IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
    И какво да го правя това физическо злато? Да го пазя ли, орехи ли да чупя с него или пирони да забивам?

Реинвистирам във форекса и така до откат
    ми дано да удариш 3-те бара, все някога на някой ще му се случи. Останалите са под водата

Коментар

хаха.... Ясно... Печатарите ще си приберат хартишките обратно... Нищо де... Откъдето дошло там и отишло... хаха
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
        Дай линк и аз да прочета
        ей ама вий како си мислите, че Сашш измислят топлата вода ли ?? Ехеее те нит ше са първите нит последните ....
        Не помня де го постнах тва за QE в Римската империя ама е 1:1 кат са с Американската .... ей колегата SMARTa да го метне тука за другите доларови любители

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Ще инкасираш печалбата само ако със спечелените хартишки идеш и си купиш физическо инвестиционно злато. Иначе, печатарите пак ще си вземат хартишките обратно!
          И какво да го правя това физическо злато? Да го пазя ли, орехи ли да чупя с него или пирони да забивам?

Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

22.07.2015, 22:30

Дзън
            Ще инкасираш печалбата само ако със спечелените хартишки идеш и си купиш физическо инвестиционно злато. Иначе, печатарите пак ще си вземат хартишките обратно!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• 22.07.2015, 22:30
              Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
              UP

ТП1: 1109

ТП2: 1142
              Дзън
              Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                Оная статия за QE и Римската империя наистина е много добра! Три страници прочетох и засега съм спрял поради липса на време.Никога не бих се сетил да търся паралели между Рим и сащ,но добре че има доста по-умни от мен(като Малчоу) ...
                Дай линк и аз да прочета

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                  кажи си сега колко кила златце имаш
                  100

Коментар

Хартиените буболечки започват да се изнервят. Въпреки печатането на трилиони нови хартишки цените на фондовите борси продължават да падат, а златцето тихичко и неотклонно поскъпва срещу всички хартишки.
                    кажи си сега колко кила златце имаш, да ти сметнем печалбите в евро или лев така че ще ги видим за седмица, за месец, за година
                    Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Хартиените буболечки започват да се изнервят. Въпреки печатането на трилиони нови хартишки цените на фондовите борси продължават да падат, а златцето тихичко и неотклонно поскъпва срещу всички хартишки.

Коментар

Златцето си катери. Хартиените буболечки се изпокриха... Къде ли ще се заврат, когато от Фед заявят , че няма да вдигат лихвите през следващите 100 години?... хаха
                        Форка я кажи сега колко кила златце имаш, да ти сметнем печалбите в евро или лев така че ще ги видим за седмица, за месец, за година
                        Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

Златцето си катери. Хартиените буболечки се изпокриха... Къде ли ще се заврат, когато от Фед заявят , че няма да вдигат лихвите през следващите 100 години?... хаха
                          Как може златото да катери, бре? 1 злато продължава да е равно на 1 злато! Както е било преди 2000 години, както ще бъде и след 2000 години
                          Хартиени буболечки има само в твойта конспиративна главица, форка. Няма нормален човек който така да обожествява хартията както истинските правоверни жълтоглави насекоми обожествяват златото.

Коментар

Ако фед обявят това то златото ще поскъпне наистина много, но не ми се вярва да оставят лихвата така...
                            http://tsvetantsvetkov1.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              Оная статия за QE и Римската империя наистина е много добра! Три страници прочетох и засега съм спрял поради липса на време.Никога не бих се сетил да търся паралели между Рим и сащ,но добре че има доста по-умни от мен(като Малчоу) ...
                              Вашингтон е копие на Рим. Всичката символика е пренесена от старите зидари благодарение на пергела и останалите атрибути. Всичко е символика и всичко се знае поне деситилетие занапред. Щом във Виена се пази третия храм на Соломон произведен на модули и готов да бъде транспортиран и сглобен в деня Х когато втория храм бъде разрушен.

Коментар

• Златцето си катери. Хартиените буболечки се изпокриха... Къде ли ще се заврат, когато от Фед заявят , че няма да вдигат лихвите през следващите 100 години?... хаха

Коментар

Working...
                                X