Първоначално изпратено от Mike Florida
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеЗа борсата за спекулата това е друго 200 но не може и не вдява племето и не прай разлика между това на борсата и в това в мазето ....
Компотите в мазето са си компотите в мазето!Last edited by Mike Florida; 14.10.2015, 16:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеНе се ядосвай!
Като стане златото след 2-3 години по 10 000 гущера, ще качим във форума по едно selfie с ланците!
Сега и да обясняваш няма смисъл! Ланците ще говорят!
За борсата за спекулата това е друго 200 но не може и не вдява племето и не прай разлика между това на борсата и в това в мазето ....
Ей тука едно не лошо филмче па рускийй
Золото (2015) Документальный фильм
https://www.youtube.com/watch?v=R9tP5-AyvTILast edited by michaelis12; 14.10.2015, 15:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнениеБахти, как ще си накача кюлчетата!http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеНе се ядосвай!
Като стане златото след 2-3 години по 10 000 гущера, ще качим във форума по едно selfie с ланците!
Сега и да обясняваш няма смисъл! Ланците ще говорят!Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеТея двамцата dddd и Моториста са невменяеми завършили Вилхелм Пик вечерното в бързината както и останалите дървени философи.
На мене ми писна на свирката да обяснявам на глупаци, че който притежата повечко от "тенекиените пари" той после може да си издава и ДЦК и МЦК - Доверие/Валути, фючърси мючърси и 100 путки майни чудеса - все "сигурни работи" с неговото име и подпис.
Постват ми тука някви съчинени Американски графики от майна си райна в долари при положение,че вече Бретона вече не важи, тея глупости важат само за Сашови но не и за останалия свят. Това, че инфлацията в Сашш била такава то не значи че и в България е такава от 1913г. (че и нагледно колко пъти се смени лева до сега мани мани)
Ае въобще за кво ли тряя да отговарям и да се занимаам всеки е дал клетва и да се опраа
Сега и да обясняваш няма смисъл! Ланците ще говорят!
Коментар
-
Тея двамцата dddd и Моториста са невменяеми завършили Вилхелм Пик вечерното в бързината както и останалите дървени философи.
На мене ми писна на свирката да обяснявам на глупаци, че който притежата повечко от "тенекиените пари" той после може да си издава и ДЦК и МЦК - Доверие/Валути, фючърси мючърси и 100 путки майни чудеса - все "сигурни работи" с неговото име и подпис.
Постват ми тука някви съчинени Американски графики от майна си райна в долари при положение,че вече Бретона вече не важи, тея глупости важат само за Сашови но не и за останалия свят. Това, че инфлацията в Сашш била такава то не значи че и в България е такава от 1913г. (че и нагледно колко пъти се смени лева до сега мани мани)
Ае въобще за кво ли тряя да отговарям и да се занимаам всеки е дал клетва и да се опраа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТърговците свиват спреда - кеш да имаш ... и кураж , че доста народ се подсигури на 1800 $
XAU Друго инвестиционно злато (1 грам) 60.37 66.20
В Евро/Лева не е мръднало кой знае колко, мърда за тоя който си получава заплатата в долари .... но щом в големи мащаби никой не го иска, Китайците ше го приберат те не са тъпаци. Всъщност аз съм почти 100% сигурен, че нащо злато в Лондон сега се намира в някой китайски трезор и чака да стане цена от "500$" за да се върне обратно ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениетц, тц, тц, като гледам на къде се движи цената на златото май няма да изпълня таргета си от нови 10% от кеша да обърна в алтънчета.
Ех.... къде бяха тези хубави времена от физическа цена на курс продава 1800лв. за унция.
Къде го 2100, къде го 1800...
Остава ми само едно, да се доверя на МЗ/Х и да чакам с надежда тези нива от 500$
XAU Друго инвестиционно злато (1 грам) 60.37 66.20За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
тц, тц, тц, като гледам на къде се движи цената на златото май няма да изпълня таргета си от нови 10% от кеша да обърна в алтънчета.
Ех.... къде бяха тези хубави времена от физическа цена на курс продава 1800лв. за унция.
Къде го 2100, къде го 1800...
Остава ми само едно, да се доверя на МЗ/Х и да чакам с надежда тези нива от 500$
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТова не е обяснение. Пак се попада в капан. При единият вариант човек е направил грешна преценка и е сбъркал а при другият е бил глупак, който е позволил да бъде излъган. В двата случая вината е в него.
Може ли да ми дадете обяснение как е извършена манипулацията. Някой е лъга хората давайки им очевидно грешни икономически логики с което умишлено ги е подвел да купуват злато на нива от 1900 или някой е манипулирал котировките с което е свалил цените на златото. Тъй като спада е станал с реални сделки зад които са сложени истински пари и злато, то възможно ли е да говорим за манипулация? Възможно ли е един пазар да стои в изкривено и манипулирано състояние три години?
Коментар
-
[QUOTE=dddd;1059887143]Това не е обяснение. Пак се попада в капан. При единият вариант човек е направил грешна преценка и е сбъркал а при другият е бил глупак, който е позволил да бъде излъган. В двата случая вината е в него.
Може ли да ми дадете обяснение как е извършена манипулацията. Някой е лъга хората давайки им очевидно грешни икономически логики с което умишлено ги е подвел да купуват злато на нива от 1900 или някой е манипулирал котировките с което е свалил цените на златото. Тъй като спада е станал с реални сделки зад които са сложени истински пари и злато, то възможно ли е да говорим за манипулация? Възможно ли е един пазар да стои в изкривено и манипулирано състояние три години?[/QU
COMEX-Хартиеното злато,там е заровено кучто
Коментар
-
Михайло се раздвоява м/у Путин и злато.
Живее в идиотска държава и получава тотално изкривяване.
Но има желание.Last edited by The Big One; 13.10.2015, 23:42.
Коментар
-
Това не е обяснение. Пак се попада в капан. При единият вариант човек е направил грешна преценка и е сбъркал а при другият е бил глупак, който е позволил да бъде излъган. В двата случая вината е в него.
Може ли да ми дадете обяснение как е извършена манипулацията. Някой е лъга хората давайки им очевидно грешни икономически логики с което умишлено ги е подвел да купуват злато на нива от 1900 или някой е манипулирал котировките с което е свалил цените на златото. Тъй като спада е станал с реални сделки зад които са сложени истински пари и злато, то възможно ли е да говорим за манипулация? Възможно ли е един пазар да стои в изкривено и манипулирано състояние три години?
Коментар
Коментар