Първоначално изпратено от FxProST
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеРеинвистирам във форекса и така до откатСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеДай линк и аз да прочета
Не помня де го постнах тва за QE в Римската империя ама е 1:1 кат са с Американската ....ей колегата SMARTa да го метне тука за другите доларови любители
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЩе инкасираш печалбата само ако със спечелените хартишки идеш и си купиш физическо инвестиционно злато. Иначе, печатарите пак ще си вземат хартишките обратно!
Реинвистирам във форекса и така до откатПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение22.07.2015, 22:30
ДзънСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеОная статия за QE и Римската империя наистина е много добра! Три страници прочетох и засега съм спрял поради липса на време.Никога не бих се сетил да търся паралели между Рим и сащ,но добре че има доста по-умни от мен(като Малчоу)...
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениекажи си сега колко кила златце имашСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеХартиените буболечки започват да се изнервят. Въпреки печатането на трилиони нови хартишки цените на фондовите борси продължават да падат, а златцето тихичко и неотклонно поскъпва срещу всички хартишки.Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Хартиените буболечки започват да се изнервят. Въпреки печатането на трилиони нови хартишки цените на фондовите борси продължават да падат, а златцето тихичко и неотклонно поскъпва срещу всички хартишки.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗлатцето си катери. Хартиените буболечки се изпокриха... Къде ли ще се заврат, когато от Фед заявят , че няма да вдигат лихвите през следващите 100 години?... хахаМнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗлатцето си катери. Хартиените буболечки се изпокриха... Къде ли ще се заврат, когато от Фед заявят , че няма да вдигат лихвите през следващите 100 години?... хаха
Хартиени буболечки има само в твойта конспиративна главица, форка. Няма нормален човек който така да обожествява хартията както истинските правоверни жълтоглави насекоми обожествяват златото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗлатцето си катери. Хартиените буболечки се изпокриха... Къде ли ще се заврат, когато от Фед заявят , че няма да вдигат лихвите през следващите 100 години?... хахаhttp://tsvetantsvetkov1.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеОная статия за QE и Римската империя наистина е много добра! Три страници прочетох и засега съм спрял поради липса на време.Никога не бих се сетил да търся паралели между Рим и сащ,но добре че има доста по-умни от мен(като Малчоу)...
Коментар
Коментар