IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
    Ми то преди по-малко от година се оказа, че едни хора имали позиции на CHF, при светони брокери от топ ранг. Пък в последствие май нещо не било съвсем така...

Компотите в мазето са си компитите в мазето!
    Компотите не ме вълнуват. Вълнува ме бурето с вино и качето със сланина.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
      За борсата за спекулата това е друго 200 но не може и не вдява племето и не прай разлика между това на борсата и в това в мазето ....
      Ми то преди по-малко от година се оказа, че едни хора имали позиции на CHF, при светони брокери от топ ранг. Пък в последствие май нещо не било съвсем така...

Компотите в мазето са си компотите в мазето!
      Last edited by Mike Florida; 14.10.2015, 16:07.

Коментар

Не се ядосвай!
        Като стане златото след 2-3 години по 10 000 гущера, ще качим във форума по едно selfie с ланците!

Сега и да обясняваш няма смисъл! Ланците ще говорят!
        А мене ме боли шпатулата колко хилки гущера щело да стане, аз гледам държавата където живея ебал съм ги Сашови, ако Моториста и другя елемент живеят в Сашш това си техен проблем. Ако нещо стане с тъпото евро или гущер или квото и да било това нема да граняса или пък ръждяса .....
        За борсата за спекулата това е друго 200 но не може и не вдява племето и не прай разлика между това на борсата и в това в мазето ....
        Ей тука едно не лошо филмче па рускийй

Золото (2015) Документальный фильм
        https://www.youtube.com/watch?v=R9tP5-AyvTI
        Last edited by michaelis12; 14.10.2015, 15:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
          Бахти, как ще си накача кюлчетата!
          Слагай повече по джобовете. Да има за всички!!
          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

Не се ядосвай!
            Като стане златото след 2-3 години по 10 000 гущера, ще качим във форума по едно selfie с ланците!

Бахти, как ще си накача кюлчетата!
            Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
              Тея двамцата dddd и Моториста са невменяеми завършили Вилхелм Пик вечерното в бързината както и останалите дървени философи.
              На мене ми писна на свирката да обяснявам на глупаци, че който притежата повечко от "тенекиените пари" той после може да си издава и ДЦК и МЦК - Доверие/Валути, фючърси мючърси и 100 путки майни чудеса - все "сигурни работи" с неговото име и подпис.
              Постват ми тука някви съчинени Американски графики от майна си райна в долари при положение,че вече Бретона вече не важи, тея глупости важат само за Сашови но не и за останалия свят. Това, че инфлацията в Сашш била такава то не значи че и в България е такава от 1913г. (че и нагледно колко пъти се смени лева до сега мани мани)
              Ае въобще за кво ли тряя да отговарям и да се занимаам всеки е дал клетва и да се опраа
              Не се ядосвай!

Коментар

• Тея двамцата dddd и Моториста са невменяеми завършили Вилхелм Пик вечерното в бързината както и останалите дървени философи.
                На мене ми писна на свирката да обяснявам на глупаци, че който притежата повечко от "тенекиените пари" той после може да си издава и ДЦК и МЦК - Доверие/Валути, фючърси мючърси и 100 путки майни чудеса - все "сигурни работи" с неговото име и подпис.
                Постват ми тука някви съчинени Американски графики от майна си райна в долари при положение,че вече Бретона вече не важи, тея глупости важат само за Сашови но не и за останалия свят. Това, че инфлацията в Сашш била такава то не значи че и в България е такава от 1913г. (че и нагледно колко пъти се смени лева до сега мани мани)
                Ае въобще за кво ли тряя да отговарям и да се занимаам всеки е дал клетва и да се опраа

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                  Търговците свиват спреда - кеш да имаш ... и кураж , че доста народ се подсигури на 1800 $

XAU Друго инвестиционно злато (1 грам) 60.37 66.20
                  при нас в България долара не играе никаква роля, но специалистите само в долари го смятат това злато.
                  В Евро/Лева не е мръднало кой знае колко, мърда за тоя който си получава заплатата в долари .... но щом в големи мащаби никой не го иска, Китайците ше го приберат те не са тъпаци. Всъщност аз съм почти 100% сигурен, че нащо злато в Лондон сега се намира в някой китайски трезор и чака да стане цена от "500$" за да се върне обратно ....

