а България кат ги произвежда де ги ?? Заминаат по предназначение при онея гламавите американци .... Е нали е губещ и пасивен никому ненужен актив .....
              Мене ми е странно все от Империята идва тон за песен, че златото за нишо не стаа, а те самите го обират от тоя и оня и после му дават доларни хартийки за него, за ко им е кат си имат доларна печатница, да продаат всичко жълто и шапка на тояга ..... да се отървават от него
              Да не спорим за мерките САЩ официално имат около 8200 тона държавно злато. Освен това държат голяма част от златните резерви на европейските страни и не искат да ги връщат, което е странно . Като цяло в топ десет страни по резерви са само световни сили с още около 24 000 тона.
              Има "малък" проблем, че вероятно частни семейства в Индия притежават около 1/2 от всичкото налично злато в света, та ни на сам ни на там

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                Само България произвежда над 4 тона злато на година. Иначе може би си прав, че може и да има/няма повече 8 тона реални резерви, поне такива са слуховете
                Според мен не е чак толкова тежко положението и не са разпродали под масата съвсем всичко
                8 метрични хилки в тонове стаа въпрос за Сашш не се прай че не луд, а България кат ги произвежда де ги ?? Заминаат по предназначение при онея гламавите американци .... Е нали е губещ и пасивен никому ненужен актив .....
                Мене ми е странно все от Империята идва тон за песен, че златото за нишо не стаа, а те самите го обират от тоя и оня и после му дават доларни хартийки за него, за ко им е кат си имат доларна печатница, да продаат всичко жълто и шапка на тояга ..... да се отървават от него

Коментар

добрем начи Американците излиза, че са най-големите балъци на свето с техните 8 тона на хартия, аз по-големи харпуни от тех не виждам ....
                  Само България произвежда над 4 тона злато на година. Иначе може би си прав, че може и да има/няма повече 8 тона реални резерви, поне такива са слуховете
                  Според мен не е чак толкова тежко положението и не са разпродали под масата съвсем всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Златото е за балъци - заговор на банките, които искат да им прибират на балъците луди пари за съхранение на безсмислен метал
                    добрем начи Американците излиза, че са най-големите балъци на свето с техните 8 тона на хартия, аз по-големи харпуни от тех не виждам ....

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                      Не са познали- нашите луди на банки не вярват, сами си го копаят по стара хайдушка традиция
                      е тук е на продаващите металотърсачи за злато

Коментар

Златото е за балъци - заговор на банките, които искат да им прибират на балъците луди пари за съхранение на безсмислен метал
                        Не са познали- нашите луди на банки не вярват, сами си го копаят по стара хайдушка традиция

Коментар

така си мислиш щот си гладен ... или не си се наспал ми нека го смъкнат още ... що не го смъкнат на 200$ как вика Мезетката ммм
                          Кинезите ше го гризнат цялото те пароци имат не е кат да нямат .....
                          Вие глеате хартията там на борсата кво що цъкат обещания, ама хои си намерете некой да продаде едни 2/3 тона ей тъй щото още ше пада ....

Прай ми сериозно вЧепетлениe, че Българското племе не разбира кое е пари и кое не, ако цялото злато си тръгне от Сашшш ги пиши бегали ама на секундарника - две гарантета ....

Коментар

Ще фалират тези със скъпото злато, ще останат тези с евтиното злато. Както винаги е и било. То злато може да се добива на много места ама на повечето не си заслужава.
                            така си мислиш щот си гладен ... или не си се наспал ми нека го смъкнат още ... що не го смъкнат на 200$ как вика Мезетката ммм
                            Кинезите ше го гризнат цялото те пароци имат не е кат да нямат .....
                            Вие глеате хартията там на борсата кво що цъкат обещания, ама хои си намерете некой да продаде едни 2/3 тона ей тъй щото още ше пада ....

Прай ми сериозно вЧепетлениe, че Българското племе не разбира кое е пари и кое не, ако цялото злато си тръгне от Сашшш ги пиши бегали ама на секундарника - две гарантета ....
                            Last edited by michaelis12; 18.08.2015, 17:19.

Коментар

Ми Кастро то тенекето не може да пада кой знае колко на доле оти златарите ше фалират и после нема да копат повече, тея изминали 500 годишни чартове за ко са ти ?? Според долара молара глупости на квадрат утре кат не е долара (а той нема да е световка) то тоя чарт отива да си ляга .....
                              Са изпофалиргаха супай ти петролни, кат спадне добива и юруш петрола ше си догони тенекето на 90тка там къде си беше .... тенекето нема да стане 500 леа не се кози - гаранте
                              Ще фалират тези със скъпото злато, ще останат тези с евтиното злато. Както винаги е и било. То злато може да се добива на много места ама на повечето не си заслужава.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                GOR гони 27.
                                Купувайте си тенекето, купувайте си...

http://www.macrotrends.net/1380/gold...storical-chart
                                Ми Кастро то тенекето не може да пада кой знае колко на доле оти златарите ше фалират и после нема да копат повече, тея изминали 500 годишни чартове за ко са ти ?? Според долара молара глупости на квадрат утре кат не е долара (а той нема да е световка) то тоя чарт отива да си ляга .....
                                Са изпофалиргаха супай ти петролни, кат спадне добива и юруш петрола ше си догони тенекето на 90тка там къде си беше .... тенекето нема да стане 500 леа не се кози - гаранте

Коментар

Working...
                                X