Коментар

• Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение
                    тц, тц, тц, като гледам на къде се движи цената на златото май няма да изпълня таргета си от нови 10% от кеша да обърна в алтънчета.
                    Ех.... къде бяха тези хубави времена от физическа цена на курс продава 1800лв. за унция.
                    Къде го 2100, къде го 1800...

Остава ми само едно, да се доверя на МЗ/Х и да чакам с надежда тези нива от 500$
                    Търговците свиват спреда - кеш да имаш ... и кураж , че доста народ се подсигури на 1800 $

XAU Друго инвестиционно злато (1 грам) 60.37 66.20
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• тц, тц, тц, като гледам на къде се движи цената на златото май няма да изпълня таргета си от нови 10% от кеша да обърна в алтънчета.
                      Ех.... къде бяха тези хубави времена от физическа цена на курс продава 1800лв. за унция.
                      Къде го 2100, къде го 1800...

Остава ми само едно, да се доверя на МЗ/Х и да чакам с надежда тези нива от 500$

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                        Това не е обяснение. Пак се попада в капан. При единият вариант човек е направил грешна преценка и е сбъркал а при другият е бил глупак, който е позволил да бъде излъган. В двата случая вината е в него.
                        Може ли да ми дадете обяснение как е извършена манипулацията. Някой е лъга хората давайки им очевидно грешни икономически логики с което умишлено ги е подвел да купуват злато на нива от 1900 или някой е манипулирал котировките с което е свалил цените на златото. Тъй като спада е станал с реални сделки зад които са сложени истински пари и злато, то възможно ли е да говорим за манипулация? Възможно ли е един пазар да стои в изкривено и манипулирано състояние три години?
                        нищо ве нищо вервай си там после след време ше видим кой кум кой сват и кой на булката брат ......

Коментар

• COMEX е пусната след отмяната на златниа стандарт в USA.Защо ли точно тогава ?
                          Last edited by Hermes73; 13.10.2015, 23:55.

Коментар

• [QUOTE=dddd;1059887143]Това не е обяснение. Пак се попада в капан. При единият вариант човек е направил грешна преценка и е сбъркал а при другият е бил глупак, който е позволил да бъде излъган. В двата случая вината е в него.
                            Може ли да ми дадете обяснение как е извършена манипулацията. Някой е лъга хората давайки им очевидно грешни икономически логики с което умишлено ги е подвел да купуват злато на нива от 1900 или някой е манипулирал котировките с което е свалил цените на златото. Тъй като спада е станал с реални сделки зад които са сложени истински пари и злато, то възможно ли е да говорим за манипулация? Възможно ли е един пазар да стои в изкривено и манипулирано състояние три години?[/QU
                            COMEX-Хартиеното злато,там е заровено кучто

Коментар

• Михайло се раздвоява м/у Путин и злато.
                              Живее в идиотска държава и получава тотално изкривяване.
                              Но има желание.
                              Last edited by The Big One; 13.10.2015, 23:42.

Коментар

• Това не е обяснение. Пак се попада в капан. При единият вариант човек е направил грешна преценка и е сбъркал а при другият е бил глупак, който е позволил да бъде излъган. В двата случая вината е в него.
                                Може ли да ми дадете обяснение как е извършена манипулацията. Някой е лъга хората давайки им очевидно грешни икономически логики с което умишлено ги е подвел да купуват злато на нива от 1900 или някой е манипулирал котировките с което е свалил цените на златото. Тъй като спада е станал с реални сделки зад които са сложени истински пари и злато, то възможно ли е да говорим за манипулация? Възможно ли е един пазар да стои в изкривено и манипулирано състояние три години?

Коментар

Working...
                                X